2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Vardı enfeksiyon aslında fitil vermişti doktor azalmıştı ama bugün kanadı kaşımaktan kanayınca korktum bende bebeğe bir şey olmuş mudur diye
Vajinanın dış kısmı kanadıysa birşey olmaz canım
Keske antibiyotik krem isteseydin kaşıntıyı kesiyor hemen

Arkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Erkek bebek mi? Benim bebişte de çok hafif görüldü detaylı ultrason doktorum alanında cok iyi biri sordum bu sorun mu diye erkek bebeklerin çoğunda hafif genişleme olabilir böbrekte genelde erkek bebekte görüyoruz ilerleyen haftalarda kayboluyor dedi

Bugün muayenem vardı çok şükür herşey yolunda gidiyor. 28 cm 617 gram olmuş 1 hafta önden gidiyor Haftaya cumartesi şeker yükleme testi yaptırmaya gidecem 23+5 olmuş olacak. 8 saatlik açlık yeterli başka birşeye gerek yok dedi. Tiroid ilacı kullanıyorum bence o gün içme dedi. Kefir mutlaka önerdi

Yok canım kız benimki o yüzden biraz kafaya taktım erkek çocuklarında oluyormuş genelde

İnsallah kaybolacaktir ve sağlıklı hepimiz kucağımıza alacağız insallah dualarım tüm bebeklerimizle

Bugün vazgeçip nipt verdim kızlar içinizde panoramaya Nipt veren var mı, Amerika’ya gidiyormuş, verdiyseniz kaç günde çıktı acaba onu merak ediyorum

Arkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Ölçtü mü peki kaç mm dedi, bana da öyle dedi perinatolog ama çok çok hafif dedi ölçmedi iki tarafta da varmış, benim aklıma takıldı yine de

Merhabalar canım vsdlerin boyutu nedir bizdede üç tane ama seninde dediğin gibi kapanması muhtamelmiş inşallah öyle olucak diğer başka hiçbir bulgu yoktu bizde sizdede öylemi ense kalınlığı burun kemiği ölçüleriniz nasıl?

Küçük baya ya yarım mm falan yaklaşık ikisi de, o kadar bile değil hatta. Ense kalınlığı normaldi ikilide, burun kemiği de 0.9 ya da 1 cm olması lazım

Küçük baya ya yarım mm falan yaklaşık ikisi de, o kadar bile değil hatta. Ense kalınlığı normaldi ikilide, burun kemiği de 0.9 ya da 1 cm olması lazım
Anladım canım doktorun iyi olduğu için farketmiş büyük ihtimalle çok küçük deliklermiş bizimkiler 1.6 boyutunda yaklaşık ona bile ufak dediklerne göre

Kızlar istanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrasona giden var mı nereye gittiniz ve fiyatlar nasıldıı

Kızlar meraba.
İnşallah onumuzdeki aya kapanır bişeycik kalmaz insan tedirgin oluyor yinede Sssyyyaaa
Ölçtü mü peki kaç mm dedi, bana da öyle dedi perinatolog ama çok çok hafif dedi ölçmedi iki tarafta da varmış, benim aklıma takıldı yine de
I iyikivarsin inşallah genişlik azalır bizim bir akrabadada olmuştu bir ay sonra düzeldi. Peki bunun için ilaç filan yazdımı? Duydugum kadarıyla anne hastalandiginda grip nezne üşütdügünde falan oluyormuş

Bana hiç öyle birşey söylemedi.Çok sık görüldüğünü söyledi, %90 düzeliyor dedi. Takip edilecekmiş

Masallah harika
Saglikla Gelsin minnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…