Evet cok normal o akıntılar hala devam ediyorMerhaba arkadaslar ben mart annesıyim
Bu haftalarda kasık agrısı, bol sulu akıntı normalmi acaba?uvercinka65 B Buffalosos
Bir yere toplamış olabilir kendini canım bir bardak kahve içip sol tarafına bir yat bakalım derin uykuda olabilir ama bir iki pıt pıt yapar anlarsın iyi diyeKizlar yaklasik 15 dakikadir karnim taş gibi uzandim ama hala ayni nedendir acaba.hareketlerinide hic hissetmedim bugun bu haftalar düzensiz oluyor biliyorm evham yapmayim dedim ama karnimda boyle olunca aklima gelmeyecek syler geliyor
Bilmiyorumki komple tas gibi anlamadimBir yere toplamış olabilir kendini canım bir bardak kahve içip sol tarafına bir yat bakalım derin uykuda olabilir ama bir iki pıt pıt yapar anlarsın iyi diye
Bugün aynı şeyi yaşadım çok garip bir andıKızlarr nerdeyse son 1 haftadır bizim bebiş çok kötü yerlere dokunuyo ya içime içime sallıyo tekmeleri önceden dışarda hissediyodum ne güzel karnım oynuyodu falan şimdi içimde organlarımda hissediyorum bazen aklım çıkıyo fena bi noktaya geliyo falanyaşıyo musunuz bu durumuu
Tüm gün ayaktaysan normal benim de çok ayakta olunca yürüyünce durgun oluyor sersem gibi yoruluyorlar heraldeBilmiyorumki komple tas gibi anlamadimtüm gün ayaktaydim ona yormak istiyorum.iceyim uzanayim tekrar canim
Bide bizim aramizda plesenta var gunde 20 kez hareket ediyorsa bnn5 ini hissediyorum ancakTüm gün ayaktaysan normal benim de çok ayakta olunca yürüyünce durgun oluyor sersem gibi yoruluyorlar heraldegece coşar sol tarafa doğru yat bir iki kıvrılır uyumaya devam eder ama enazından için rahatlar
Evet ön taraftaysa çok az hissedilir benim en arkaya yerleşmiş en baştan hissetmem o yüzdenmiş hiç evham yapma demek suan içinde kıpır kıpır bile olabilir cirit atıyordurBide bizim aramizda plesenta var gunde 20 kez hareket ediyorsa bnn5 ini hissediyorum ancak
Teşekkür ederim canımYaaa aşırı tatlı güle güle giysin inşallah bi bakıyım bu sayfaya
Benim öyle kaşınıyor ki kaşırken yırtıp kanatacam diye korkuyorum artk sürekli nemlendiriyorum sutyen takmıyorum ama bi nebze azalsada tamamen geçmiyorKızlar iyi akşamlar göğüsleri kaşınan var mı bir haftadır gögüslerim kaşınıyor rahatsız oluyorum bu kaşıntıdan böyle bir şey yaşayan var mı
Benim uzun süre ayakta olduğum günler öyle oluyor canım taş gibi ertesi gün farkında olmuyorum geçmiş oluyorBilmiyorumki komple tas gibi anlamadimtüm gün ayaktaydim ona yormak istiyorum.iceyim uzanayim tekrar canim
Benim uzun süre ayakta olduğum günler öyle oluyor canım taş gibi ertesi gün farkında olmuyorum geçmiş oluyor
Yaa bu normal mi ben de çatlak için krem sürüyorum ama rahatsızlık veriyor kaşıntısıBenim öyle kaşınıyor ki kaşırken yırtıp kanatacam diye korkuyorum artk sürekli nemlendiriyorum sutyen takmıyorum ama bi nebze azalsada tamamen geçmiyor
Evet ön taraftaysa çok az hissedilir benim en arkaya yerleşmiş en baştan hissetmem o yüzdenmiş hiç evham yapma demek suan içinde kıpır kıpır bile olabilir cirit atıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?