2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bu sabah baş dönmesi ile uyandım. Tansiyonum ve şekerimi ölçtüm normal çıktı neden böyle oldu anlamadım kanım düşük belki o tetikledi ama baş dönmesi çok iğrenç birşey ya
Benim de kanim düşük kan hapi başladı aç karnına biraz rahatladım

Tesekkurler size de gecmis olsun ben sordum dinlenme bol su bi de cok dustugunde ayran ic ac kalma dedi bunlari yapsamda maalesef hala dusuk 8-5 9-6 civari yatinca iyi ama o da mumkun degil bir de 1.sinifa giden oglum var
benim de en başından beri böyle doktor çok çok iyi dedi başka bisey demedi ama alıştım ben

Yine bir ekmeği dilim dilim yapıp kızarttım becel sürüp yedim yağlı ekmek aşerdim resmen böyle bir şey yok ve hala canım istiyor 2 güne 60 olurum bu gidişle , doğumu düşünemiyorum
ay canım çekti aksam çorba yapıcam yanına oh misss hemen kızartıp yap süreyim

Ben iki gündür gece uyuyamıyorum gece kuşu gibi oldum 1 de yatıyorum 4 te kalkıyorum gün boyu ayakta oluyorum ayaklarım.cok.odem oldu farkedjlir derecede karnınız sertleşti mi benim baya sert

Ben kan ilacı başladığımdan beri daha düşmüş ya da kan ilacı sayesinde daha az düşmüş tam bilemiyorum bende
Yaşaa benim kan düşük d ve b düşük karaciğer enzimlerim yüksek folik asit fazlalığı var bakalım önümüzdeki ay ne çıkacak eğer doktor yine yüksek çıkarsa dedi karaciğer usg isteyecem.dedi tehlikeli dedi ne tehlikesi var ki

Ay benim de 2 gün kaldı Çok heyecanlıyım ben de inşallah hep güzel haberler alırız hepimiz ben de 4.200 falan doğmuşum eşim de 4 kilo doğmuş bakalım bizimki de tosuncuk olacak mı
Merhaba canım sana özelden yazılmıyor.2.kez ben yine kimyasal geçiriyorum şuan.Hangi test diye gitmeliyiz hasrameye

Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?

Geçmiş olsun canım toparlarsın inşallah

Kizlar selam, Ocak anneleri grubundan geliyorum. Grupta bi arkadaşımız sizin grubunuzu da takip ediyordu. Uzun zamandır yok siteye girmiyor kendisini cok merak ettim. AnlatilmazYasanir ile yakın zamanda konuşan var mı, inşallah iyilerdir aklıma çok takıldı göremeyince. Bilgisi olan varsa bana yazabilirse cok sevinirim

Merhaba canım sana özelden yazılmıyor.2.kez ben yine kimyasal geçiriyorum şuan.Hangi test diye gitmeliyiz hasrameye
Geçmiş olsun çok. kadın doğum genetiğe yönlendirebilir veya direkt genetiğe gidip 2 kez gebelik kaybı yaşadım derseniz onlar gerekenleri isterler zaten. Bazen 3 gebelik kaybı olunca istiyorlar ama tam emin değilim hangi hastane nasıl yaklaşıyor duruma

Ben kan ilacı başladığımdan beri daha düşmüş ya da kan ilacı sayesinde daha az düşmüş tam bilemiyorum bende
Ya evet benim de öyle oldu galiba benim 6 haftalıkken zaten demirim düşük değildi demir takviyesi kullanmaya başladıktan sonra verdiğim ilk tahlilde demir düşük çıktı

Ya evet benim de öyle oldu galiba benim 6 haftalıkken zaten demirim düşük değildi demir takviyesi kullanmaya başladıktan sonra verdiğim ilk tahlilde demir düşük çıktı
Garip gerçekten kullanmazsak daha çok düşecek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…