2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İyi akşamlar kızlar. Karnımın aşağısında sertlik var biliyorum konuşuldu ama tam olarak anlamadım. Bu sertlik neden oluyor ?

Bir de karnı ağrıyan ve 15 20 Dk da bi tuvalete çıkan var mı? Dışkıda mukus oluyor.. ishal değilim ama

Arkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Tek böbrekte mi ikisinde mi bebeğinizin cinsiyeti nedir genişlikler kaçar mm çıktı sizde benim bebekte de çıktı genişlik her iki böbreğinde

İyi akşamlar kızlar. Karnımın aşağısında sertlik var biliyorum konuşuldu ama tam olarak anlamadım. Bu sertlik neden oluyor ?
Tam göbeğin altındaysa ve olup fazla sürmeden kayboluyorsa kasılmaymıs canım bu haftalarda olması da normalmiş rahmin güçlenip kendisini doğuma hazırlaması için. 10 dan fazla olmamasına dikkat emeliymisiz günde, bolbsu içmek gerekiyormuş,magnezyum desteği de sartmiş

Kızlar iye ve crp yüksekliği için beyaz dut kürü öneriyorlar hamileler de kullanabilir bir arastirin isterseniz
Benim de crp yüksek geçirdiğimiz bir hastalığın bağışıklığı ni göstermiyor mi mesela corona gibi grip gibi alanın alt üst sinirlarm yüksek bir okudum yazılanları moralim çok bozuldu bide ben 18 haftalik bir gebelik sonlandırmak zorunda kalan biri olarak aklıma en kötüsü geldi 2 gundur moralim çok bozuk

gossipbusra ne yaptınn detaylı nasıl geçtiii alp bebek nasıl
Canım gittim dün sabah doktorum kendisi baktı bağırsakları midesi parmakları ama çok görüntü vermedi sıpa renkli çekmeye çalıştı asla dönmedi elimizde ayak fotosuyla geri döndük çok şükür herşeyi güzel şeker yüklemesini sordum yapmıycam dedi demir ilacı da 26. Haftadan sonra başka ilaçlar başlıycaz dedi. İnşallah bir dahakine güzel resmini yakalarız ya görmemiş gibi oldum resmî olmayınca ama ayaklara bak ya 364gr dedi

Eklentiler

• 87499969-9C5A-4D3A-9610-F5E3F53DFACF.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??

Eklentiler

• IMG_6135.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 126
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…