Bende aytül hanıma gitmiştim baya ilgilendi saolsun memnun kaldım uzunca baktık delikleri kendisi farkettiAytül çorbacıogluna gittim ben, sislide..
Nakit 2100 tl..
Kredi kartına 2600tl..
Dr. Recep Has’a gittim kliniği şişlide. Fiyatı 3 bin tl
Teşekkür ederim kızlar pazartesi olsun da bi arayıp müsaitlik sorayımAytül çorbacıogluna gittim ben, sislide..
Nakit 2100 tl..
Kredi kartına 2600tl..
Rica ederimTeşekkür ederim kızlar pazartesi olsun da bi arayıp müsaitlik sorayım
Tek böbrekte mi ikisinde mi bebeğinizin cinsiyeti nedir genişlikler kaçar mm çıktı sizde benim bebekte de çıktı genişlik her iki böbreğindeArkadaşlar benim de ayrıntılı ultrason sonucuma göre böbreğinde genişlik varmış biraz tedirgin olduk da 3 hafta sonrasına tekrar çağırdı bakmak için
Tam göbeğin altındaysa ve olup fazla sürmeden kayboluyorsa kasılmaymıs canım bu haftalarda olması da normalmiş rahmin güçlenip kendisini doğuma hazırlaması için. 10 dan fazla olmamasına dikkat emeliymisiz günde, bolbsu içmek gerekiyormuş,magnezyum desteği de sartmişİyi akşamlar kızlar. Karnımın aşağısında sertlik var biliyorum konuşuldu ama tam olarak anlamadım. Bu sertlik neden oluyor ?
Benim de crp yüksek geçirdiğimiz bir hastalığın bağışıklığı ni göstermiyor mi mesela corona gibi grip gibi alanın alt üst sinirlarm yüksek bir okudum yazılanları moralim çok bozuldu bide ben 18 haftalik bir gebelik sonlandırmak zorunda kalan biri olarak aklıma en kötüsü geldi 2 gundur moralim çok bozukKızlar iye ve crp yüksekliği için beyaz dut kürü öneriyorlar hamileler de kullanabilir bir arastirin isterseniz
Canım gittim dün sabah doktorum kendisi baktı bağırsakları midesi parmakları ama çok görüntü vermedi sıpa
Ben daha yeni uçlardan 1cm kadar kırıkları toplattım ve boyattım amonyaksız boyaylaHem.beyqzlarim.cok fena cikti hemmm saçlarım.cok dökülüyor ve uzadı
Ben bu gebeliğimde kestirdimHamileyken sac kestirdiniz mi
MerhabaKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
Ben 12 haftam da kestirdim aşırı uzundu belimi geçmişti omuzlarımda kestirmiştim bunaldımJamileuken sac kesilmez boyanması diyorlar ya bebeğin ömrü az olur falan
Bpd kafanın yan çapı, hc kafa çevresi ac karın çevresi fl bacak boyuKızlar bu haftalar ne nasıl oluyor bilen var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?