2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yataktan kalkarken mi oldu? Ara ara bana da oluyor sersemlik hissi baş dönmesi yer kayıyor ayağımdan sanki
Yok ya kalkarken değil uyandım gözümü açtım başım dönüyordu çok kötüydü ya. Geçen gün kahvaltı hazırlarken de oldu bir anda etraf dönmeye başladı yer ayağımın altından kaydı oturdum hemen yere geçti sonra kendiliğinden.

Çok kullanisli ben gebelik 7. Haftadan beri falan kullanıyorum hem duz yatısını engelliyor hem de çok konforlu bence

Kızlar benim sağ tarafım da bi ağrı var sanki damar kopacak gibi rahim büyümesindenmi bu acaba ara ara ağrı giriyor

Benimde 4-5 gibi duruyor

Çok kullanisli ben gebelik 7. Haftadan beri falan kullanıyorum hem duz yatısını engelliyor hem de çok konforlu bence
Bende hamile kaldığımdan beri bacak arama yastık koyarak yatıyorum şimdilik bir sıkıntım yok rahat uyuyabiliyorum ilerleyen haftalar nasıl olur bilmiyorum

Kızlar size de oluyor mu bazen tv izlerken falan uzanıyorum sol yan pozisyonda ve kalp atışlarım ağzımda atıyormuş gibi hissediyorum. Nabzımı ölçüyorum normal çıkıyor ama sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Oturuyorum geçiyor çok garip.

Vertigo olabilir mi acaba

Vertigo olabilir mi acaba
Daha önce vertigo için doktora gitmiştim bir sürü test yaptılar denge testi vs hiçbir şey çıkmadı sonradan oldu belkide bilmiyorum ama kırmızı kan değerim düşmüş ben ona bağladım

Öyle oluyor canım ilişkiden sonra çok kez rutin kontrollere gittim bebekde sorun rastlanmadı çok şükür
O bence çoğu kişide öyle oluyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü hatta kadinin orgazm olması bebek için iyimis salgından hormondan dolayı

Aynen bende öyle yapıyorum insallah devam ederiz onunla
İnşallah yastık yeterli olur Yeterli olmadığı durumda bir yastık keşfettim doğumdan sonra bebeğe de kullanırım diye düşündüm onu alırım.

Maalesef biz de ilişki yok. İsteğim var rüyama falan giriyor ama yok bebek içindeyken çok tuhaf oluyorum sanki görüyor gibi değişik bir psikoloji doğumdan sonra acısını çıkarırım
biz de de benim canım hiç istemiyor sanki vajinamda bir limon duruyormuş hissi var orası dolu dolu canım acır diye korku yapıyorum baskı hissinden bir de rahmim ters benim acaba onun da mı etkisi aslında 4-7 arasında yaşanan cinsellik kadının max alabileceği zevkmiş kan akışı fazla olduğu için

Amin amin cümlemize zamaninda sağlıklı doğum nasip etsin Mevlam.
Devlete gidiyorum normalde detayliyi da devlette yaptırdım canım
canım özelde de baksana herkesi 5-10 dakika bakıp bakıp gönderdiler :)) o yüzden sorun yok diyorsa oh dee tadını çıkar darısı başıma

Aslında bir iki kez oldu bizde zevk aldığım için adet ağrısı gibi kasılma yaşadım ilişki sonrası ve çok kasık ağrım oldu o yüzden yapmıyoruz
Çok kasılıyor karnım rahmim ağrı yapıyor doğsa da tamamen rahat etsek az kaldı dayancaz

canım özelde de baksana herkesi 5-10 dakika bakıp bakıp gönderdiler :)) o yüzden sorun yok diyorsa oh dee tadını çıkar darısı başıma
Amin amin.
2li test öncesi de tüp doktorum illa fetal yaptır felan dedi ben kabul etmedim 2 ve 3 de risk çıkarsa yaptırırım dedim. Elhamdülillah sonuc çıkmadı. Bubda da eğer doktor surdan supheliyim deseydi özele giderdim. Evet çok şükür sorun görmedi ben sadece sormadan konusmamasina ayar oldum
Amin Rabbım hayirli güzel haberler almanı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…