2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende bazen denk geliyorum üst üste çok sert vuruyor ve bağırıyorum o esnada dhdhdhhd

Kızlar iki gündür karnımı çok şiş hissediyorum sanki bir anda büyüdü gibi bugün arabada eve dönerken tam göbeğimin üstüne şiddetli ağrı girdi çok korktum arabayı durdurduk hemen.Bu erken doğum riskin var dediklerinden beri korku var üzerimde maalesef inşallah vaktinde sağ salim kucağıma alırım

Kızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce

Kesinlikle alırdım için rahat etsin yatağını kendin alırsın yeni

Saglamsa olur. İçine 500 1000 arası zaten bi yatak alirsiniz mis gibi 4 bin cepte

Kızlar karnım aşırı şiş gergin sert o kadar rahatsızım ki hazımsızlıktan diye düşünüyorum ama artık dayanamıyorum ya var mı böyle olan

Kızlar karnım aşırı şiş gergin sert o kadar rahatsızım ki hazımsızlıktan diye düşünüyorum ama artık dayanamıyorum ya var mı böyle olan
Bende öyleyim gaz mı ne anlamadım kasılma diyorlar ama benim 5 dk -10 dk taş gibi kaldı bugün. Herkeste oluyor sanırım

İçin almıyorsa yenisini al canım sonuçta kaç kere doğuracaksın

Ben de olsam alırdım zaten içine kendin yatağını alırsın

Bestiron kullanıyorum ben. Doktor bunu Önerdi biraz pahalı ama iyi

Canım ilk bebek ya o yüzden ben kendi abilerim teklif bile etse kabul etmiyorum.Senin de ilk bebeğin zaten ikinci olursa illaki ilk bebeğin eşyaları kullanılacak

Bende aynı durumdayım çatlıyorum şişkinlikten şuan yemekte az yedim ona rağmen.Çok gergin olduğum için şimdi yağ sürdüm boca ettim biraz rahatlayım diye sanırım artık hızlı kilo aldıkları içinde böyle şişiyoruz bir anda

Ay valla bilmiyorum ama ben de hızla kilo alıyorum sayesinde bomba gibi geziyorum ortada

Bence yeterince iyi durumdaysa kullanılır neden olmasın. Park yataklarda az para değil artık. Onun parasına bebeğine başka bişey alırdın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…