- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Benim sizinkinden 2 hafta daha küçük çok aşağıda geliyor biraz daha sabretmem lazımmış demekkiTam zamanını bilmiyorum ama evet bi kaç haftaya cikar diye umud ediyorum. Yakın zamana göre 3 5 mm yukarıda gibi bakalim neler olucak. Yukarı cikincada düzgün nefes qlamiyorum daralıyorum felan demeye başlarız sanirim
Doğumda öğrenmeyi düşünüyoruz hala ama yoğun bir baskı var eş dost akrabadan direnebilirsek doğuma inşallahCanım cinsiyeti öğrendiniz mi yoksa doğumda mı öğrenecektiniz yanlış mı hatırlıyorum acaba
İki doktora sordum birisi hamilesin ondan olabilir mi dedi diğeri fizik tedaviye gözükmen lazım dedi bu doktor beni hasta edecekKorktum valla bu gün bebekte o taraftaydı tam dahada ağrıyordu kötü bir şey yoktur inşallah
Ayy çok heyecanlı böyleDoğumda öğrenmeyi düşünüyoruz hala ama yoğun bir baskı var eş dost akrabadan direnebilirsek doğuma inşallah
Aynen 1 hafta bile fark ediyoBenim sizinkinden 2 hafta daha küçük çok aşağıda geliyor biraz daha sabretmem lazımmış demekki2 hafta bile nasıl fark ediyor
Ay evet sonlarda öyle bir güncellemede gelecek
Benim çıkmış bugün doktor ultrasonda kafası ayağı vs nerde diye gösterdi.Bebekleriniz göbek deliğinin üstüne çıktı mı? Birde ben çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum sizlerde durum nasıl?
Tam olarak anlattığın gibi aşağıda da hareket oluyo yukarıda da heralde alan bol içerde dönüp duruyolar20+3deyim bazen göbek deliğime bazen göbek deliğimin sağına soluna vuruyor. Ama hala alt karın bölgemde de kıpırdanma oluyor anlamıyorum nerede olduğunu..
Vajina bölgemde d bazen ağrı, baskı, anlık batmalar oluyor onlarında neden olduğunu bilmiyorum ama çok düşünüpde psikojimi bozmak istemiyorum..
Senin haftan benden ileri canım emin misin göbeğe gelmediğine. Bana bugün doktor ultrasonda bebeği gösterirken kafası yukarıdaydı mesela göbek deliğimin biraz üstüne tutuyordu cihazı kafası burda dediBenimki yumurtalik bölümünde. Geçtiğimiz son 10 güne göre bi tık yukarıda zannediyorum. Biraz da aşağıda hissederdim. Ama göbeğe henüz yaklasamadi
Cips çekirdek falan bende yiyorum ya Nutella yada cikolata falan pek canım istemiyor ama kakaolu kek yiyorumOf ben neler yiyorum Nutella cips çekirdek napim canım istiyor
Detaylı ultrason bi kere yapılmıyor mu kız. Benim bildiğim öyleKızlar 2. Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yapacağız?
Eminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi kiSenin haftan benden ileri canım emin misin göbeğe gelmediğine. Bana bugün doktor ultrasonda bebeği gösterirken kafası yukarıdaydı mesela göbek deliğimin biraz üstüne tutuyordu cihazı kafası burda dedi
Tam 20+ 2 de yaptırdım.Merhaba arkadaşlar Tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?
21.haftada yaptırdım benMerhaba arkadaşlar Tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?
Ben 20+4’te detaylıya girdim baş aşağıydı ondan öncesinde hep yüz üstü secde pozisyonunda duruyordu. Kısaca bu haftalarda keyfi pozisyon alıyorlarEminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi ki
Aaa 2. de mi olacak hiç bahsetmediler banaKızlar 2. Detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yapacağız?
Rahim ağzı kisaligiyla alakalı bir bilgim yok canım ama bebegin pozisyonuyla da alakalı olabilir hareketleri hissetme yerlerin. Bende genelde hep solda hissediyorum bi önceki kontrolde kafası sağda bacaklar solda yatıyordu bugünde kafası yukarıda yuzu yine sola dönüktü bacakları soldaydi haliyle. Bazen karnımın solunda hissediyorum tekmeleri bazende direk aşağı rahim ağzına doğru vuruyorEminim göbek bölgesinde değil. Hatta hep sağ tarafta hissediyorum hareketini bugünde sag taraftaydi. Bi kaç hafta önce hareketlerini kilot bölgesinde hissederken son günlerimde kilodun hafif üst tarafında hissetmeye başladım. Bide benim bebek çoğunlukla baş geliş şeklinde duruyo. 10 kere ultrasona girdiysem 8 inde hep baş geliş şeklindeydi. Benim haftama göre asagida olması acaba rahim ağzı kısalığından da olabilir mi ki
Banada 20 haftalik olunca gel yapalim dedi sağlık ocağındaki ebe. 1 hafta sonra gidicemMerhaba arkadaşlar Tetenoz aşısını kaçıncı haftada yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?