Kızlar iki saatlik uykuyla yazıyorum gerçekten annelik hiç kolay değilmiş iki gün önce hareket etmiyor iyi midir acaba diye yazarken bu gece sıpa beni hareketlerinden uyutmadı kafamı yemek üzereyimeşimi de uyutmadım sağa dön sola dön artık çıktım odadan kasık bölgemde hiç durmuyor ve karnım ağrıdı artık ağlamak üzereyim inşallah normaldir buda
Ben de oreferon kullanıyorum o mu yapıyor acaba. Dün duphalac aldım eczaneden iyi geldi biraz doktor vermişti hazımsızlık içinEvet kızlar bende de inanılmaz bir şişkinlik var
Karnım çok sert
Sanırım demir ilacı ve yediklerimden ama çözümü nedir bende bilmiyorum
Nasıl ölçüyorsunuz sürekliBenimde sabahları sınırda veya üstünde çıkıyor bazen de normal çıkıyor bende anlamıyorum gece ne oluyor da çıkıyor ama gündüzleri açlık gayet iyi toklukta fazla yemezsem normal ama ekmeği tam.bugday kepekli vs yesemde her türlü çıkıyor şuana kadar en fazla 220 gördüm genelde 160 falan oluyor diyetle daha iyiyim dahiliyeci diyetle normal diye insilun vermedi ekmeği tamamen kesmem lazım tatliyla bile çıkmıyor ama ekmek çıkarıyor aynı tür yemek yesemde değişiklik oluyor bazen sanırım hareketsizlik vücut durumuna göre birde migdeyi fazla doldurmaktan oluyor inşaallah bu durumlardan dolayı sıkıntı olmaz çok da iradeli değilim önüme geleni yiyorum
Sil t3mizle kullan ne olcak nevresim takımı al bir yeter neden olmasınKızlar eşimin bir arkadaşının 2 tane boşta park yatağı varmış yurtdışında yaşıyorlar normalde yazlıkları buradan çocuklar kullanmıyormuş oda aldıkları için ikisine de bakın istediğiniz sizin olsun demiş yakın arkadaşı eşim de para vermeyelim diyor başkasının ki kullanılır mı sizce
Sağlıklı olsun da bebek kasılmalarım ağrılarım da var ve hafiflemiyor maalesef doktoruma yazdım ona göre hastaneye gideceğimNormaldir canım inşallah merak etme gündüz biz hareketli olunca suyun sallanmasından uyuyorlarmış gecede biz yatınca uyanıyorlarmış senin minnoş gece kuşu olacak galiba sağlıklı olsunlarda bi önemi yok
Gece uykusuzlugunu çok çektim. Kasilma bitiyodu tekmeler başlıyorum o bitiyodu bi tarafa toplanıp karnımı sizlatiyodu. Ama son günlerde azaldı biraz. Kendi yorumum doktora danismadim ama o rahatsızlık olduğu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu vardi bende. Tedavi olunca bi tık rahatladım. Doktora sordum demişsin iyi yapmışsınKızlar iki saatlik uykuyla yazıyorum gerçekten annelik hiç kolay değilmiş iki gün önce hareket etmiyor iyi midir acaba diye yazarken bu gece sıpa beni hareketlerinden uyutmadı kafamı yemek üzereyimeşimi de uyutmadım sağa dön sola dön artık çıktım odadan kasık bölgemde hiç durmuyor ve karnım ağrıdı artık ağlamak üzereyim inşallah normaldir buda
İdrarıma geçen hafta bakıldı temiz ama yeni felan mı oldu acabaGece uykusuzlugunu çok çektim. Kasilma bitiyodu tekmeler başlıyorum o bitiyodu bi tarafa toplanıp karnımı sizlatiyodu. Ama son günlerde azaldı biraz. Kendi yorumum doktora danismadim ama o rahatsızlık olduğu zamanlarda idrar yolu enfeksiyonu vardi bende. Tedavi olunca bi tık rahatladım. Doktora sordum demişsin iyi yapmışsın
Çok iyi yapmışsın. Bunlar çok uzun kullanılan şeyler değil boşa geliyor bana. Ben çoğu şeyi görümcemden alıcam. Beşiği, park yatağı, mama sandalyesi, bebek arabası, puseti o kadar rahatlattı ki bizi.Kızlar alıp geldi eşim bu yeniymiş sağlam gelir gelmez çamaşır suyuyla sabunla iyice ovdum sildim çok sağlam çantalıydı ama aklıma takıldı yani doğunca da yatırabilir miyiz içine nasıl bir yatak alınır acabahiç para vermeyelim kullanalım dedim bende
Yok yok hiç kendini üzme hani bi zamanlar banyodan cikamiyoduk kusmalardan vs ama noldu geçti değilmi? Bunlarda dönemlik olucak bitmeyecek yani heleki bebek büyüdükçe uykusuz kalacagimiz çok olucak fakat hergun doğuma kadar da sürmeyecek. Biraz dişini sık uykusuzluk çok çok zor biliyorum ama oda düzene girecek emin ol.İdrarıma geçen hafta bakıldı temiz ama yeni felan mı oldu acabaBakayım doktorum ne diyecek bundan sonraki kalan aylarının nasıl geçireceğimi kara kara düşünür oldum Allah yardımcımız olsun ..
