Gelişi güzel her yere sallıyorlar benceKızlar bebişler bağırsaklara da tekme falan atıyo olabilir mi
Allah allah insallah sifresini falan unutmustur ya da mesguldür bisey yoktur en son her sey iyiydiKizlar selam, Ocak anneleri grubundan geliyorum. Grupta bi arkadaşımız sizin grubunuzu da takip ediyordu. Uzun zamandır yok siteye girmiyor kendisini cok merak ettim. @AnlatilmazYasanir ile yakın zamanda konuşan var mı, inşallah iyilerdir aklıma çok takıldı göremeyince. Bilgisi olan varsa bana yazabilirse cok sevinirim
Bu bende de oluyor sırt üstü yatarken oluyor anlamlandıramadınKızlar size de oluyor mu bazen tv izlerken falan uzanıyorum sol yan pozisyonda ve kalp atışlarım ağzımda atıyormuş gibi hissediyorum. Nabzımı ölçüyorum normal çıkıyor ama sanki kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluyor. Oturuyorum geçiyor çok garip.
İyice büyüdüler baskı yapıyorlar herhaldeBu bende de oluyor sırt üstü yatarken oluyor anlamlandıramadın
Benim de öyle yürütmüyor bazen sancı batma gibiKızlar benim sağ tarafım da bi ağrı var sanki damar kopacak gibi rahim büyümesindenmi bu acaba ara ara ağrı giriyor
Bende iyiydi diye biliyorum merak ettim o yüzden, burada daha aktifti dedim belki haberiniz vardır ama sizinde yokmuş. Neyse bu vesileyle görür belki yazılanları dönüş yaparAllah allah insallah sifresini falan unutmustur ya da mesguldür bisey yoktur en son her sey iyiydi
20+3deyim bazen göbek deliğime bazen göbek deliğimin sağına soluna vuruyor. Ama hala alt karın bölgemde de kıpırdanma oluyor anlamıyorum nerede olduğunu..Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Benimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadiBebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Ay canım keşke açmasaydın ama eğilip kalkmışsın bir de bel ağrısı ondandır inşallahKızlar ya haftalardır doğru düzgün iş yapmıyordum bu akşam iş çıkışı biraz ortalığı toparladım sonra çamaşırları hallederken yazlık kışlık işine giriştim, maalesef eşim nöbette olduğu için tek başıma bazayı açtımbirkaç da eğilip kalkınca bel ağrım çok oldu şimdi uzanınca geçti ama korkuyorum bişey olsa belirti olurdu değil mi Allah korusun
Dinlenince geçtiyse evham yapma. Normal hareketin dışına çıktın diye agrimistir ama sen gene de dikkat et bi daha baza maza kaldırma emi.Kızlar ya haftalardır doğru düzgün iş yapmıyordum bu akşam iş çıkışı biraz ortalığı toparladım sonra çamaşırları hallederken yazlık kışlık işine giriştim, maalesef eşim nöbette olduğu için tek başıma bazayı açtımbirkaç da eğilip kalkınca bel ağrım çok oldu şimdi uzanınca geçti ama korkuyorum bişey olsa belirti olurdu değil mi Allah korusun
Korktum valla bu gün bebekte o taraftaydı tam dahada ağrıyordu kötü bir şey yoktur inşallahBenim de öyle yürütmüyor bazen sancı batma gibi
Korktum zaten ya yapmam daha ağır bi şeyDinlenince geçtiyse evham yapma. Normal hareketin dışına çıktın diye agrimistir ama sen gene de dikkat et bi daha baza maza kaldırma emi.
Eder allahin izniyle sen dinlenmeye devam et. Benimkide 3 saat kadar hiç kipirdamadj etmediğim kalmadi sonra demin öylece mutsuz otururken bi anda bastı tekmeyiKorktum zaten ya yapmam daha ağır bi şeygaza geldim birden nolduysa neyse biraz uzanıp hareket bekleyeceğim herhalde uyuyor şu an henüz hareket etmedi inşallah eder geceye kadar
Yukarı doğru çıkmaya başlamış sanırım sizinki bende 19+5 teyim hala çok aşağıda, yukarıda biri göbek deliginin yukarısında dedi 23. haftası içerisinde sanırım takviminde öyle gözüküyor çıkacak sanırım bundan sonraki haftalarda bizimkilerde.20+3deyim bazen göbek deliğime bazen göbek deliğimin sağına soluna vuruyor. Ama hala alt karın bölgemde de kıpırdanma oluyor anlamıyorum nerede olduğunu..
Vajina bölgemde d bazen ağrı, baskı, anlık batmalar oluyor onlarında neden olduğunu bilmiyorum ama çok düşünüpde psikojimi bozmak istemiyorum..
Henüz erken galiba bir iki hafta daha var gibi yukarı çıkması için 25 te tahminimce cok daha yukarı çıkmış olurlarBenimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadi
Ay bende yiyorum vallaOf ben neler yiyorum Nutella cips çekirdek napim canım istiyor
Tam zamanını bilmiyorum ama evet bi kaç haftaya cikar diye umud ediyorum. Yakın zamana göre 3 5 mm yukarıda gibi bakalim neler olucak. Yukarı cikincada düzgün nefes qlamiyorum daralıyorum felan demeye başlarız sanirimHenüz erken galiba bir iki hafta daha var gibi yukarı çıkması için 25 te tahminimce cok daha yukarı çıkmış olurlar
Benim de karnım sert gergin. Akşama kadar ayaktayım bende neredeyseBen iki gündür gece uyuyamıyorum gece kuşu gibi oldum 1 de yatıyorum 4 te kalkıyorum gün boyu ayakta oluyorum ayaklarım.cok.odem oldu farkedjlir derecede karnınız sertleşti mi benim baya sert
Canım cinsiyeti öğrendiniz mi yoksa doğumda mı öğrenecektiniz yanlış mı hatırlıyorum acabaHenüz erken galiba bir iki hafta daha var gibi yukarı çıkması için 25 te tahminimce cok daha yukarı çıkmış olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?