Yok ya kalkarken değil uyandım gözümü açtım başım dönüyordu çok kötüydü ya. Geçen gün kahvaltı hazırlarken de oldu bir anda etraf dönmeye başladı yer ayağımın altından kaydı oturdum hemen yere geçti sonra kendiliğinden.Yataktan kalkarken mi oldu? Ara ara bana da oluyor sersemlik hissi baş dönmesi yer kayıyor ayağımdan sanki
Çok kullanisli ben gebelik 7. Haftadan beri falan kullanıyorum hem duz yatısını engelliyor hem de çok konforlu benceBen öyle yaptım rulo şeklinde sardım üstüne de nevresim geçirdim açılma yapmasın diye. Ama çok kullanamadım. Sürekli sağa sola dönerken beni sinir etti. Bi gece vurdum tekmeyi attım yataktan. Simdi çok zorlandığım zamanlarda bi yastık alıyorum bazen onunla yatiyorum bacak arasına koyup bi kaç ay sonra karnıma da destek sağlarım öyle gecer günler
Bilmem ben hiç rahat edemedim ya. Siz kullanabiliyosaniz çok şanslısınız. Bana yatakta yatak bile batıyor sankiÇok kullanisli ben gebelik 7. Haftadan beri falan kullanıyorum hem duz yatısını engelliyor hem de çok konforlu bence
Kızlar güncel kilolarınız nasıl ya ben hızla kilo almaya başladım normal mi canım sıkıldı biraz. Yani belki normaldir ama şimdiye kadar almayıp sonra alınca böyle giderse yuvarlanırım diye korkuyorum. 55 ile başlamıştım 52.5a düştüm 17.haftadan bu yana kilo almaya başladım. 5 haftada 5 kilo almışım 57.5 oldumher ay 5 kilo alırsam yandım
Bende hamile kaldığımdan beri bacak arama yastık koyarak yatıyorum şimdilik bir sıkıntım yok rahat uyuyabiliyorum ilerleyen haftalar nasıl olur bilmiyorumÇok kullanisli ben gebelik 7. Haftadan beri falan kullanıyorum hem duz yatısını engelliyor hem de çok konforlu bence
Vertigo olabilir mi acabaYok ya kalkarken değil uyandım gözümü açtım başım dönüyordu çok kötüydü ya. Geçen gün kahvaltı hazırlarken de oldu bir anda etraf dönmeye başladı yer ayağımın altından kaydı oturdum hemen yere geçti sonra kendiliğinden.
Daha önce vertigo için doktora gitmiştim bir sürü test yaptılar denge testi vs hiçbir şey çıkmadı sonradan oldu belkide bilmiyorum ama kırmızı kan değerim düşmüş ben ona bağladımVertigo olabilir mi acaba
Rahatsız olmamıştır canım merak etme böyle olması gayet normal.
Aynen bende öyle yapıyorum insallah devam ederiz onunlaBende hamile kaldığımdan beri bacak arama yastık koyarak yatıyorum şimdilik bir sıkıntım yok rahat uyuyabiliyorum ilerleyen haftalar nasıl olur bilmiyorum
O bence çoğu kişide öyle oluyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü hatta kadinin orgazm olması bebek için iyimis salgından hormondan dolayıÖyle oluyor canım ilişkiden sonra çok kez rutin kontrollere gittim bebekde sorun rastlanmadı çok şükür
Aynen daha mutlu bebekler doğuyormuş öyle diyorlarO bence çoğu kişide öyle oluyor olabilir bende de öyle oluyor çünkü hatta kadinin orgazm olması bebek için iyimis salgından hormondan dolayı
İnşallah yastık yeterli olurAynen bende öyle yapıyorum insallah devam ederiz onunla
Görcez bakalım mutlu olacak mı bebelerimizAynen daha mutlu bebekler doğuyormuş öyle diyorlar
biz de de benim canım hiç istemiyor sanki vajinamda bir limon duruyormuş hissi var orası dolu dolu canım acır diye korku yapıyorum baskı hissinden bir de rahmim ters benim acaba onun da mı etkisi aslında 4-7 arasında yaşanan cinsellik kadının max alabileceği zevkmiş kan akışı fazla olduğu içinMaalesef biz de ilişki yok. İsteğim var rüyama falan giriyor ama yok bebek içindeyken çok tuhaf oluyorum sanki görüyor gibideğişik bir psikoloji doğumdan sonra acısını çıkarırım
canım özelde de baksana herkesi 5-10 dakika bakıp bakıp gönderdiler :)) o yüzden sorun yok diyorsa oh dee tadını çıkar darısı başımaAmin amin cümlemize zamaninda sağlıklı doğum nasip etsin Mevlam.
Devlete gidiyorum normalde detayliyi da devlette yaptırdım canım
Aslında bir iki kez oldu bizde zevk aldığım için adet ağrısı gibi kasılma yaşadım ilişki sonrası ve çok kasık ağrım oldu o yüzden yapmıyoruzbiz de de benim canım hiç istemiyor sanki vajinamda bir limon duruyormuş hissi var orası dolu dolu canım acır diye korku yapıyorum baskı hissinden bir de rahmim ters benim acaba onun da mı etkisi aslında 4-7 arasında yaşanan cinsellik kadının max alabileceği zevkmiş kan akışı fazla olduğu için
Amin amin.canım özelde de baksana herkesi 5-10 dakika bakıp bakıp gönderdiler :)) o yüzden sorun yok diyorsa oh dee tadını çıkar darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?