- 17 Nisan 2023
- 2.539
- 1.816
- 63
- 31
Bilmiyorum canım normal doğumdan korkuyorum sadece hem de çok senin bir düşüncen var mıNe güzel tam gününde olursa çok güzel bi tarihdoğum şekli nasıl olacak yada tercihiniz nedir
Benim gebelik önceki düşüncem normaldi ama gebe kalınca hislerim değişti. Suan sezeryan düşünüyorum doktorumda tedavili olduğu için aliriz dedi.Bilmiyorum canım normal doğumdan korkuyorum sadece hem de çok senin bir düşüncen var mı
Rahmimiz tam göbek altında eğer orası sertlesiyosa kasilma ama sağ sol ise bebek. Hatta bi kere hem kasilma hem bebeğin bi yerleri aynı anda rahim bölgesinde oldu. Gece uykudan uyanıp noluyo ya diye doğrultusunda beni.karnım öne doğru uzamaya sünmeye başlamış gibiydi
O sagda veya solda hissettiğiniz yüksek ihtimal bebekti. Cunku rahim göbek altında ortada bulunuyor. Kasilmada rahimde oluyo zaten. Bu benim ilk gebeligim son 1 aydaki tecrübelerimle yorum yapıyorum. Kasilma çok yaşadım özellikle enfeksiyon zamanında sık sık kasilmalarim oldu. Fakat sag sol sertlesmesi bombelesmesi bebek olduğunu düşünüyorum. 2. 3. Gebeliği olan arkadaşlar daha tecrubelidir bu konuda daha çok bilgi verirler diye zannediyorum.Merhaba. Benim de 2 gün önce göbeğimin altında bi sağ tarafta bi sol tarafta sertlik oluştu ben o zaman bebek diye düşünmüştüm.karnımın bi tarafı yumuşak bi.tarafı sert şekilde yamuktu. Dokundum bayağı sonra yeri falan değişti. Bi ağrı sancı olmamıştı. Ben yaşadığımda 17. Haftaya girmiştim.bu haftada da normal mi bu ? Yoksa kasılma yaşadım da haberim mi olmadı
Benimde göbeğinin farklı yerlerinde oluyor sağlık ocağına gittiğimde bebek burda dedim hemşire güldü karnım da kalp atışı aramaya başladı sonra buldu annesi tam burdaymış dedi bende ben size söylemiştim orda diyeMerhaba. Benim de 2 gün önce göbeğimin altında bi sağ tarafta bi sol tarafta sertlik oluştu ben o zaman bebek diye düşünmüştüm.karnımın bi tarafı yumuşak bi.tarafı sert şekilde yamuktu. Dokundum bayağı sonra yeri falan değişti. Bi ağrı sancı olmamıştı. Ben yaşadığımda 17. Haftaya girmiştim.bu haftada da normal mi bu ? Yoksa kasılma yaşadım da haberim mi olmadı
38. haftaya mı verildi sezaryen günü sizinSezeryan olacağım için ben 15 şubat dedi Allahını izniyle benimde karnım bebek hep popoyu sağa dayıo galiba yamuk duruyo kasik agrilarim bitti çok.sukur rahatladım midem bulantilarim gitti yemeğimi de çok güzel yiyorum.hatta çok güzel yiyorum hep acimmmmm
Bol su diyorlar ama ben zaten en az 2 litre iciyorum günde enfeksiyon sorunu da yaşadığım için magnezyum da kullaniyorum biz daha 21. Haftaya yeni giriyoruz inşallah bir sorun olmaz doktor randevum da te 1 ay sonraya devletten alayım bakim oradaki doktor ne diyecekKasilma ben de cok yasiyorum maalesef ve cok moralimi bozuyo ilk gebelikte 30 lu haftalardan sonra baslamisti bunda 16.haftada basladi hala devam doktor bol su diyo ama icime sinmiyo bakalim haftaya c.tesi tekrar randvum var belki one cekip hafta ici giderim sali gunu 25.haftaya giriyoruz
Bi sağdaydı bi solda sertlik bildiğimiz kemikli bir yapı gibiydi hatta o kadar sertti. Bi taraf şiş bi taraf inikO sagda veya solda hissettiğiniz yüksek ihtimal bebekti. Cunku rahim göbek altında ortada bulunuyor. Kasilmada rahimde oluyo zaten. Bu benim ilk gebeligim son 1 aydaki tecrübelerimle yorum yapıyorum. Kasilma çok yaşadım özellikle enfeksiyon zamanında sık sık kasilmalarim oldu. Fakat sag sol sertlesmesi bombelesmesi bebek olduğunu düşünüyorum. 2. 3. Gebeliği olan arkadaşlar daha tecrubelidir bu konuda daha çok bilgi verirler diye zannediyorum.
Peki 16,17. Haftalarda olması da normal mi:) sizin haftanız ilerdeyken mi şişlik oluşturuyordu bebek :)Benimde göbeğinin farklı yerlerinde oluyor sağlık ocağına gittiğimde bebek burda dedim hemşire güldü karnım da kalp atışı aramaya başladı sonra buldu annesi tam burdaymış dedi bende ben size söylemiştim orda diyeyani o sertlik bebek
Normal bence çünkü artık buyudülerPeki 16,17. Haftalarda olması da normal mi:) sizin haftanız ilerdeyken mi şişlik oluşturuyordu bebek :)
Enfeksiyon mu oldunuz acaba?Kızlar 2 gündür vajinal kaşıntım çoktu bugün de kaşıdım biraz dayanamayıp kanattim bir şey olur mu acaba öyle bir şey yaşayan var mı
Teşekkür ederim cevabınız içinNormal bence çünkü artık buyudüler
Evet38. haftaya mı verildi sezaryen günü sizin
Vardı enfeksiyon aslında fitil vermişti doktor azalmıştı ama bugün kanadı kaşımaktan kanayınca korktum bende bebeğe bir şey olmuş mudur diyeEnfeksiyon mu oldunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?