2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bence kullanabilirsin canım, çıkan parçaları yıkarsın diğerlerini de bir güzel beyaz sabunla sildin mi hiç bir şey olmaz, ona vereceğin parayla başka bir eksiğini tamamlasın bence... Bizimde karyola var en büyüğünden en ağırından ablaya almıştık 12 sene önce... O zamanki evimizde yatak odası büyüktü sorun olmamıştı. Ama sonrakine evimiz küçüktü bizde daha küçük bir hasır beşik almıştık arkadaştan, bunda da eşimin kuzeni verecek kendi hasır beşiklerini... Bebeğin yediği helal, giydiği haram diyorlar ya gerçekten öyle ben kızıma doğmadan çok hevesli aldığım bir takımı giydirmek için çıkardığımda bir baktim ki kızım doğduğu gün bile ğiyemezmiş o yüzden yenidoğanda çok almayın derim çünkü hızla büyüyorlar. Ayaklı tulum ve pantolanlarda bana göre çok kullanışlı olmuyor. Hemen uzadıkları için dar gelmeye başlıyor. Bacakları toplanıyor içlerinde...

Kızlar alıp geldi eşim bu yeniymiş sağlam gelir gelmez çamaşır suyuyla sabunla iyice ovdum sildim çok sağlam çantalıydı ama aklıma takıldı yani doğunca da yatırabilir miyiz içine nasıl bir yatak alınır acaba hiç para vermeyelim kullanalım dedim bende

Eklentiler

• IMG_7241.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 129
Beni listeden silin dedi başka da açıklama yapmadı galiba. Ben mi kaçırdım bilmiyorum

Ben de kaçırdım sandım konuşulmamış da atladım mı acaba dedim
Kızlar ben de profiline girip baktım da 20haftalık zorunlu kürtaj olmuş Allahım en hayırlı zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alıp sağlıcakla kucağına almayı nasipetsin ne yazcağımı bilemiyorum bu durumlarda..
Canım güle güle kullanın yatak konusuna gelince bütün gruptakilere de söylüyorum enza home sitesinde bebek yataklarında çok büyük indirim var yataş vs bi bakın derim %40a kadar indirim var. Yataşın sitesinde daha pahalı karşılaştırma yapabilirsiniz.

İyi ki almışsın canım ben verecek kişi sorun yapmıyorsa bazı şeylerin alınmasını yanlış bulmuyorum çünkü bazı şeyleri belki çok kısa kullanacağız bir de malum bebek eşyaları gerçekten pahalı iyi günlerde kullansın yavrun sağlıkla uyusun büyüsün içinde

Eklentiler

• IMG_7242.webp
    23 KB · Görüntüleme: 108
Park beşik yatağı olarak iç yatağı alırsınız mis. Kraftin iç yatağını almıştım ben. Gülü güle kullanın gayette sağlam rengarenk çok güzel duruyo

Aldım bebeğim haftaya pazartesiye erteledim normalde bu cumaydı 3gün ileri attım. Onlarda taşınmıslar yeni yerlerini sormadım ama konum atacaklarmış
Hadi bakalım güzel güzel sonuçlarla çıkarsın inşallah
Aaa öyle mi bende bugün aradım 2 kasıma randevu aldım. Hiç bisey demedi kız taşındık falan diye. Sen demesen haberim yoktu

Kızlar ben 2 gündür çok kötüyüm ne yesem ne içsem midem almıyo çıkartıyorum hemen ishalde var halim dermanım kalmadı aç aç dolaşıyorum ne yapabilirim bu miğde bulantısına su dahi içemiyorum

Hadi bakalım güzel güzel sonuçlarla çıkarsın inşallah
Aaa öyle mi bende bugün aradım 2 kasıma randevu aldım. Hiç bisey demedi kız taşındık falan diye. Sen demesen haberim yoktu
Muhtemelen 2kasıma çok var diye birşey dememiştir sanırım randevu gününden önce bi arayıp gelip gelmeyeceğimizi teyit ediyorlar sanki öyle duymuştum.
İnşallah gidecek olan herkes güzel haberler ile dönsün
İshal için muz yemeni tavsiye ederim. Hem bebeğe de yararlı

Anladım iyi ki söyledin

Beni listeden silin dedi başka da açıklama yapmadı galiba. Ben mi kaçırdım bilmiyorum
Ben okudum canım bebeğini 20 haftalıkken kaybetmiş çok üzgün olduğu için yazmadı buraya Rabbim sabır versin.

Bence çok güzel ve yeni duruyor güle güle kullan canım

hayırlı olsun bence çok iyi yapmışsınız gayet de iyi durumda görünüyor

Kızlar sadece sandalyede otururken sırtımdan iki yan böbrek taraflarımda batma gibi ağrılar oluyor ama uzanınca hiç ağrı yok böbrek mi bel midir sizce ya korkmalı mıyım 10 dkdan fazla oturamıyorum

Kızlar sadece sandalyede otururken sırtımdan iki yan böbrek taraflarımda batma gibi ağrılar oluyor ama uzanınca hiç ağrı yok böbrek mi bel midir sizce ya korkmalı mıyım 10 dkdan fazla oturamıyorum
Tek taraflı değilse iki taraflıysa üşütme olabilir ben de öyle oluyor

Selam herkese umarım herkesin hamileliği güzel geçiyordur bebek odası çocuk odası gibi bir şey almayı düşünen ya da alan var mı ? Almayı düşünenler başım bir şeyler düşünüyorlar , alanlar ne aldı.Benim ilk bebeğim saha hiçbir şey almadım açıkçası bazen çok heyecanlanıyorum ne alacağım ne yapacağım şaşırıyorum

Ben oroferon kullanıyorum iyi gibi ara ara nadir bulantı şişkinlik yapıyor ama

Selamlar Ben çilekten bebek odası aldım. Aralıkta kurulumu yapılacak çok heyecanlıyım İlk 6-8 ay yanımda yatabilmesi için park yatak aldım. Bebek arabasını aldım. Kıyafet olarak doğaçlama takıldım kafama göre aldım e Bebek’ten yaklaşık 12 adet Zıbın, alt-üst takım, 3 adet hastane çıkışı, hem pamuklu hemde müslin ağız mendili, Müslin örtü 3 adet, Battaniye, Sleepy Bio Natural 1 numara 128 adet bebek bezi, emzik, emzik askısı, zeka kartları, çorap, ayakkabı aldım. Şimdilik aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…