- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Ben dün gece yaşadım perişan oldum 3 saatlik uykuyla duruyorum hâlâ.Tepik atmadık yer bırakmadı o kadar hareketliydi ki korktum ve çok ciddi ağrı sancı yaptı bende tekmeleri.Doktorum hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir ağrıların artarsa gel dedi.Kızlarr nerdeyse son 1 haftadır bizim bebiş çok kötü yerlere dokunuyo ya içime içime sallıyo tekmeleri önceden dışarda hissediyodum ne güzel karnım oynuyodu falan şimdi içimde organlarımda hissediyorum bazen aklım çıkıyo fena bi noktaya geliyo falanyaşıyo musunuz bu durumuu
Evet evet ilk kez geçen gece tuvalete kalktığımda oldu bağırdım biraz eşim de korktu noldu diye çok garip vuruştuKızlarr nerdeyse son 1 haftadır bizim bebiş çok kötü yerlere dokunuyo ya içime içime sallıyo tekmeleri önceden dışarda hissediyodum ne güzel karnım oynuyodu falan şimdi içimde organlarımda hissediyorum bazen aklım çıkıyo fena bi noktaya geliyo falanyaşıyo musunuz bu durumuu
Bebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadimGazel2110 canım iyi misin sorun mu var
Evet gerçekten art arda olunca çok kötü oluyor bi de çok hassas noktalar oluyor bazen detaylıda pozisyonu nasıldı benimkisinin sanırım sırtı karnımdaydıBen dün gece yaşadım perişan oldum 3 saatlik uykuyla duruyorum hâlâ.Tepik atmadık yer bırakmadı o kadar hareketliydi ki korktum ve çok ciddi ağrı sancı yaptı bende tekmeleri.Doktorum hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir ağrıların artarsa gel dedi.
Canım başın sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim yeniden yüzünü güldürsün inşallahBebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Evet sanki böyle ciddi bi damara falan tepicek de zarar vericek gibi bi his dimiEvet evet ilk kez geçen gece tuvalete kalktığımda oldu bağırdım biraz eşim de korktu noldu diye çok garip vuruştu
Sonra gün içinde de olmaya başladı ama normal pıt pıt gibi değil iç gıcıklıyo tepki veriyorum istemsiz ilk panik oldum bisey oluyo sandım
Allah sabrını kolaylığını versin inşallah cennette kavuşursunuzBebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Benimde 1.27 gelmiş euthyrox 50 mcg’den devam.Kızlar benim tsh 0.8 gelmiş sizin nasıl ?
Her ay baktırıyorum. 3.1-1.3-0.4-0.5-1.27 olarak sonuçlanmış bir sorun yok yani tek başına bir anlam ifade etmiyor zatenSizin yüksek miydi önceden benim de düşük gidiyor referans aralığında ama bi anda gece gece dusuklugu kafama takıldı
Tıkabasa canım ben oğlumda hep öyleydim sürekli ıslaktımMerhaba arkadaslar ben mart annesıyim
Bu haftalarda kasık agrısı, bol sulu akıntı normalmi acaba?uvercinka65 B Buffalosos
Allah sabır versin canm en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde mücizene kavuşBebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Canım benim kaşık ağrısı ve sarı mukuslu akıntım vardı idrar yolu enfeksiyonu çıktıMerhaba arkadaslar ben mart annesıyim
Bu haftalarda kasık agrısı, bol sulu akıntı normalmi acaba?uvercinka65 B Buffalosos
20+3teyim bacağını açmıyor yaramazımKaçıncı haftanız? Daha göstermedi mi bebiş :)
benim en son 1.6ydı 75 mg ilaçla ilk 3.5tu dr 1e yakın seviyeleri isteriz demişti sizinki normal gibi ona göreKızlar benim tsh 0.8 gelmiş sizin nasıl ?
Günaydın çok geçmiş olsun üzüntü etkiliyor ondandır inşallah biraz hafifledi mi acısıGünaydın kizlar. Rahim bölgemde acı var. Sabaha karşı uyandım gece daha doğrusu aksam olanları biliyosunuzdur. Cok moralim bozulmuştu sonra uyuya kalmışım. Sabaha karşı uyandim olanları yeniden görünce yatakta ağladım biraz yada biraz fazla ağladım bilmiyorumsonra wc için kalktım rahmim acımaya başladı. Otururken bi sey yok ama ayağa kalktığımda acı hissediyorum. Var olan hassasiyetim gebelikle dahada arttı çok mu üzdüm kendimi farkında olmadan bilmiyorum. Sizce bu acı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?