Canım naptin mehmet beyden randevu aldin miBenim 15.hafta karından 38mm çıktı 19.haftamda 32mm çıktı şuan kaç bilmiyorum haftaya detaylı ultrasonum var öyle öğrenicem.
Bende bazen denk geliyorum üst üste çok sert vuruyor ve bağırıyorum o esnada dhdhdhhdKızlar iki gündür gün içinde 1-2 kez karnımın üst sol göbek tarafı paaaat diye çok güçlü vurma hissettim hatta ayyyy diye bağırdım ödüm koptubebek sanırım ama o minik pıt pıtlar gibi değil panik oldum
Kesinlikle alırdımKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Saglamsa olur. İçine 500 1000 arası zaten bi yatak alirsiniz mis gibi 4 bin cepteKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Bende öyleyim gaz mı ne anlamadım kasılma diyorlar ama benim 5 dk -10 dk taş gibi kaldı bugün. Herkeste oluyor sanırımKızlar karnım aşırı şiş gergin sert o kadar rahatsızım ki hazımsızlıktan diye düşünüyorum ama artık dayanamıyorum ya var mı böyle olan
İçin almıyorsa yenisini al canım sonuçta kaç kere doğuracaksınKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Benim 5 10 dkmdeğil hep böyle dünden beri gaz benim yüksek ihtimalBende öyleyim gaz mı ne anlamadım kasılma diyorlar ama benim 5 dk -10 dk taş gibi kaldı bugün. Herkeste oluyor sanırım
Ben de olsam alırdım zaten içine kendin yatağını alırsınKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Beni listeden silin dedi başka da açıklama yapmadı galiba. Ben mi kaçırdım bilmiyorumGazel2110 canım iyi misin sorun mu var
Bestiron kullanıyorum ben. Doktor bunu Önerdi biraz pahalı ama iyiKasılma zaman zaman hepimizde oluyor.Doktorum istirahat etmeye çalış dedi bir de magnezyum iyi geliyormuş işte.Benim de kanım düşüyor halsizliğim artıyor kan ilacı kullananlar neler kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Canım ilk bebek ya o yüzden ben kendi abilerim teklif bile etse kabul etmiyorum.Senin de ilk bebeğin zaten ikinci olursa illaki ilk bebeğin eşyaları kullanılacakKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Bende aynı durumdayım çatlıyorum şişkinlikten şuan yemekte az yedim ona rağmen.Çok gergin olduğum için şimdi yağ sürdüm boca ettim biraz rahatlayım diye sanırım artık hızlı kilo aldıkları içinde böyle şişiyoruz bir andaKızlar karnım aşırı şiş gergin sert o kadar rahatsızım ki hazımsızlıktan diye düşünüyorum ama artık dayanamıyorum ya var mı böyle olan
Ay valla bilmiyorum ama ben de hızla kilo alıyorum sayesinde bomba gibi geziyorum ortadaBende aynı durumdayım çatlıyorum şişkinlikten şuan yemekte az yedim ona rağmen.Çok gergin olduğum için şimdi yağ sürdüm boca ettim biraz rahatlayım diye sanırım artık hızlı kilo aldıkları içinde böyle şişiyoruz bir anda
Kesinlikle katılıyorum, ben bu hafta hiç ayran içmedim, önceki haftalarda akşam yemeklerinde 4 5 gün muhakkak ayran içerdim. Vişne kompostası var diye içmedim ayran, dün gece iki kere kramp girdiKızlar yoğurt yemeyi ihmal etmeyin ağrılara da iyi geliyor
Bence yeterince iyi durumdaysa kullanılır neden olmasın. Park yataklarda az para değil artık. Onun parasına bebeğine başka bişey alırdın canımKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Ben de kaçırdım sandım konuşulmamış da atladım mı acaba dedimBeni listeden silin dedi başka da açıklama yapmadı galiba. Ben mi kaçırdım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?