2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben dün gece yaşadım perişan oldum 3 saatlik uykuyla duruyorum hâlâ.Tepik atmadık yer bırakmadı o kadar hareketliydi ki korktum ve çok ciddi ağrı sancı yaptı bende tekmeleri.Doktorum hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterir ağrıların artarsa gel dedi.

Evet evet ilk kez geçen gece tuvalete kalktığımda oldu bağırdım biraz eşim de korktu noldu diye çok garip vuruştu
Sonra gün içinde de olmaya başladı ama normal pıt pıt gibi değil iç gıcıklıyo tepki veriyorum istemsiz ilk panik oldum bisey oluyo sandım

Doğursam da bir rahatlasam çok zor benim için hamilelik demin panik atak geçirdim kısa sürdü nefes alamadım

Gazel2110 canım iyi misin sorun mu var
Bebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim

Evet gerçekten art arda olunca çok kötü oluyor bi de çok hassas noktalar oluyor bazen detaylıda pozisyonu nasıldı benimkisinin sanırım sırtı karnımdaydı

Bebegimi kaybettim malesef. 5 aylik savasi kaybettik. Suni sanciyla dogum yaptm artik yapacak bir sey kalmamisti. Sizlere saglikli gebelikler hayrli dogumlar diliyorum. Pek de dert anlatacak takatim yok. O yuzden hemen cevap yazamadim
Canım başın sağolsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim yeniden yüzünü güldürsün inşallah

Evet sanki böyle ciddi bi damara falan tepicek de zarar vericek gibi bi his dimi

Allah sabrını kolaylığını versin inşallah cennette kavuşursunuz

Kızlar pentide pijamalarda 1 alana 1 bedava var ben aldım 1 bana 1 eşime kıyamadım ona da düşünen varsa baksın

Sizin yüksek miydi önceden benim de düşük gidiyor referans aralığında ama bi anda gece gece dusuklugu kafama takıldı

Sizin yüksek miydi önceden benim de düşük gidiyor referans aralığında ama bi anda gece gece dusuklugu kafama takıldı
Her ay baktırıyorum. 3.1-1.3-0.4-0.5-1.27 olarak sonuçlanmış bir sorun yok yani tek başına bir anlam ifade etmiyor zaten

Günaydın kizlar. Rahim bölgemde acı var. Sabaha karşı uyandım gece daha doğrusu aksam olanları biliyosunuzdur. Cok moralim bozulmuştu sonra uyuya kalmışım. Sabaha karşı uyandim olanları yeniden görünce yatakta ağladım biraz yada biraz fazla ağladım bilmiyorum sonra wc için kalktım rahmim acımaya başladı. Otururken bi sey yok ama ayağa kalktığımda acı hissediyorum. Var olan hassasiyetim gebelikle dahada arttı çok mu üzdüm kendimi farkında olmadan bilmiyorum. Sizce bu acı normal mi

Merhaba arkadaslar ben mart annesıyim
Bu haftalarda kasık agrısı, bol sulu akıntı normalmi acaba? uvercinka65 B Buffalosos
Tıkabasa canım ben oğlumda hep öyleydim sürekli ıslaktım sürekli çamaşır değiştirirdim. Kızımda ise kupkuru... Ama ne zaman başladığını çok hatırlamıyorum. Bunda da bazen peynir kesiği akıntım bazen de şefafa oluyor.

Allah sabır versin canm en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde mücizene kavuş

Günaydın çok geçmiş olsun üzüntü etkiliyor ondandır inşallah biraz hafifledi mi acısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…