- 7 Şubat 2022
- 3.368
- 2.278
- 83
- 28
Ayaklarını yükseltip yat biraz belki düzelir canmEvet geçen 11-5 di ama şimdi 10-7 çıktı bugünki normaldi kan şekerim düştü sanırım tatlı ve meyve suyu falan yiyip içtim biraz düzeldim ama az önce yine oldu bende anlamadm
Doğru diyorsun olabilir . Göbeğim bazen 9 aylık gibi oluyor bazen düm düzBebislerin kemikleri gelişme evresine girdiyse olabilir. Sırt ağrısı ayrıca büyüyen bebeğin vermiş olduğu etki de olabilir. Karnımız suan pek ağırlık yapmıyor belki hissetmiyoruz ama beden bu duruma alışmaya da calisiyo olabilir.
evet o toplanma oluyor sabahları ama bir tam göbek altında sertleşme oluyor o kasılmayı da yumuşatcam diye ovma dedi. Elin karnında gezme dedi yaniAyy acaba benimdemi ondan hareket ediyormu diye elim hep karnında özellikle sabahları uyandığımda bebek bi yerde toplanmış cok sert oluyor
Aynn güzelde demekki keyiflerin kaçırıyoruz miniklerinevet o toplanma oluyor sabahları ama bir tam göbek altında sertleşme oluyor o kasılmayı da yumuşatcam diye ovma dedi. Elin karnında gezme dedi yaniHalbuki çok hoştu her hareketini yakalamaya çalışmak
Yarin dami detayliya gireceksinizKızlar şimdi çıktım ayrıntılıdan yarın sabah tekrar gideceğim dr hiç birşey söylemedi ve renkli foto da vermedi siyah beyaz çekti tüm ultrason latı
Ahahaah banada oluyo öyle bi anda böö deyip korkutmuş gibi irkiliyorum. Tak diye bi vuruyoKızlar iki gündür gün içinde 1-2 kez karnımın üst sol göbek tarafı paaaat diye çok güçlü vurma hissettim hatta ayyyy diye bağırdım ödüm koptubebek sanırım ama o minik pıt pıtlar gibi değil panik oldum
Canım valla fena yapıştırıyorlar benimki de bir haftadır öyle eşim elini koyuyor o bile diyor nasıl vuruyor diyeKızlar iki gündür gün içinde 1-2 kez karnımın üst sol göbek tarafı paaaat diye çok güçlü vurma hissettim hatta ayyyy diye bağırdım ödüm koptubebek sanırım ama o minik pıt pıtlar gibi değil panik oldum
Huzursuz bacakta ağrı olmuyor sanki karınca geziyor gibi uyuşma kıpır kıpır olma haliKızlar benim geceleri o kadar ağrıyor ki bacaklarım artık duramıyorum ağrıdan ama sadece geceleri oluyor acaba huzursuz bacak mı oldum ya
Benimde öyleKızlar benim geceleri o kadar ağrıyor ki bacaklarım artık duramıyorum ağrıdan ama sadece geceleri oluyor acaba huzursuz bacak mı oldum ya
Dun ve dünden önceki gün bende o ruh halindeydim. Hepimiz çok yakın günler ve haftalar arasındayız. Hormonlarimiz bu günlerde tavan yapiyo sanirim. Bugun önceki iki güne göre bi tık sakinim ama sanki bastiriyomusum gibime geliyo. BilemiyorumKızlar bende bugün çok huzursuzum
Dün iki kere su göbek deliği altında kasılma oldu ilk defa oldu biraz etkilendim sanirim
Şimdi de belim kuyruk sokumun karnımın yanları her tarafım sırayla ağrıyor böyle huzursuz tüm vücudum Sknti yoktur dimi sanki hepimizde var gibi geldi
Ay kramplar çok fenaBenimde öyledün gecede iki defa krap girdi ilk defa diğer ikisinde olmamıştı.
doktor mu tekrar çağırdı yarın gel diye canımKızlar şimdi çıktım ayrıntılıdan yarın sabah tekrar gideceğim dr hiç birşey söylemedi ve renkli foto da vermedi siyah beyaz çekti tüm ultrason latı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?