mordesign Bebek Emzirme Önlüğü Ve Yastık 2 instagramda bi kadın bunu paylaşmıştı. Baya hoşuma gitti benim. Bundan almayı düşünüyorum benMarka onerisi varsa alabilirim cunku buyukluk hacim degisiyor sanirim kaliteye gore
Canım bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği için oluyormuş sanırımTam bunu sormak için gruba girmiştim benimde sabahtan beri yaklaşık 7-8 kez oldu bu ağrı hemen giriyor ve geçiyor her tuvalete girdiğimde korkuyla giriyorum korkuyorum acaba kan mı görcem diye neden böyle olduk ki
Tamm özelden atayım tatlım.canım foto atsana bana fikir olsun
Kafayı yiycem instagramda bu sayfaları gezerken
Sen bunu yazınca karşıma şu video çıktı ve yorumları falan okudum da herkes bi bakmalı benceKızlar ben artık zıbınları hep 3-6 ay olarak alıyorum yenidoğan olarak 4-5 tane var yeter heralde zıbın tulum 3-6 alıyorum da acaba kaçar tane almak lazım
Bi de öpüp duruyorum kafayı yedim oyuncak bebek kıyafetleri gibi minicik geliyor gözüme
Şu içine giydirilen zıbınlardan çok alın diyorlar ben de 3 6 ay aldım daha da alayım diyorum bir anne 20 tane aldım anca yetti demişKızlar ben artık zıbınları hep 3-6 ay olarak alıyorum yenidoğan olarak 4-5 tane var yeter heralde zıbın tulum 3-6 alıyorum da acaba kaçar tane almak lazım
Bi de öpüp duruyorum kafayı yedim oyuncak bebek kıyafetleri gibi minicik geliyor gözüme
Sen bunu yazınca karşıma şu video çıktı ve yorumları falan okudum da herkes bi bakmalı bence
Yani ilk 3 ayda değişim çok oluyo. Bi anda kusuyo tüm kıyafet değişmesi gerekiyo zibinj da ıslanıyor. Belki bez sızma yapicak gene değişim gerekecek. Ben her ay bölümü için 15 er tane iç zibin aldım. 03 ayda 5 tane tulum aldım. Diger aylar içinde alicam. Elimde 4 tane takım var 4 5 tane daha 5 li yada 2 li takım almayı dusunuyorum. Hediye felan da gelir yeterli olurŞu içine giydirilen zıbınlardan çok alın diyorlar ben de 3 6 ay aldım daha da alayım diyorum bir anne 20 tane aldım anca yetti demiş
Üzerine tıklarsan sesi açabiliyorsun bebeğimTiktok kulanmayanlar üzgünsesi de cikmiyo hic anlamadim
0 3 ay çok alma dediler diye şuan sadece 5 tane hastane çıkışı aldım daha da almadım hep 3 6 aya odaklandım ama bu Sefer de çok bol olabilir demişler az önce yukarıdaki video daYani ilk 3 ayda değişim çok oluyo. Bi anda kusuyo tüm kıyafet değişmesi gerekiyo zibinj da ıslanıyor. Belki bez sızma yapicak gene değişim gerekecek. Ben her ay bölümü için 15 er tane iç zibin aldım. 03 ayda 5 tane tulum aldım. Diger aylar içinde alicam. Elimde 4 tane takım var 4 5 tane daha 5 li yada 2 li takım almayı dusunuyorum. Hediye felan da gelir yeterli olur
Astral babyden almıştım bebekler için sertifikalı ürünleri kullandıkları boyalar vs guvenlicanım foto atsana bana fikir olsun
Kafayı yiycem instagramda bu sayfaları gezerken
Evet hosmus budamordesign Bebek Emzirme Önlüğü Ve Yastık 2 instagramda bi kadın bunu paylaşmıştı. Baya hoşuma gitti benim. Bundan almayı düşünüyorum ben
O kadar tıkladım ki videolar değişmeye başladı. Gene deniyjmÜzerine tıklarsan sesi açabiliyorsun bebeğim
O kadar tıkladım ki videolar değişmeye başladı. Gene deniyjm
Kısa kol mu sıfır kol mu uzun kol mu alalımŞu içine giydirilen zıbınlardan çok alın diyorlar ben de 3 6 ay aldım daha da alayım diyorum bir anne 20 tane aldım anca yetti demiş
uzun kollu çok zor giydiriliyormuş. banyodan sonra daha da zorlaşıyormuş. kısa öneriyorlarKısa kol mu sıfır kol mu uzun kol mu alalım
Ben hepsinden aldım sıfır kolda var yarım kolda uzun kol da. Ama bence uzun kol marta kadar kurtarır en azından üşümesin 0 3 ay uzun kol bi kaç tane alalımKısa kol mu sıfır kol mu uzun kol mu alalım
Yaaa aşırı tatlı güle güle giysin inşallah bi bakıyım bu sayfayaAstral babyden almıştım bebekler için sertifikalı ürünleri kullandıkları boyalar vs guvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?