Yaşadığınız yer ilçe felan mi. Gerçi öylede olsa doktor olmasa bile ebeler olur. Ne demek ben karışmam yok felan.benim sağlık ocağımda hemsite yokmuş görevlendirme 2 aydır yapılmamış :)) doktor ben karışmam tetanoza dedi hemsirem de yok dedi :)) olmadı hastanede mi olacak anlamadım :))
Bide 17. Hafta gorunuyo sizin 20. Haftada yapılıyor tetanoz daha var sizin. Doktora söyleyin sağlık ocağının tutumunu eğer yaptırmak istiyorsanız acilden yapılsın vs diyin.benim sağlık ocağımda hemsite yokmuş görevlendirme 2 aydır yapılmamış :)) doktor ben karışmam tetanoza dedi hemsirem de yok dedi :)) olmadı hastanede mi olacak anlamadım :))
sorma ya İstanbul Ataköy bir de yaşadığım yer :)) doktor var hemşire yok :)) doktorlar da sürekli grevdeler kan almak için bir tane hemşire var :)) tertemiz sakin pırıl pırıl bir yer memnunum ama işte gebelikte tuhaf :))Yaşadığınız yer ilçe felan mi. Gerçi öylede olsa doktor olmasa bile ebeler olur. Ne demek ben karışmam yok felan.
Aman bide ist da. Adı var gerçi artık büyük şehirlerin çoğu semtlerinde..sorma ya İstanbul Ataköy bir de yaşadığım yer :)) doktor var hemşire yok :)) doktorlar da sürekli grevdeler kan almak için bir tane hemşire var :)) tertemiz sakin pırıl pırıl bir yer memnunum ama işte gebelikte tuhaf :))
Evet mantıklı normal düzeyde yiyip giderim kahvaltı yaparım sonra hafif bi ara öğün randevum 14.15 çünküBenim gittiğim yerde randevudan 1 gün önce aradılar ve tok karna gelmem gerektiğini söylediler. Bende tok karna gittim. Çikolata ve kahve tüketmedim çok hareketli olupta doktorun işini zorlaştırmasın diye.
Ben gitmeyi düşünüyorumHanımlar gebe okuluna giden veya gitmeyi düşünen var mi
Majeziki tanıdık birinin. doktoruda onermişti içmiştiKizlar ya gece ben de cok tuvalete kalkiyorum ondan uyku gram yok. Detayliya ben 21.haftada gittim 10 dk surdu doktordan hhic memnun kalmadim. Ankara da Prof. Dr. Aydan Biri. Bana gebelikte arveles majezik icebilirsin ama kimseye soyleme dedi saka gibi degil mi ? Ben de baska bir doktordan tekrar randevu aldim carsamba tekrar detayli ult var
Hareket kisitliligim kalktığı zaman ilk işim gitmek olucakHanımlar gebe okuluna giden veya gitmeyi düşünen var mi
parol ve minoset disi hicbir doktor onermez aslinda guvenilir dwgil diye dusunuyorumMajeziki tanıdık birinin. doktoruda onermişti içmişti
Hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar bugün detaylı ultrasonum var
Dua edin güzel haberlerle geliyim inşallah
Allahim sağlık hayır versin. Mujdelerle dön inşallahKızlar bugün detaylı ultrasonum var
Dua edin güzel haberlerle geliyim inşallah
Evet canım banada 22 haftada çağırıyor dedi. Mustafa beyde 22 haftada gitmemi söylemişti.Perinatologun sekreteriyle görüştüm 20+5de gelsem sorun olur mu dedim doktor detaylı organ taraması için 22.haftada çağırıyor dedi organları daha net görebilmek için bazen haftasından dolayı anlaşılmıyor dedi. O sebeple 20+5e almadım randevuyu mecbur beklicem artık
Bana 22. Haftada dediŞeker yüklemesi için kaçıncı haftada gelin dedi doktor? Bana ilk randevuda bilgilendirici kağıt vermişti ama kaybetmişim
Hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşallah kızlar çok sagolunAllahim sağlık hayır versin. Mujdelerle dön inşallah
yaaa maşallahKoca dudaklım 400 gram 25 cmsürpriz yapmadı oğluş yine gösterdi kendini
Bir ara ayağını ağzına aldı vermiyor
Çikolata yedim yürüdüm kıpır kıpır çocuk doktoru görünce durdu uyuduağzı açık uyuyordu ilk çok güldüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?