2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar benim doktorum istediğin gibi uyu dedi bu pozisyonların kesin bir tanısı yok kendine stres yapma dedi 2-3 gündür gerçekten daha rahat uyuyorum sürekli bunu düşünmekten sağlıklı uyuyamıyormuşum

Kızlar bi de ben çok ağırlaştım yürürken tıkanıyorum göbeğim önce paytak paytak oldum ağır geliyor sanırım kondisyonum da yok evden çalıştığım için normalde de yürüyünce yorulurdum şimdi çok fena oldum ağır geliyor karnım

Kızlar benim doktorum istediğin gibi uyu dedi bu pozisyonların kesin bir tanısı yok kendine stres yapma dedi 2-3 gündür gerçekten daha rahat uyuyorum sürekli bunu düşünmekten sağlıklı uyuyamıyormuşum
Ben hamile olduğumu unutuyorum bazen uyurken bir kalkıyorum yüz üstü bir bacak yukarda yatmışım

Merhaba kizlar bugun benimde detaylim vardi o kadar heyecanliydimki ultrasondaki doktor konusmuyordu izliyordu cok dikkatlice 35-30dk falan surdu her seyine bakti. Kalp damarinda bi tik fokus mu ne bisey varmis 2,4 doktorum bisey olmaz 30haftada eger artarsa o zaman ilac yazariz dedi. Bide yine sol uterusda centik saplandi amma cok derin degildi bu sefer.her seyi normal dedi bebisim 522 gram boyu 27,5sm 22+0hafta olduk.

Sol uterus çentik bende de var canım ilerleyen haftalarda kaybolabilir dedi takipte olcaz
Nasıldı minnosun yüzünü gördün mü

Bide kizlar doktorum kan idrar testlerime bakti kanim asagiymis yediklerine dikkat et dedi bol bol ceviz ye falan dedi bir iki sey yzdi onlari yicem. Bide idrar kulturu yaptiricam bakteri varmis. Eger bobreklerinde sorun varsa antibiotik icicem. Yoksa demek vajinal enfeksiyonmus fitil koyucam insallah onumuzdeki haftaya bakalim nasil cikicak test sonuclarim.

Yarin dami detayliya gireceksiniz
Ben devlette girmiştim ve renkli yoktu malesef. Doktor bi sey söylemedi diyorsunuz fakat siz sordunuz mu benimkide sormadan hic konusmadi
Soramadım cünkü ultrasoncihazını bile tam göremiyordum birde özel burası 2000 tl verdim kalbinde küçücük bi ölçüm kaldı bebek dönmüyor dedi sabahta onu olçecekmiş

Aynen canım bende de var sol kalça ve kuyruk sokumu bel hepsi ağrıyor. Artık ağırlaşıyoruz normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…