Sanirim 16. Haftanin ortalarindaydi. Suan 21 deyimBugün hep öyle yaptım annem ve kayınvalidem yakınlar onlardan yardım isteyebilirim. Sizin kaç haftalıkken farkedildi
Benim 38di 32ye düşmüş tabi panikledim hemen ama bana 25in altına düşerse sorun olduğunu söylediKızlar merhaba 21 haftalık gebeyim dün detaylı ultrason yaptırdım zeynep kamilde normalde özel hastanede takipliyim. Servikal uzunluk 28 mm yazılmış bana ekstra bişey söylemediler iyi veya kötü diye genel olarak bir sorun olmadığı söylendi. Kendi doktoruma raporu attım 10 gün sonra bakalım diye çağırdı. Bu uzunluk değişine bir şey mi böyle bişey yaşayan var mı ?
Evet artık beklicem mecburCanım ben 20+4te gittim herseyi girduk cok sukur
22 daha garanti olur tabi
Iste 25 ve altı serklaj yapılıyor. 30 altına indiğinde ilaçlarla uzaması bekleniyor ona rağmen düşmeye devam ederse mecbur serklaj. Bide 25 nasılsa sınır onu bekleyelim bakalım düşer mi düşmez mi gozleyelim demek de riskli ne yazık ki.Benim 38di 32ye düşmüş tabi panikledim hemen ama bana 25in altına düşerse sorun olduğunu söyledi
Evet artık beklicem mecbur
2 hafta önce ben baktırdım 30 gayet iyi dedi doktorum galiba o da çok değişkenli bişey hunileşme vs aranıyor alttan mı ölçünüz üstten miKızlar merhaba 21 haftalık gebeyim dün detaylı ultrason yaptırdım zeynep kamilde normalde özel hastanede takipliyim. Servikal uzunluk 28 mm yazılmış bana ekstra bişey söylemediler iyi veya kötü diye genel olarak bir sorun olmadığı söylendi. Kendi doktoruma raporu attım 10 gün sonra bakalım diye çağırdı. Bu uzunluk değişine bir şey mi böyle bişey yaşayan var mı ?
Nasıl böyle bişi diyebilir kimseye söyleme diye tembihler birdeKizlar ya gece ben de cok tuvalete kalkiyorum ondan uyku gram yok. Detayliya ben 21.haftada gittim 10 dk surdu doktordan hhic memnun kalmadim. Ankara da Prof. Dr. Aydan Biri. Bana gebelikte arveles majezik icebilirsin ama kimseye soyleme dedi saka gibi degil mi ? Ben de baska bir doktordan tekrar randevu aldim carsamba tekrar detayli ult var
Karından ölçüldü ben ikili test raporuma baktım o zaman 33mm imiş2 hafta önce ben baktırdım 30 gayet iyi dedi doktorum galiba o da çok değişkenli bişey hunileşme vs aranıyor alttan mı ölçünüz üstten mi
Kaçıncı haftada düştü pekiBenim 38di 32ye düşmüş tabi panikledim hemen ama bana 25in altına düşerse sorun olduğunu söyledi
Evet artık beklicem mecbur
Erken farkedilmiş benim 11 haftalıkken ikili test raporumda 33mm yazıyor o zamana göre yine düşükmüymüş acabaSanirim 16. Haftanin ortalarindaydi. Suan 21 deyim
Stres yapmaya gerek yok canım dinlen bol su iç 10 güne yükselir inşallahÇok teşekkür ederim dikkat edeceğim söylediklerinize dünden beri okumadığım şey kalmadı çok stres yaptım.
33 mm gene karından olcumdur yüksek ihtimalle.Erken farkedilmiş benim 11 haftalıkken ikili test raporumda 33mm yazıyor o zamana göre yine düşükmüymüş acaba
Evet o zamanda karından ölçümdü.33 mm gene karından olcumdur yüksek ihtimalle.
Evet doktorumun bilinçli davranması ile erken fark edildi elhamdülillah.
33 mm o zaman için normalmiş fakat takipli olunması gerekirdi açıkçası çünkü karından ölçüm 2 3 mm kadar fazla gösteriyor. En sagliklisi alttan ölçüm.
İnşallahStres yapmaya gerek yok canım dinlen bol su iç 10 güne yükselir inşallah
Ya çok sevindim benimde 10 dk bile sürmemişti 18+6 daki insallah darısı bu haftakineDoktor çıktıktan sonra aklımıza geldi bizimde eşim yarım saat kırk dk sürüyormuş detaylı usg bizimki çok kısa sürdü dedi hemşiresi de sorunsuz bebeklerin kısa sürüyor bu iyi birşey dedi
Hadi inşallahYa çok sevindim benimde 10 dk bile sürmemişti 18+6 daki insallah darısı bu haftakine
Ben koru hastanesinden dogum paketi almistim haziran ayinda aydan hocanin hastanesi zaten koru da bu sefer murat sonmezerden aldim cukurambarda zaten esi de benim onceki kadin dogum doktorumduNasıl böyle bişi diyebilir kimseye söyleme diye tembihler birdedoktorlarinda iyi olanlarıyla karşılaştırsın Allah tekrar kimden aldınız detaylı için randevu canım
Daha önce konuşmuştuk sizinle sanırım geçmiş olsunBen koru hastanesinden dogum paketi almistim haziran ayinda aydan hocanin hastanesi zaten koru da bu sefer murat sonmezerden aldim cukurambarda zaten esi de benim onceki kadin dogum doktorumdu
Aaaa benim tüp doktorumBen koru hastanesinden dogum paketi almistim haziran ayinda aydan hocanin hastanesi zaten koru da bu sefer murat sonmezerden aldim cukurambarda zaten esi de benim onceki kadin dogum doktorumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?