2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Masallah subhanallah oh çok şükür tontis oğlan.
Hersey yolunda değil mi

Merhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.

Benim var nur topu gibi 9cm. Baya da ağrı yapıyor. Hareket halindeyken veya ayağımı kaldırınca fln.

Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmaz parol içebilirsin dedi hemşire hanım
Çoğumuz vurulduk en panik evhamlı bendim ben bile atlattım 3-4 gün kol ağrısı oldu gece özellikle üstüne yatamadım
İlk gün biraz ateş yaptı bende ama parol içmedim o gün öyle geçti bol su içtim bitti gitti

Ay bir de ben geçen gittiğimde sormayı unutmuşum mustafa beye şeker yüklemesini sana ne dedi? Çünkü bir dahaki kontrolüm 23+1de Kubraa_07
Bana bu konuda daha bişey söylemedi canım. Yanlış hatırlamıyorsam 24-28 arası o haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi. Bu gittiğinde söyleyecektir muhtemelen

Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmaz parol içebilirsin dedi hemşire hanım
Ben tetanoz aşımı yaptırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ertesi gün biraz kol ağrısı yaptı dayanılmayacak gibi değildi.

Bazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum ben

Ay bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosuna Benimkide parmağını emiyordu birde esnerken de gördük nasıl güzeller ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…