2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Mart grubundan geliyorum aslında doğum şubat 25 gibilerde olabilir :) şu an 19+4 haftalık erkek bebek bekliyorum. Tetanoz aşısı oldunuz mu benimde ilk doz bu haftalarda olmam gerekiyor sağlık ocağı aradı ilk doz için , doktora da soracağım fikirlerinizi size de sorayım dedim
Merhaba çoğumuz olduk. Bebek hareketlerini hissediyor musun? Hissetmeden vurulmayın diyorlar

ayyy süreyimmm komple :-) baya kişi demiş ayva yedik gamzeli oldu diye bilimsel olarak imkansız da nasıl oluyor sasırdım valla
Çenesine yapma sakın ablam kızında yapmış kuzum iki ceneli gibi duruyor oğlunda da tek yanağına yaptı alakası var mı ayvayla bilmiyorumda ama ona göre yaptım oldu diyor 3.ye yapmamış gamzesi yok 😄

İlk zamanlar çok mu içtin ondan sonra mi oldu
Yok aksine.. tedavi sürecinde iken başlamış ama fark etmedim. 5. Haftalarda felanken kv yardıma geliyodu bi gun mercimek çorbası yaptı ama nasil ağır koktu anlatamam. Balkonda durdum saatlerce. Sonra sivi yemek özellikle çorbalarda aşırı bi öğürme geliyo. Bi ara bulantilar bitince yemek yapmaya başlamıştım. Yemeğe su katinca da aynısı oldu. Bu aralar zaten yemek yapamıyorum ayakta durmamak için. Ama hala corba içemiyorum ve göremiyorum da. 😔

Bazı anneler çok bencil. Bende öğretmenim özel sektörde çalıştığım zamanlar da sırf çocuk evden gitsin diye etüt ayarlayın akşam 7e kadar kalsın diyen anneler biliyorum amaç bişey öğrensin değildi hergün aynı şeyi yapıp o çocuğu başından göndermek için yapıyordu. Ne değişik anneler var
Aynen ben zaten anaokulundayım anne de ev hanımı çocuk hasta hasta ne kazanabilir tamamen keyif kimi umursamaz işte

Kızlar ben bu hamilelikte hiç tiksinti yaşamadım ilk 3 ay biraz çay midemi bulandırdı ama şuan baya canım istiyor :D İlk aylar bulantı olsun kilo vereyim çok bekledim ama o da olmadı yarım kilo bile veremedim :D Sadece sağlıklı yemeye çalışıyorum

Hic birseyden tiksinmemenize çok sevindim yediğiniz içtiğiniz bebeğe vitamin güç kuvvet olsun , yumurta ve muzu zorda olsa 3 4 günde bir yemeye çalışıyorum . Yiyemediklerim listesi çok uzun ama bi şekilde kamufle ederek başka şeylerle karıştırarak yemeye çalışıyorum inşallah sağlıklı bir şekilde büyür ve doğar ☺️
Yumurtadan tiksindiğim zamanlarda eriyen peynirler karışımına yumurta kırıp yerdim sadece o şekilde yiyebiliyordum belki sizde de işe yarar

Depresyona girdim biraz hep ağlayasım var içim sıkılıyor 😔😔 siz de ruh hali nasıl

Yok değil önceki çocuğumda çok sorun yaşadım biraz daha paniğim bu sefer 5 yıl var aralarinda şuan kendimi çok acemi hissediyorum hiç birsey hatırlamıyorum doğunca kaç kat giydiricez zibin uzun mu kısami almalıyım kaç ay alsam ne kadar giyer düşünüp duruyorum 😅
Benimde küçük kızımla bunun aralarında 9 yıl var. Bende bazen senin gibi düşünüyorum 😃😃

Türk kahvesi , her gün içerdim cok severdim midem kalkıyor aklıma geldikce cok tiksindim :-) sanırım bir daha içemem gibi
Doğumdan sonra hersey normale dönüyor canım. Ben mesela bitter çikolatayı çikolatalı şeyleri çok severim. İlk kızımda bırak yemeyi çikolata ve türlerinin kokusuna dahi tahammül edemiyordum. Aşırı kötü oluyordum. Ama doğumdan sonra düzeldi 😃

Back
X