2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok sıkıntı olur mu ki acaba sadece sabah olması bide sınırı öyle geçmemiş sınırda sayılır yine de insülin şart mi benimde birl günüm bir günüme uymuyo kullanmam mi gerek
endokrine arada göstermek iyi olur canım yine gerekliyse insülin de kullanırım 3 haftadır kararsız kaldı vermedi tekrar gideceğim bu hafta ne diyecek bilmiyorum. Ben daha detaylıya girmediğim için çok stresliyim bir sorun var mı diye. Bebeğin iyi olduğunu öğrensem çok kafama takmayacağım da

o aslında bebeğine göre değişiyor. Ben fazla fazla almıştım ama kızım reflüyle doğdu her beslenme sonrası ciddi miktarda kusuyordu. İkinci günden sonra çamaşırı kalmıyordu gidip biraz daha almıştık

Her gün makine açarız artık heralde

Bi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son duruma
Evet geçen bi fenomen küçülür diye almayın dediler almadım ama yetmedi dedi öyle diyince de az mı aldım diyorum genelde 3 6 aya yüklendim onlarda bol olur diyorlar

Benim cinsiyet de belli değil bir şey alamıyorum :) Kızsa zaten çok az alırım iki valiz eşyamız var ama erkekse baştan yapılacak her şey

Bende bakmaya başladım artık yavaş yavaş alayım diyorum kucucuk şeyler çok.pqhali giyinecegi 1 2 ay valla ama bebek yediğini giderir tuvaleti dışarı çıkar kış bebisleri hep hemen kurumaz kuruyacak ütulencek vakit bulabilirsek tek.basina iseniz bilemedim

Evet hosmus buda
Emzirme onlugu kullanisli olur mu acaba ya
Disarida falan lazim olur illaki tabi
Ama onu takinca bebegi rahat gorebiliyor muyuz bilemedim
Benim en büyük kızım 12 yaşında. O zamanlar öyle emzirme önlüğü falan bilinmiyordu belkide yoktu bilmiyorum. Annem kendisi düşünüp bana bi tane dikmişti. Ben çok rahat etmiştim onunla dışarıda. Küçük kızımda da kullanmıştım. Sonra vermiştim birine.

Hanımlar kıyafet mevzusunda kilotlu çorap duz uzun kollu kısa kollu badi de alın derim. 03 de kullanılmaz pek ama 3 aydan sonra elbise şort yada salopetlerin altına içine giydirirsiniz. Bide 03 ay için bebeklere panduflar oluyo bi kaç tane onlardan da alabilirsiniz. O aylarda ayakkabi zaten saçma ama o pofuduk panduflar çok faydalı oluyo

Benim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadım

Bi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son duruma
Ay videodan sonra benim de işte kafam karıştı bir de altındaki yorumlarda da yeni doğum yapmış anneler aynı şeyi yazmış yani napayım bir kaç parça daha alayım bari zaten unisex alıyorum 2.çocuğa da giydirmek için pembe 2 3 tane almışımdır yani. Temiz kalırlarsa saklarım artık

Ben 62 yim l xl almışım hep
Bir şey sorabilir miyim? Tavsiye üzerine artışın ürünlerine ben de baktım fakat %90 polyester diyor. Hava alır vesaire demiş ama özellikle bu dönemde ağ bölgesinin (akıntı yaşadığımızı da hesaba katarsak) kalmaması çok önemli olduğu için ikilemde kaldım açıkçası. Kullananlar arasında sorun yaşayan oldu mu acaba?

Kızlar bana alt üst takımlar tuluma göre daha mantıklı geliyo diye tulum almadım pek,hastane çıkışı 4 tane var daha da almayı düşünmüyorum kolları falan kısa gelmeye başlıyor yakınımdakilerin deneyimlerinden anladığım kadarıyla. Yine yenidoğan bedeni zıbın da 4 tane falan var biraz ekleme yaparım, geri kalanı 0-3 aylık 2-4 aylık falan şeklinde aldım ilk 1 ayda geçiliyor zaten o bedenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…