Masallah subhanallahKızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu
Merhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.Kızlar bugün benim iki kez oldu anlamadigim sekilde kalp atisim acayip hizlaniyor ve nefes almakda zorluk cekiyorum.sabahki atak gibiydi daha uzun surdu ama biraz onceki yarim saat kadar surdu.yatsam nefes alamiyorum ayakta zorlaniyorum bir iş yapip yoruldugum icin de degil.sizler yasadiniz mi hic?
19daydım kontroldeyken şuan 20deyimKaçıncı haftada düştü peki
Benim var nur topu gibi 9cm. Baya da ağrı yapıyor. Hareket halindeyken veya ayağımı kaldırınca fln.Kızlar bu arada daha önce yoktu 2 cm miyomum çıktı detaylıda ya şok oldum sonradan olur dedi çoğu kişide olabilir zararsız dedi doğumda alabilir miyiz dedim 2 cm küçük alınmaz büyürse alınabilir ama büyümeyebilir de dedi myomu olan var mı
Allaha şükür herşey yolunda canımMasallah subhanallahoh çok şükür tontis oğlan.
Hersey yolunda değil mi
Çok şükürAllaha şükür herşey yolunda canım
O kadar stres oldum ki anlatamam sana
Doğumda alırlar belki 9 cm iseBenim var nur topu gibi 9cm. Baya da ağrı yapıyor. Hareket halindeyken veya ayağımı kaldırınca fln.
Çoğumuz vurulduk en panik evhamlı bendim ben bile atlattımKızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmazparol içebilirsin dedi hemşire hanım
Bana bu konuda daha bişey söylemedi canım. Yanlış hatırlamıyorsam 24-28 arası o haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi. Bu gittiğinde söyleyecektir muhtemelenAy bir de ben geçen gittiğimde sormayı unutmuşum mustafa beye şeker yüklemesini sana ne dedi? Çünkü bir dahaki kontrolüm 23+1deKubraa_07
Evet alınacak doktorum öyle söyledi. Seninki çok miniş bişi olmaz.Doğumda alırlar belki 9 cm ise
Ben tetanoz aşımı yaptırdım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ertesi gün biraz kol ağrısı yaptı dayanılmayacak gibi değildi.Kızlar tetanoz vurulan var mııı .Bugün vuruldum şu an için ağrım yok umarım olmazparol içebilirsin dedi hemşire hanım
Bazen benimde çarpıntım oluyor ama çok uzun sürmüyor. O esnada kalbim çok hızlı atıyor nefes almam zorlaşıyor ve öksürme ihtiyacı duyuyorum benKızlar bugün benim iki kez oldu anlamadigim sekilde kalp atisim acayip hizlaniyor ve nefes almakda zorluk cekiyorum.sabahki atak gibiydi daha uzun surdu ama biraz onceki yarim saat kadar surdu.yatsam nefes alamiyorum ayakta zorlaniyorum bir iş yapip yoruldugum icin de degil.sizler yasadiniz mi hic?
canım sen de durumlar nasıl çom çıktı mı karnın yürümene izin veriyorlar mı hastanede miisn zor oluyor muMerhaba ben çok sık yaşıyorum çoğul gebelik de olduğu için normal dediler, ama tansiyon takibi yapmanızda fayda var.
Ay bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosunaKızlar ben geldim o kadar korkarak gittim ki yine tansiyonum yükseldi bayılcaktım nerdeyse
Ama çok güzel geçti benim oğlan bi rahat durmadı doktor çok zorlandı biraz yürüdüm sonra tekrar batılar haftasından büyük çıktı maşallah
650 gram olmuş bebişim
benimkide parmagını emiyordu
İçim rahatladıKilo ile ilgili tereddütü olan arkadaşlar vardı. Banu Çiftçi'nin kitabından
ya delircem bir de anne karnında esniyorlarmıymışAy bende korkarak gitmiştim çok heyecanlı ve stresliydim. Çok şükür bir sorun çıkmamış maşallah tosunaBenimkide parmağını emiyordu birde esnerken de gördük nasıl güzeller ya
Bende doğumdan sonra 5 doza tamamlasam mi yoksa 2 dozla bıraksam mı onun kararını veremedimBen tetanoz olmıcam. Doktorum daha önce olduysan gerek yok dedi.
Korkup irkildiklerinde hickirik bile tutuyormuşya delircem bir de anne karnında esniyorlarmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?