2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende iki gündür öyleyim ya nazar mı ettik bebişlerimize bilmiyorum çok hafif hissediyorum nedense iki gün önceye kadar takla atıyordu içimde

Benimde sağ tarafa dayanıyor dışarıya doğru semsert oluyor hissediyorum onu bence kasılma değildir diye tahmn ediyorum ama bilemedim
Rahmimiz tam göbek altında eğer orası sertlesiyosa kasilma ama sağ sol ise bebek. Hatta bi kere hem kasilma hem bebeğin bi yerleri aynı anda rahim bölgesinde oldu. Gece uykudan uyanıp noluyo ya diye doğrultusunda beni. karnım öne doğru uzamaya sünmeye başlamış gibiydi

Biz üniversitedeyken psikoloji dersi hocamız izletmişti bu filmi sonrasında tekrar tekrar izledim çok tatlıydı
Ama gerçekten çok tatlii hatta bunun benzeri başka varsa öneri isterim. İnsan izlerken hem kendi bebekligini anılarını hemde doğacak bebegini dusunuyo bide yeni yılla 2. Si geliyomus sanirim ergenlik ve sonrasını kapsayacak

Kızlar aranızda 2 kimyasal geçirip pıhtılaşma sorunu çıkan oldu mu.Ben Şubat anneleri deydim kümyasal oldu.nu ay yine gebe kaldım oda kimyasal oldu.Domtoeum genetiğe yönlendirdi pzt gidecem inşallah
Merhaba bende bir kere kimyasal ve bir kere kurtaj oldum daha sonra genetik test verdim orda pitilasma homozigot çıktı doktorum bu nedenle oldugunu soyledi onun uzerine 2ay tedavi oldum ve yeniden hamile kaldim hala takip ediyoruz ve ilaç iğneyle devam ediyoruz. İnşallah sende genetik testler yaptır sorunu bulursan yine hamile kala bilirsin

Çok teşekkür ederim

Olası doğum tarihleri belirlendi mi ya
Olası doğum tarihinizi son adet tarihinizden 3 ay geri ve 10gün ileri giderek bulabilirsiniz normalde nerdeyse tam 40 hafta hesabı olur böyle kadın doğumda böyle öğrenmiştik biz. Ben direkt 3 ay geri yapıyorum ama sezaryen istediğim için şubat başında isteyeceğim nasipse

Sezeryan olacağım için ben 15 şubat dedi Allahını izniyle benimde karnım bebek hep popoyu sağa dayıo galiba yamuk duruyo kasik agrilarim bitti çok.sukur rahatladım midem bulantilarim gitti yemeğimi de çok güzel yiyorum.hatta çok güzel yiyorum hep acimmmmm

Benim ultrason kagitıarimda hep oyle yaziyor ya 15 şubat ya 16 şubat ordan aklimda tutuyorum amma doktorum erkende ola bilir demişti bana
Hee tamm bende doktorla kararlastirdiniz zannettim. Benim kağıtta 20si fakat ocak sonu gibi alınır sezeryan olacağı için.

Evet benimde acil bi sey olmazsa allahin izniyle sezeryan olucak ocak gibi kavusurz inşallah kizcemle

Hee tamm bende doktorla kararlastirdiniz zannettim. Benim kağıtta 20si fakat ocak sonu gibi alınır sezeryan olacağı için.
Sezeryan olacagini danışdınızmı doktorla. Ben daha konuşmadım pazartesi konuşurum bakalım ne diyecek aslında normal dogum istyorum doktor olmaz derse sezeryan olurum

Bebeği ilk solda hissettim ama son bir aydır hep sağda göbek deliğimin az yanında çıkıntı yapıyor top gibi onun orda olduğunu hissedyrum resmen artık kafasımı poposu bilmiyorum ama okşayıp seviyorum hep

Olası doğum tarihleri belirlendi mi ya
İlk zamanlar 11 şubat görünüyordu sonra 7 şubat oldu şuan hala 7 şubat görünüyor ama doktorum 27 ocak 7 şubat arası bekliyorum dedi ay sonu kontrolüm var bakalım neler dicek 2 ay önce doğum nasıl olur dye konuşmuştum şuan sıkıntı görünmüyor ama inan herşey son gğne kadar değişiyor dedim başka bi gebesi normal olacaktı bebek 4 kilo olunca sezaryane aldık dedi bu sefer yinede bi konuşucam bakalım

Sezeryan olacagini danışdınızmı doktorla. Ben daha konuşmadım pazartesi konuşurum bakalım ne diyecek aslında normal dogum istyorum doktor olmaz derse sezeryan olurum
Ay evet evet konustum. Benim tedavili ve devlete gittiğim için endişem vardi. Cunku devlette bilirsiniz aksi durum olmazsa sezeryan yapmiyolar. Ben de dedim hocam korkuyorum normalden bide uzun yıllar sonra bulduk tedavili biliyorsunuz sezeryan yapabilir miyiz dedim. Aslinda normal olsa daha iyi ama aliriz sezeryanle eğer korkuların varsa dedi. Eger yok kesinlikle normal olmalı deseydi malesef ankaraya gitmem gerekecekti. Cunku burdaki ozelleri de beğenmiyorum.

Ayyy bende öyle işte bayılıyorum öyle yaslandigi zaman benimde hep sagda fakat sadece 1 kere solda hissettim. O zamanda çok mu sola yatiyorum acaba o tarafa mı kaydı felan diye düşünmedim değil ben o yaslanmalara eriyorum. Ne var burda toton mu bu senin deyip çok hafif pitpit vuruyorum. Belki kafasıdır diye çoğunlukla oksuyorum.

Eger normale aklınız yatiyosa kesinlikle normali bekleyin yani ben çok isterdim önce fakat gebe kaldıktan sonra çok değişik oldum. Toparlanma süreci beni korkutsa da sezeryan istemeye devam edicem.
Benimde ilk zamanlar 22 si görünürde şimdilerde 20 si gorunuyo. Tam doğum belirleme tarihleri kaçıncı haftalarda konuşuluyor bilmiyorum ama eğer o günlere erersek Allahı izniyle ocak sonu gibi kavusucaz gibi düşünüyorum. Cunku biraz erken alıyorlar tam zamanını beklemiyolar.
Ptsi kontrole gidecektim ama doktorum nöbetçiymis sayıda nöbet izni olur. Çarş eğer pol yaparsa şeker enfeksiyon detaylı hakkında konusucam belki aklıma gelirse gene doğum konusunda acarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…