endokrine arada göstermek iyi olur canım yine gerekliyse insülin de kullanırım 3 haftadır kararsız kaldı vermedi tekrar gideceğim bu hafta ne diyecek bilmiyorum. Ben daha detaylıya girmediğim için çok stresliyim bir sorun var mı diye. Bebeğin iyi olduğunu öğrensem çok kafama takmayacağım daÇok sıkıntı olur mu ki acaba sadece sabah olması bide sınırı öyle geçmemiş sınırda sayılır yine de insülin şart mi benimde birl günüm bir günüme uymuyo kullanmam mi gerek
o aslında bebeğine göre değişiyor. Ben fazla fazla almıştım ama kızım reflüyle doğdu her beslenme sonrası ciddi miktarda kusuyordu. İkinci günden sonra çamaşırı kalmıyordu gidip biraz daha almıştıkKızlar ben artık zıbınları hep 3-6 ay olarak alıyorum yenidoğan olarak 4-5 tane var yeter heralde zıbın tulum 3-6 alıyorum da acaba kaçar tane almak lazım
Bi de öpüp duruyorum kafayı yedim oyuncak bebek kıyafetleri gibi minicik geliyor gözüme
Ödem mi acaba benim bu hafta ellerim ayaklarım çok şiş uyanmaya başladım böyle olunca direk 1 kilo fazla çıkıyor ertesi güneKızlar kilolar ne durumda ben uçarak ilerlemeye başladım nasıl oluyo anlamadım şoktayım
Evet geçen bi fenomen küçülür diye almayın dediler almadım ama yetmedi dedi öyle diyince de az mı aldım diyorum genelde 3 6 aya yüklendim onlarda bol olur diyorlarBi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son duruma
Kaçıncı haftanız? Daha göstermedi mi bebiş :)Benim cinsiyet de belli değil bir şey alamıyorum :) Kızsa zaten çok az alırım iki valiz eşyamız var ama erkekse baştan yapılacak her şey
Benim en büyük kızım 12 yaşında. O zamanlar öyle emzirme önlüğü falan bilinmiyordu belkide yoktu bilmiyorum. Annem kendisi düşünüp bana bi tane dikmişti. Ben çok rahat etmiştim onunla dışarıda. Küçük kızımda da kullanmıştım. Sonra vermiştim birine.Evet hosmus buda
Emzirme onlugu kullanisli olur mu acaba ya
Disarida falan lazim olur illaki tabi
Ama onu takinca bebegi rahat gorebiliyor muyuz bilemedim
Ben 62 yim l xl almışım hepHangi bedeni aldınız acaba ben 57 kiloyum m alsam olur mu acaba
Fitilli taytlar rahat mı almamı önerir misiniz? Nereden aldınız acaba?B Buffalosos A Alliswell23 D Dr Xdmlcm kızlar çok teşekkür ederimmmm bende aldım şimdi bir fitilli bir düz aldım m beden aldım artık çok ağırlaşırsam ilerleyen dönemlerde L alırım artık
Benim kurutma makinem de yok 5 takım hastane çıkışı aldım herkes çok yeter alma dediler ama videodan sonra bende emin olamadım
Ay videodan sonra benim de işte kafam karıştı bir de altındaki yorumlarda da yeni doğum yapmış anneler aynı şeyi yazmış yani napayım bir kaç parça daha alayım bari zaten unisex alıyorum 2.çocuğa da giydirmek için pembe 2 3 tane almışımdır yani. Temiz kalırlarsa saklarım artıkBi fenomen takip ediyorum yeni doğum yaptı. küçülüyor hemen diye az aldırdılar ama yetmiyor mecbur gidip yenisini aldık dedi ben de bebek odası yapıp yerleştirince bi bakayım diyorum son duruma
Bir şey sorabilir miyim? Tavsiye üzerine artışın ürünlerine ben de baktım fakat %90 polyester diyor. Hava alır vesaire demiş ama özellikle bu dönemde ağ bölgesinin (akıntı yaşadığımızı da hesaba katarsak) kalmaması çok önemli olduğu için ikilemde kaldım açıkçası. Kullananlar arasında sorun yaşayan oldu mu acaba?Ben 62 yim l xl almışım hep
Canım daha yeni aldım ben ama önceden severek giyerdim fitilli taytFitilli taytlar rahat mı almamı önerir misiniz? Nereden aldınız acaba?
Çokk rahat ben hep giyiyorum artış mağazası trendyolda hamile tayt yazınca çıkıyorFitilli taytlar rahat mı almamı önerir misiniz? Nereden aldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?