2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Allah allah insallah sifresini falan unutmustur ya da mesguldür bisey yoktur en son her sey iyiydi

Bu bende de oluyor sırt üstü yatarken oluyor anlamlandıramadın

Allah allah insallah sifresini falan unutmustur ya da mesguldür bisey yoktur en son her sey iyiydi
Bende iyiydi diye biliyorum merak ettim o yüzden, burada daha aktifti dedim belki haberiniz vardır ama sizinde yokmuş. Neyse bu vesileyle görür belki yazılanları dönüş yapar

Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
20+3deyim bazen göbek deliğime bazen göbek deliğimin sağına soluna vuruyor. Ama hala alt karın bölgemde de kıpırdanma oluyor anlamıyorum nerede olduğunu..

Vajina bölgemde d bazen ağrı, baskı, anlık batmalar oluyor onlarında neden olduğunu bilmiyorum ama çok düşünüpde psikojimi bozmak istemiyorum..

Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Benimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadi

Kızlar ya haftalardır doğru düzgün iş yapmıyordum bu akşam iş çıkışı biraz ortalığı toparladım sonra çamaşırları hallederken yazlık kışlık işine giriştim, maalesef eşim nöbette olduğu için tek başıma bazayı açtım birkaç da eğilip kalkınca bel ağrım çok oldu şimdi uzanınca geçti ama korkuyorum bişey olsa belirti olurdu değil mi Allah korusun

Ay canım keşke açmasaydın ama eğilip kalkmışsın bir de bel ağrısı ondandır inşallah

Dinlenince geçtiyse evham yapma. Normal hareketin dışına çıktın diye agrimistir ama sen gene de dikkat et bi daha baza maza kaldırma emi.

Dinlenince geçtiyse evham yapma. Normal hareketin dışına çıktın diye agrimistir ama sen gene de dikkat et bi daha baza maza kaldırma emi.
Korktum zaten ya yapmam daha ağır bi şey gaza geldim birden nolduysa neyse biraz uzanıp hareket bekleyeceğim herhalde uyuyor şu an henüz hareket etmedi inşallah eder geceye kadar

Korktum zaten ya yapmam daha ağır bi şey gaza geldim birden nolduysa neyse biraz uzanıp hareket bekleyeceğim herhalde uyuyor şu an henüz hareket etmedi inşallah eder geceye kadar
Eder allahin izniyle sen dinlenmeye devam et. Benimkide 3 saat kadar hiç kipirdamadj etmediğim kalmadi sonra demin öylece mutsuz otururken bi anda bastı tekmeyi muhtemelen hareketlerden iyice derin uykuya geçmiştir. Uyur simdi minnoş. Sen dinlen hic olmadi gece uyandırır seni

Yukarı doğru çıkmaya başlamış sanırım sizinki bende 19+5 teyim hala çok aşağıda, yukarıda biri göbek deliginin yukarısında dedi 23. haftası içerisinde sanırım takviminde öyle gözüküyor çıkacak sanırım bundan sonraki haftalarda bizimkilerde.

Baskı batma normal bir durum sanırım çoğu kişide var . Yukarı çıkınca onlarda geçecektir diye ümid ediyorum

Benimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadi
Henüz erken galiba bir iki hafta daha var gibi yukarı çıkması için 25 te tahminimce cok daha yukarı çıkmış olurlar

Henüz erken galiba bir iki hafta daha var gibi yukarı çıkması için 25 te tahminimce cok daha yukarı çıkmış olurlar
Tam zamanını bilmiyorum ama evet bi kaç haftaya cikar diye umud ediyorum. Yakın zamana göre 3 5 mm yukarıda gibi bakalim neler olucak. Yukarı cikincada düzgün nefes qlamiyorum daralıyorum felan demeye başlarız sanirim

Ben iki gündür gece uyuyamıyorum gece kuşu gibi oldum 1 de yatıyorum 4 te kalkıyorum gün boyu ayakta oluyorum ayaklarım.cok.odem oldu farkedjlir derecede karnınız sertleşti mi benim baya sert
Benim de karnım sert gergin. Akşama kadar ayaktayım bende neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…