Vajinanın dış kısmı kanadıysa birşey olmaz canımVardı enfeksiyon aslında fitil vermişti doktor azalmıştı ama bugün kanadı kaşımaktan kanayınca korktum bende bebeğe bir şey olmuş mudur diye
Erkek bebek mi? Benim bebişte de çok hafif görüldü detaylı ultrason doktorum alanında cok iyi biri sordum bu sorun mu diye erkek bebeklerin çoğunda hafif genişleme olabilir böbrekte genelde erkek bebekte görüyoruz ilerleyen haftalarda kayboluyor dediArkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Yok canım kız benimki o yüzden biraz kafaya taktım erkek çocuklarında oluyormuş geneldeErkek bebek mi? Benim bebişte de çok hafif görüldü detaylı ultrason doktorum alanında cok iyi biri sordum bu sorun mu diye erkek bebeklerin çoğunda hafif genişleme olabilir böbrekte genelde erkek bebekte görüyoruz ilerleyen haftalarda kayboluyor dedi
İçini ferah tut geçici biseydir inşallahYok canım kız benimki o yüzden biraz kafaya taktım erkek çocuklarında oluyormuş genelde
İki tarafta daİçini ferah tut geçici biseydir inşallahtek taraflı mı
Amin canım inşallahİçini ferah tut geçici biseydir inşallahtek taraflı mı
İnsallah kaybolacaktir ve sağlıklı hepimiz kucağımıza alacağız insallah dualarım tüm bebeklerimizleKızlar selam ben de ayrıntılıdan çıktım çok şükür ciddi bi sıkıntı yok ama kalbinde 2 tane minik vsd ve küçük bir ekojenik odak görüldü. Bunlar genelde doğuma kadar kayboluyormuş ama yine de nipt önerdi doktor hanım. Ben çok yaptırmayı düşünmüyorum şu an için . 1 ay sonra tekrar bi kalbine bakacak doktor hanım. İnşallah ikisi de kaybolurkaybolmazsa belki yaptırabilirim nipt o zaman, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.
Bugün vazgeçip nipt verdim kızlarKızlar selam ben de ayrıntılıdan çıktım çok şükür ciddi bi sıkıntı yok ama kalbinde 2 tane minik vsd ve küçük bir ekojenik odak görüldü. Bunlar genelde doğuma kadar kayboluyormuş ama yine de nipt önerdi doktor hanım. Ben çok yaptırmayı düşünmüyorum şu an için . 1 ay sonra tekrar bi kalbine bakacak doktor hanım. İnşallah ikisi de kaybolurkaybolmazsa belki yaptırabilirim nipt o zaman, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.
Ölçtü mü peki kaç mm dedi, bana da öyle dedi perinatolog ama çok çok hafif dedi ölçmedi iki tarafta da varmış, benim aklıma takıldı yine deArkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Merhabalar canım vsdlerin boyutu nedir bizdede üç tane ama seninde dediğin gibi kapanması muhtamelmiş inşallah öyle olucak diğer başka hiçbir bulgu yoktu bizde sizdede öylemi ense kalınlığı burun kemiği ölçüleriniz nasıl?Kızlar selam ben de ayrıntılıdan çıktım çok şükür ciddi bi sıkıntı yok ama kalbinde 2 tane minik vsd ve küçük bir ekojenik odak görüldü. Bunlar genelde doğuma kadar kayboluyormuş ama yine de nipt önerdi doktor hanım. Ben çok yaptırmayı düşünmüyorum şu an için . 1 ay sonra tekrar bi kalbine bakacak doktor hanım. İnşallah ikisi de kaybolurkaybolmazsa belki yaptırabilirim nipt o zaman, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.
Küçük baya ya yarım mm falan yaklaşık ikisi de, o kadar bile değil hatta. Ense kalınlığı normaldi ikilide, burun kemiği de 0.9 ya da 1 cm olması lazımMerhabalar canım vsdlerin boyutu nedir bizdede üç tane ama seninde dediğin gibi kapanması muhtamelmiş inşallah öyle olucak diğer başka hiçbir bulgu yoktu bizde sizdede öylemi ense kalınlığı burun kemiği ölçüleriniz nasıl?
Anladım canım doktorun iyi olduğu için farketmiş büyük ihtimalle çok küçük deliklermiş bizimkiler 1.6 boyutunda yaklaşık ona bile ufak dediklerne göreKüçük baya ya yarım mm falan yaklaşık ikisi de, o kadar bile değil hatta. Ense kalınlığı normaldi ikilide, burun kemiği de 0.9 ya da 1 cm olması lazım
İnşallah onumuzdeki aya kapanır bişeycik kalmaz insan tedirgin oluyor yinedeKüçük baya ya yarım mm falan yaklaşık ikisi de, o kadar bile değil hatta. Ense kalınlığı normaldi ikilide, burun kemiği de 0.9 ya da 1 cm olması lazım
I iyikivarsin inşallah genişlik azalır bizim bir akrabadada olmuştu bir ay sonra düzeldi. Peki bunun için ilaç filan yazdımı? Duydugum kadarıyla anne hastalandiginda grip nezne üşütdügünde falan oluyormuşÖlçtü mü peki kaç mm dedi, bana da öyle dedi perinatolog ama çok çok hafif dedi ölçmedi iki tarafta da varmış, benim aklıma takıldı yine de
Bana hiç öyle birşey söylemedi.Çok sık görüldüğünü söyledi, %90 düzeliyor dedi. Takip edilecekmişKızlar meraba.
İnşallah onumuzdeki aya kapanır bişeycik kalmaz insan tedirgin oluyor yinedeSssyyyaaa
I iyikivarsin inşallah genişlik azalır bizim bir akrabadada olmuştu bir ay sonra düzeldi. Peki bunun için ilaç filan yazdımı? Duydugum kadarıyla anne hastalandiginda grip nezne üşütdügünde falan oluyormuş
Dr. Recep Has’a gittim kliniği şişlide. Fiyatı 3 bin tlKızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrasona giden var mı nereye gittiniz ve fiyatlar nasıldıı
MasallahBugün muayenem vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor. 28 cm 617 gram olmuş 1 hafta önden gidiyorHaftaya cumartesi şeker yükleme testi yaptırmaya gidecem 23+5 olmuş olacak. 8 saatlik açlık yeterli başka birşeye gerek yok dedi. Tiroid ilacı kullanıyorum bence o gün içme dedi. Kefir mutlaka önerdi
Aytül çorbacıogluna gittim ben, sislide..Kızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrasona giden var mı nereye gittiniz ve fiyatlar nasıldıı
Amin canım inşallahMasallahharika
Saglikla Gelsin minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?