2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim 38di 32ye düşmüş tabi panikledim hemen ama bana 25in altına düşerse sorun olduğunu söyledi
Canım ben 20+4te gittim herseyi girduk cok sukur
22 daha garanti olur tabi
Evet artık beklicem mecbur

Benim 38di 32ye düşmüş tabi panikledim hemen ama bana 25in altına düşerse sorun olduğunu söyledi

Evet artık beklicem mecbur
Iste 25 ve altı serklaj yapılıyor. 30 altına indiğinde ilaçlarla uzaması bekleniyor ona rağmen düşmeye devam ederse mecbur serklaj. Bide 25 nasılsa sınır onu bekleyelim bakalım düşer mi düşmez mi gozleyelim demek de riskli ne yazık ki.

2 hafta önce ben baktırdım 30 gayet iyi dedi doktorum galiba o da çok değişkenli bişey hunileşme vs aranıyor alttan mı ölçünüz üstten mi

Nasıl böyle bişi diyebilir kimseye söyleme diye tembihler birde doktorlarinda iyi olanlarıyla karşılaştırsın Allah tekrar kimden aldınız detaylı için randevu canım

Erken farkedilmiş benim 11 haftalıkken ikili test raporumda 33mm yazıyor o zamana göre yine düşükmüymüş acaba
33 mm gene karından olcumdur yüksek ihtimalle.
Evet doktorumun bilinçli davranması ile erken fark edildi elhamdülillah.
33 mm o zaman için normalmiş fakat takipli olunması gerekirdi açıkçası çünkü karından ölçüm 2 3 mm kadar fazla gösteriyor. En sagliklisi alttan ölçüm.

Evet o zamanda karından ölçümdü.

Doktor çıktıktan sonra aklımıza geldi bizimde eşim yarım saat kırk dk sürüyormuş detaylı usg bizimki çok kısa sürdü dedi hemşiresi de sorunsuz bebeklerin kısa sürüyor bu iyi birşey dedi
Ya çok sevindim benimde 10 dk bile sürmemişti 18+6 daki insallah darısı bu haftakine

Kızlar bugün benim iki kez oldu anlamadigim sekilde kalp atisim acayip hizlaniyor ve nefes almakda zorluk cekiyorum.sabahki atak gibiydi daha uzun surdu ama biraz onceki yarim saat kadar surdu.yatsam nefes alamiyorum ayakta zorlaniyorum bir iş yapip yoruldugum icin de degil.sizler yasadiniz mi hic?

Nasıl böyle bişi diyebilir kimseye söyleme diye tembihler birde doktorlarinda iyi olanlarıyla karşılaştırsın Allah tekrar kimden aldınız detaylı için randevu canım
Ben koru hastanesinden dogum paketi almistim haziran ayinda aydan hocanin hastanesi zaten koru da bu sefer murat sonmezerden aldim cukurambarda zaten esi de benim onceki kadin dogum doktorumdu

Ben koru hastanesinden dogum paketi almistim haziran ayinda aydan hocanin hastanesi zaten koru da bu sefer murat sonmezerden aldim cukurambarda zaten esi de benim onceki kadin dogum doktorumdu
Daha önce konuşmuştuk sizinle sanırım geçmiş olsun perintolog doktora gitseniz daha iyi olurdu aslında Murat hoca eski tüp bebek doktorum du

Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmaz parol içebilirsin dedi hemşire hanım

Kızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…