2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bilmiyorum canım normal doğumdan korkuyorum sadece hem de çok senin bir düşüncen var mı
Benim gebelik önceki düşüncem normaldi ama gebe kalınca hislerim değişti. Suan sezeryan düşünüyorum doktorumda tedavili olduğu için aliriz dedi.

Kızlar İstanbulda prof dr Altan Cebeciye ayrıntılı ultrasona giden var mı ücreti nasıl merak ettim de bugün kapalıymış ulaşamadım

Merhaba. Benim de 2 gün önce göbeğimin altında bi sağ tarafta bi sol tarafta sertlik oluştu ben o zaman bebek diye düşünmüştüm.karnımın bi tarafı yumuşak bi.tarafı sert şekilde yamuktu. Dokundum bayağı sonra yeri falan değişti. Bi ağrı sancı olmamıştı. Ben yaşadığımda 17. Haftaya girmiştim.bu haftada da normal mi bu ? Yoksa kasılma yaşadım da haberim mi olmadı

O sagda veya solda hissettiğiniz yüksek ihtimal bebekti. Cunku rahim göbek altında ortada bulunuyor. Kasilmada rahimde oluyo zaten. Bu benim ilk gebeligim son 1 aydaki tecrübelerimle yorum yapıyorum. Kasilma çok yaşadım özellikle enfeksiyon zamanında sık sık kasilmalarim oldu. Fakat sag sol sertlesmesi bombelesmesi bebek olduğunu düşünüyorum. 2. 3. Gebeliği olan arkadaşlar daha tecrubelidir bu konuda daha çok bilgi verirler diye zannediyorum.

Kızlar selam ben de ayrıntılıdan çıktım çok şükür ciddi bi sıkıntı yok ama kalbinde 2 tane minik vsd ve küçük bir ekojenik odak görüldü. Bunlar genelde doğuma kadar kayboluyormuş ama yine de nipt önerdi doktor hanım. Ben çok yaptırmayı düşünmüyorum şu an için . 1 ay sonra tekrar bi kalbine bakacak doktor hanım. İnşallah ikisi de kaybolur kaybolmazsa belki yaptırabilirim nipt o zaman, umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi.

Kasilma ben de cok yasiyorum maalesef ve cok moralimi bozuyo ilk gebelikte 30 lu haftalardan sonra baslamisti bunda 16.haftada basladi hala devam doktor bol su diyo ama icime sinmiyo bakalim haftaya c.tesi tekrar randvum var belki one cekip hafta ici giderim sali gunu 25.haftaya giriyoruz

Benimde göbeğinin farklı yerlerinde oluyor sağlık ocağına gittiğimde bebek burda dedim hemşire güldü karnım da kalp atışı aramaya başladı sonra buldu annesi tam burdaymış dedi bende ben size söylemiştim orda diyeyani o sertlik bebek

38. haftaya mı verildi sezaryen günü sizin

Bol su diyorlar ama ben zaten en az 2 litre iciyorum günde enfeksiyon sorunu da yaşadığım için magnezyum da kullaniyorum biz daha 21. Haftaya yeni giriyoruz inşallah bir sorun olmaz doktor randevum da te 1 ay sonraya devletten alayım bakim oradaki doktor ne diyecek

Bi sağdaydı bi solda sertlik bildiğimiz kemikli bir yapı gibiydi hatta o kadar sertti. Bi taraf şiş bi taraf inik teşekkür ederim cevabınız için

Peki 16,17. Haftalarda olması da normal mi:) sizin haftanız ilerdeyken mi şişlik oluşturuyordu bebek :)

Kızlar 2 gündür vajinal kaşıntım çoktu bugün de kaşıdım biraz dayanamayıp kanattim bir şey olur mu acaba öyle bir şey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…