- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ben hamile olduğumu unutuyorum bazen uyurken bir kalkıyorum yüz üstü bir bacak yukarda yatmışımKızlar benim doktorum istediğin gibi uyu dedi bu pozisyonların kesin bir tanısı yok kendine stres yapma dedi 2-3 gündür gerçekten daha rahat uyuyorum sürekli bunu düşünmekten sağlıklı uyuyamıyormuşum
Sol uterus çentik bende de var canım ilerleyen haftalarda kaybolabilir dedi takipte olcazMerhaba kizlar bugun benimde detaylim vardi o kadar heyecanliydimki ultrasondaki doktor konusmuyordu izliyordu cok dikkatlice 35-30dk falan surdu her seyine bakti. Kalp damarinda bi tik fokus mu ne bisey varmis 2,4 doktorum bisey olmaz 30haftada eger artarsa o zaman ilac yazariz dedi. Bide yine sol uterusda centik saplandi amma cok derin degildi bu sefer.her seyi normal dedi bebisim 522 gram boyu 27,5sm 22+0hafta olduk.
Bebisin yuzunu zar zor gorduk yaa bi durmuyordu doktor bulamiyordu fotografini zar zor aldi simdi yukluyorum cok cirkin gozukuyor yaaa canim benimSol uterus çentik bende de var canım ilerleyen haftalarda kaybolabilir dedi takipte olcaz
Nasıldı minnosun yüzünü gördün mü
Ayy canım benim hiçte cirkin değil çok güzel hepsi çok güzeller ya maşallahEki Görüntüle 3318900 Baksaniza bebisime bir turlu tutduramadi kime benzediyini kestiremiyoruz
Yaa cok tesekkur ederimmAyy canım benim hiçte cirkin değil çok güzel hepsi çok güzeller ya maşallah
Soramadım cünkü ultrasoncihazını bile tam göremiyordum birde özel burası 2000 tl verdim kalbinde küçücük bi ölçüm kaldı bebek dönmüyor dedi sabahta onu olçecekmişYarin dami detayliya gireceksiniz
Ben devlette girmiştim ve renkli yoktu malesef. Doktor bi sey söylemedi diyorsunuz fakat siz sordunuz mu benimkide sormadan hic konusmadi
Evet kalbinde bi ölçümkaldı bebek dönmedi birde beni gıcık tuttu öksürmekten öldüm onun için yarına çağırdıdoktor mu tekrar çağırdı yarın gel diye canım
Evet ya hemen zaman geçse de doğum zamanımız gelseYaa cok tesekkur ederimmevet ya hepsi cok guzel minnak bir an once subat gelsede dogursak
Valla bende hep sırtüstü buluyorum kendimi doktor bir şey olmaz dediBen hamile olduğumu unutuyorum bazen uyurken bir kalkıyorum yüz üstü bir bacak yukarda yatmışım
iyi o zaman canım yarın bir daha görmüş olursunEvet kalbinde bi ölçümkaldı bebek dönmedi birde beni gıcık tuttu öksürmekten öldüm onun için yarına çağırdı
Bende hep oyleyim saga ve sirtustu uyumaya meyilliyim uyanip sola donuyorum amma uyuyunca isler degisiyorrValla bende hep sırtüstü buluyorum kendimi doktor bir şey olmaz dedi
Benim de dün midem bulanıyordu sanırım üşüttükKızlar bu aralar başım dönüyor hemen hemen hergün akabinde midem bulanıyor böyle olan varmı?
Aynen canım bende de var sol kalça ve kuyruk sokumu bel hepsi ağrıyor. Artık ağırlaşıyoruz normal sanırımKızlar bende bugün çok huzursuzum
Dün iki kere su göbek deliği altında kasılma oldu ilk defa oldu biraz etkilendim sanirim
Şimdi de belim kuyruk sokumun karnımın yanları her tarafım sırayla ağrıyor böyle huzursuz tüm vücudum Sknti yoktur dimi sanki hepimizde var gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?