diyet işe yarıyorsa çok güzel devam etmek en iyisi. Benim tokluk tatlı da yesem en fazla 130 çıkıyor 1. saat için sınır 140mış onda sıkıntı yok da sabahki açlık için diyet işe yaramıyor. İki haftada diğer değerlerim 10 15 birim daha düştü sadece sabahki düşmüyor çözemedik öğle akşam açlık 75 85 arası sabah 100 110 heralde sabah için başlayacağız insülin birinci gebelik de aynıydı benim sadece gece yükselirdi uyumadan tek doz insülin yapıyordumBenimde sabahları sınırda veya üstünde çıkıyor bazen de normal çıkıyor bende anlamıyorum gece ne oluyor da çıkıyor ama gündüzleri açlık gayet iyi toklukta fazla yemezsem normal ama ekmeği tam.bugday kepekli vs yesemde her türlü çıkıyor şuana kadar en fazla 220 gördüm genelde 160 falan oluyor diyetle daha iyiyim dahiliyeci diyetle normal diye insilun vermedi ekmeği tamamen kesmem lazım tatliyla bile çıkmıyor ama ekmek çıkarıyor aynı tür yemek yesemde değişiklik oluyor bazen sanırım hareketsizlik vücut durumuna göre birde migdeyi fazla doldurmaktan oluyor inşaallah bu durumlardan dolayı sıkıntı olmaz çok da iradeli değilim önüme geleni yiyorum
Normaldir büyüdükçe daha da çok hissediliyor artık ve güçlü :) Ama sürekli gece uyanan bebek doğunca da aynı şeyi yapıyor umarım uykusuz çıkmaz bebişinKızlar iki saatlik uykuyla yazıyorum gerçekten annelik hiç kolay değilmiş iki gün önce hareket etmiyor iyi midir acaba diye yazarken bu gece sıpa beni hareketlerinden uyutmadı kafamı yemek üzereyimeşimi de uyutmadım sağa dön sola dön artık çıktım odadan kasık bölgemde hiç durmuyor ve karnım ağrıdı artık ağlamak üzereyim inşallah normaldir buda
endokrin cihaz verdiNasıl ölçüyorsunuz sürekli
Şekerden bahsediyorsunuz sanirim. Bende şeker aleti var fakat hangi saat dilimlerinde ölçüm yapmalıyım bilmiyorum. Suan şekerle ilgili bi sey yok yani daha yükleme testi yaptırmadım ama yediklerimle ictiklerimle değerler farklılık gosteriyo mu yüklemeye kadar bi denesem diyorum. Benim ilk gebelik ama kardeşlerimden birinde çıkmıştı açıkçası buda genetik aktarım olur başıma gelir diye tırsıyorum.endokrin cihaz verdi
Dolap rengi çok hoş. Güle güle kullanın inşallah. Ayıptır sorması ne kadar mâl ediceksinizkızlar ben dolap yaptırıyorum böyle çekmeceleri içerisinde olacak 3 kapılı iç tasarımı aynı bu şekilde dış kapak deseni de diğeri gibi olacak boydan yaptırıyorum böyle üsttede kapak olacak ileride kışlık yazlık kaldırırım dedim
ilk önce dolap yaptırıyorum eşyaları çok dağıldı yavrumun doğduktan sonrada yavaş yavaş odasını yapacağım :)
Eki Görüntüle 3319159 Eki Görüntüle 3319160
Yess. Bazen fazla uyuyorlar yada hareketleri bizim hissedemeyecgimiz kadar minik az oluyorKızlar merhaba 19+4 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini hafif hafif hissediyorum ama bir gün fazla hissedersem bir gün çok az hissediyorum normal mi acaba?
Aman iyi olsun da başka bir isteğim yokYess. Bazen fazla uyuyorlar yada hareketleri bizim hissedemeyecgimiz kadar minik az oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?