- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
Çatlak öncesi böyle kaşıntı olabiliyor sürekli kontrol ediyorum çatlak görüntüsü kızarıklığı yok henüz inşallah da olmaz . Çok fazla büyüdü göğüslerim deri gerildigi için oluyor şuan bende ki muhtemelenYaa bu normal mi ben de çatlak için krem sürüyorum ama rahatsızlık veriyor kaşıntısıaz önce baktım çatlak oluşumunda kaşıntı olabileceği yazıyor catlak da durmuyor
Uslu akıllı bir minnoş olacak belki deUmarimbirde doktor sakin bir bebegin var demisti onlada alakali olabilie galiba kizimda 16 haftada hissetmeye baslamistim mesela
Ben bugün sordum devletteki doktoruma sertlik oluyor bazen normal mi falan diye olur büyürken normal falan diyip geçiştirdiKisa sureli olup duzelirdi bu uzun sürdü ve halada ayni o yuzden korktum biraz.aksi bisey olsa agrilarda eslik ederdi galiba
En iyisini yapıyorsun kalır ikinciye tertemiz merak etme demir ilacini kullanana kadar bebisler tertemiz kalıyor kıyafetleri ama demir ilacı başlanıyor 5 6 ay civari o zaman onun lekesi geçmiyor pek. Ben hep beyaz sarı gri bordo almisim oğlumda şimdi onları kiz kardesi giyecek nasipse. Hele o ilk 0.3 ay zibinlari sanki hiç kullanılmamış gibi duruyor sanırım hemen büyüdüklerinden öyle temiz kalmış ama diğer ay zibinlari attım lekeli lekeliAy videodan sonra benim de işte kafam karıştı bir de altındaki yorumlarda da yeni doğum yapmış anneler aynı şeyi yazmış yani napayım bir kaç parça daha alayım bari zaten unisex alıyorum 2.çocuğa da giydirmek için pembe 2 3 tane almışımdır yani. Temiz kalırlarsa saklarım artık
Ne kullanıyorsunuz nemlendirmek içinÇatlak öncesi böyle kaşıntı olabiliyor sürekli kontrol ediyorum çatlak görüntüsü kızarıklığı yok henüz inşallah da olmaz . Çok fazla büyüdü göğüslerim deri gerildigi için oluyor şuan bende ki muhtemelen
Gazdır canim yediklerine dikkat et kendini de sıcak tut bebis hareketleri de bazı günler çok hareketli bazı günler sakin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri endiseleriKizlar yaklasik 15 dakikadir karnim taş gibi uzandim ama hala ayni nedendir acaba.hareketlerinide hic hissetmedim bugun bu haftalar düzensiz oluyor biliyorm evham yapmayim dedim ama karnimda boyle olunca aklima gelmeyecek syler geliyor
Hamilelikte bende et beni çıktı baya ama hep boyun boğaz bölgemde canım bilemiyorumKızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi
Gule güle sağlıkla kullanın insallahB Buffalosos A Alliswell23 D Dr X @dmlcm kızlar çok teşekkür ederimmmm bende aldım şimdibir fitilli bir düz aldım m beden aldım artık çok ağırlaşırsam ilerleyen dönemlerde L alırım artık
İnşallah hayırlı haber alırsınSağlıklı olsun da bebek kasılmalarım ağrılarım da var ve hafiflemiyor maalesef doktoruma yazdım ona göre hastaneye gideceğim
Bende idrarımı yaparken kasıkta baskı ağrı oluyordu başka hiçbi belirti yoktu grip olduğumda öksürdükce bi sıvı geliyordu Dr gittim alttan baktı enfeksiyon varmış antibiyotik ve fitil verdi büyük ihtimal dizinde enfeksiyon olabilirya hergün bir sorun. az önce idrar yaparken bitmeye yakın sol tarafıma öyle bir bıçak saplandı ki kilitlendim. otururken sol bacak başlangıcına saplandı ne alaka idrarla. enfeksiyon böyle bir şey değil demi
Bunu kullanıyorum şuan yapısı daha ince daha çabuk emiliyor lieracı pek sevemedim benNe kullanıyorsunuz nemlendirmek için
Bende iğne olduğum gece fena grip oldum aynen benimde heryerim dökülüyor duKızlar dün tetanoz aşısı oldum bugün acayip bir halsizlikle uyandım hemşire kol ağrısı olabilir demişti ama benim bütün vücudum dökülüyor başım falan da ağrıyor olanlar da böyle şeyler olmuş muydu
Benimde solda var sanki ucundan küçük biir parca ayrılmış gibiKızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi
Normal canım bende de önceki hamilelik ve emzirme dönemlerinde olmuştu. Sonradan kaybolduKızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi
Benim gaz sorunum var sürekli karnım sert ve öyle sert gaz olduğu zamanlarda bebeği de çok hissedemiyorumKizlar yaklasik 15 dakikadir karnim taş gibi uzandim ama hala ayni nedendir acaba.hareketlerinide hic hissetmedim bugun bu haftalar düzensiz oluyor biliyorm evham yapmayim dedim ama karnimda boyle olunca aklima gelmeyecek syler geliyor
Benimde son 1 haftadır kaşınıyor galiba kuru olduğu için diye duymuştum nemlendirmek lazımmışKızlar iyi akşamlar göğüsleri kaşınan var mı bir haftadır gögüslerim kaşınıyor rahatsız oluyorum bu kaşıntıdan böyle bir şey yaşayan var mı
Benim vardı önceden ama göğüslerim küçük olduğu için hiç belirgin değildi şimdi göğüsler şiştikçe o et beni iyice belirginleşti valla çocuğun dişi çıkınca ısırır kopartır diye korkuyorumKızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi
Oh ne güzel maşallahEn iyisini yapıyorsun kalır ikinciye tertemiz merak etme demir ilacini kullanana kadar bebisler tertemiz kalıyor kıyafetleri ama demir ilacı başlanıyor 5 6 ay civari o zaman onun lekesi geçmiyor pek. Ben hep beyaz sarı gri bordo almisim oğlumda şimdi onları kiz kardesi giyecek nasipse. Hele o ilk 0.3 ay zibinlari sanki hiç kullanılmamış gibi duruyor sanırım hemen büyüdüklerinden öyle temiz kalmış ama diğer ay zibinlari attım lekeli lekeli
Bennn gögüslerim normalde cok küçüktü büyüdüğü için kaşınıp çatlıyor kendime hakim olamıyorum kaşıyorumKızlar iyi akşamlar göğüsleri kaşınan var mı bir haftadır gögüslerim kaşınıyor rahatsız oluyorum bu kaşıntıdan böyle bir şey yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?