2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Doğru diyorsun olabilir . Göbeğim bazen 9 aylık gibi oluyor bazen düm düz

Ayy acaba benimdemi ondan hareket ediyormu diye elim hep karnında özellikle sabahları uyandığımda bebek bi yerde toplanmış cok sert oluyor
evet o toplanma oluyor sabahları ama bir tam göbek altında sertleşme oluyor o kasılmayı da yumuşatcam diye ovma dedi. Elin karnında gezme dedi yani Halbuki çok hoştu her hareketini yakalamaya çalışmak

evet o toplanma oluyor sabahları ama bir tam göbek altında sertleşme oluyor o kasılmayı da yumuşatcam diye ovma dedi. Elin karnında gezme dedi yani Halbuki çok hoştu her hareketini yakalamaya çalışmak
Aynn güzelde demekki keyiflerin kaçırıyoruz miniklerin

Kızlar şimdi çıktım ayrıntılıdan yarın sabah tekrar gideceğim dr hiç birşey söylemedi ve renkli foto da vermedi siyah beyaz çekti tüm ultrason latı

Kızlar şimdi çıktım ayrıntılıdan yarın sabah tekrar gideceğim dr hiç birşey söylemedi ve renkli foto da vermedi siyah beyaz çekti tüm ultrason latı
Yarin dami detayliya gireceksiniz
Ben devlette girmiştim ve renkli yoktu malesef. Doktor bi sey söylemedi diyorsunuz fakat siz sordunuz mu benimkide sormadan hic konusmadi

Ahahaah banada oluyo öyle bi anda böö deyip korkutmuş gibi irkiliyorum. Tak diye bi vuruyo

Canım valla fena yapıştırıyorlar benimki de bir haftadır öyle eşim elini koyuyor o bile diyor nasıl vuruyor diye

Kızlar benim geceleri o kadar ağrıyor ki bacaklarım artık duramıyorum ağrıdan ama sadece geceleri oluyor acaba huzursuz bacak mı oldum ya

Kızlar bende bugün çok huzursuzum
Dün iki kere su göbek deliği altında kasılma oldu ilk defa oldu biraz etkilendim sanirim
Şimdi de belim kuyruk sokumun karnımın yanları her tarafım sırayla ağrıyor böyle huzursuz tüm vücudum Sknti yoktur dimi sanki hepimizde var gibi geldi

Kızlar merhaba Nisan annelerinden geliyorum dr'um 3lü test yanında AFP testi istedi AFP 32.8 yüksek değer yazıyor Dr da hepsi çıkmadığı için bakmadı sonuca aranızda bu testi yaptıran bilgisi olan var mı?

Kasılma zaman zaman hepimizde oluyor.Doktorum istirahat etmeye çalış dedi bir de magnezyum iyi geliyormuş işte.Benim de kanım düşüyor halsizliğim artıyor kan ilacı kullananlar neler kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

Dun ve dünden önceki gün bende o ruh halindeydim. Hepimiz çok yakın günler ve haftalar arasındayız. Hormonlarimiz bu günlerde tavan yapiyo sanirim. Bugun önceki iki güne göre bi tık sakinim ama sanki bastiriyomusum gibime geliyo. Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…