2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaa bu normal mi ben de çatlak için krem sürüyorum ama rahatsızlık veriyor kaşıntısı az önce baktım çatlak oluşumunda kaşıntı olabileceği yazıyor catlak da durmuyor
Çatlak öncesi böyle kaşıntı olabiliyor sürekli kontrol ediyorum çatlak görüntüsü kızarıklığı yok henüz inşallah da olmaz . Çok fazla büyüdü göğüslerim deri gerildigi için oluyor şuan bende ki muhtemelen

Kisa sureli olup duzelirdi bu uzun sürdü ve halada ayni o yuzden korktum biraz.aksi bisey olsa agrilarda eslik ederdi galiba
Ben bugün sordum devletteki doktoruma sertlik oluyor bazen normal mi falan diye olur büyürken normal falan diyip geçiştirdi

Kızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi

En iyisini yapıyorsun kalır ikinciye tertemiz merak etme demir ilacini kullanana kadar bebisler tertemiz kalıyor kıyafetleri ama demir ilacı başlanıyor 5 6 ay civari o zaman onun lekesi geçmiyor pek. Ben hep beyaz sarı gri bordo almisim oğlumda şimdi onları kiz kardesi giyecek nasipse. Hele o ilk 0.3 ay zibinlari sanki hiç kullanılmamış gibi duruyor sanırım hemen büyüdüklerinden öyle temiz kalmış ama diğer ay zibinlari attım lekeli lekeli

Ne kullanıyorsunuz nemlendirmek için

Kizlar yaklasik 15 dakikadir karnim taş gibi uzandim ama hala ayni nedendir acaba.hareketlerinide hic hissetmedim bugun bu haftalar düzensiz oluyor biliyorm evham yapmayim dedim ama karnimda boyle olunca aklima gelmeyecek syler geliyor
Gazdır canim yediklerine dikkat et kendini de sıcak tut bebis hareketleri de bazı günler çok hareketli bazı günler sakin hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri endiseleri

Bende idrarımı yaparken kasıkta baskı ağrı oluyordu başka hiçbi belirti yoktu grip olduğumda öksürdükce bi sıvı geliyordu Dr gittim alttan baktı enfeksiyon varmış antibiyotik ve fitil verdi büyük ihtimal dizinde enfeksiyon olabilir

Bende iğne olduğum gece fena grip oldum aynen benimde heryerim dökülüyor du

Kizlar yaklasik 15 dakikadir karnim taş gibi uzandim ama hala ayni nedendir acaba.hareketlerinide hic hissetmedim bugun bu haftalar düzensiz oluyor biliyorm evham yapmayim dedim ama karnimda boyle olunca aklima gelmeyecek syler geliyor
Benim gaz sorunum var sürekli karnım sert ve öyle sert gaz olduğu zamanlarda bebeği de çok hissedemiyorum

Kızlar iyi akşamlar göğüsleri kaşınan var mı bir haftadır gögüslerim kaşınıyor rahatsız oluyorum bu kaşıntıdan böyle bir şey yaşayan var mı
Benimde son 1 haftadır kaşınıyor galiba kuru olduğu için diye duymuştum nemlendirmek lazımmış

Kızlar ya sağ mememin ucunda küçük bir et beni çıktı normal mi
Benim vardı önceden ama göğüslerim küçük olduğu için hiç belirgin değildi şimdi göğüsler şiştikçe o et beni iyice belirginleşti valla çocuğun dişi çıkınca ısırır kopartır diye korkuyorum

Oh ne güzel maşallah

Kızlar iyi akşamlar göğüsleri kaşınan var mı bir haftadır gögüslerim kaşınıyor rahatsız oluyorum bu kaşıntıdan böyle bir şey yaşayan var mı
Bennn gögüslerim normalde cok küçüktü büyüdüğü için kaşınıp çatlıyor kendime hakim olamıyorum kaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…