- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Benim de kanim düşük kan hapi başladı aç karnına biraz rahatladımBu sabah baş dönmesi ile uyandım. Tansiyonum ve şekerimi ölçtüm normal çıktı neden böyle oldu anlamadım kanım düşük belki o tetikledi ama baş dönmesi çok iğrenç birşey ya
benim de en başından beri böyle doktor çok çok iyi dedi başka bisey demedi ama alıştım benTesekkurler size de gecmis olsun ben sordum dinlenme bol su bi de cok dustugunde ayran ic ac kalma dedi bunlari yapsamda maalesef hala dusuk 8-5 9-6 civari yatinca iyi ama o da mumkun degil bir de 1.sinifa giden oglum var
ay canım çekti aksam çorba yapıcam yanına oh misssYine bir ekmeği dilim dilim yapıp kızarttım becel sürüp yedim yağlı ekmek aşerdim resmen böyle bir şey yok ve hala canım istiyor2 güne 60 olurum bu gidişle , doğumu düşünemiyorum
Ben kan ilacı başladığımdan beri daha düşmüş ya da kan ilacı sayesinde daha az düşmüş tam bilemiyorum bendeBenim de kanim düşük kan hapi başladı aç karnına biraz rahatladım
Yaşaa benim kan düşük d ve b düşük karaciğer enzimlerim yüksek folik asit fazlalığı var bakalım önümüzdeki ay ne çıkacak eğer doktor yine yüksek çıkarsa dedi karaciğer usg isteyecem.dedi tehlikeli dedi ne tehlikesi var kiBen kan ilacı başladığımdan beri daha düşmüş ya da kan ilacı sayesinde daha az düşmüş tam bilemiyorum bende
Merhaba canım sana özelden yazılmıyor.2.kez ben yine kimyasal geçiriyorum şuan.Hangi test diye gitmeliyiz hasrameyeAy benim de 2 gün kaldı Çok heyecanlıyım ben de inşallah hep güzel haberler alırız hepimizben de 4.200 falan doğmuşum eşim de 4 kilo doğmuş bakalım bizimki de tosuncuk olacak mı
Geçmiş olsun canım toparlarsın inşallahYaşaa benim kan düşük d ve b düşük karaciğer enzimlerim yüksek folik asit fazlalığı var bakalım önümüzdeki ay ne çıkacak eğer doktor yine yüksek çıkarsa dedi karaciğer usg isteyecem.dedi tehlikeli dedi ne tehlikesi var ki
Evet çıktı hareketleri baya yukarıda hissediyorum artıkBebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Bende grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorumKızlar doktorum bana grip aşısını önermedi, yaptırmayı düşünüyordum. Vazgeçtim bu yüzden. Haberiniz olsun.
Bence ben iyim ya nete baktim.korktum enzim fazlaligina rabbjm korusunGeçmiş olsun canım toparlarsın inşallah
Geçmiş olsun çokMerhaba canım sana özelden yazılmıyor.2.kez ben yine kimyasal geçiriyorum şuan.Hangi test diye gitmeliyiz hasrameye
Ya evet benim de öyle oldu galiba benim 6 haftalıkken zaten demirim düşük değildi demir takviyesi kullanmaya başladıktan sonra verdiğim ilk tahlilde demir düşük çıktıBen kan ilacı başladığımdan beri daha düşmüş ya da kan ilacı sayesinde daha az düşmüş tam bilemiyorum bende
Garip gerçekten kullanmazsak daha çok düşecek demekkiYa evet benim de öyle oldu galiba benim 6 haftalıkken zaten demirim düşük değildi demir takviyesi kullanmaya başladıktan sonra verdiğim ilk tahlilde demir düşük çıktı
belki de bebişler baya sömürüyo demek kiGarip gerçekten kullanmazsak daha çok düşecek demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?