Haha yine ortak kararda birlesmissiniz biz onuda yapamioz eşim sağlıcakla dogsun hele bı dio dedm onca ay karar veremioz doğunca pat diye nasıl koyalm erkek ismi zorluo bazıKızlar bende Alparslan ismini düşünüyorum.Yani erkek anneleri olarak bizde şanslıyız elbet ama kız anneleri isim konusunda bence bizden daha şanslılarbiz eşimle isim bulamıyoruz yani dönüp dolaşıp Alparslan'a geliyor mevzu Arapça olsun yada Türk ismi olsun diye bir şartımız da olmadı, hatta sahabe isimlerinden koymak isterdim erkek olursa diye ama bizim ailede 15 senedir doğan çocuklar hep erkek öyle olunca cidden en güzel isimleri koymuşlar bize pek birşey kalmadı gibi ama Alparslan da güzel heybetli geliyor dhhdhdh
Bzm 45 dk sürdü tek tek gösterip anlattıBende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki
Dinle ilişkilendirmek doğru değil diyip yahudi olması nerden çıkıyor onu anlamadım bencanım sonuçta ormanın kralına bir dinle ilişkindirmek doğru değil çok da sevdiğim bir isim adıyla yaşasın
Benim ikili taramam bile 35 dk sürdü. 5-6 dakikada nasıl her şeyine bakabiliyorlar? Normal ultrason muayenelerim bile en az 10 dk sürüyor.Kızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor
Alparslan deyince aklıma Kılıçarslan geldi. Kılıçarslanı da çok beğeniyorum ben bi akraba koymuştu çocuğunaKızlar bende Alparslan ismini düşünüyorum.Yani erkek anneleri olarak bizde şanslıyız elbet ama kız anneleri isim konusunda bence bizden daha şanslılarbiz eşimle isim bulamıyoruz yani dönüp dolaşıp Alparslan'a geliyor mevzu Arapça olsun yada Türk ismi olsun diye bir şartımız da olmadı, hatta sahabe isimlerinden koymak isterdim erkek olursa diye ama bizim ailede 15 senedir doğan çocuklar hep erkek öyle olunca cidden en güzel isimleri koymuşlar bize pek birşey kalmadı gibi ama Alparslan da güzel heybetli geliyor dhhdhdh
Erkek ismi zor gerçekten ya. Biz de çok zorlanıyoruz. Eşim bir isme ben bir isme takıldım kiminki olucak görücezHaha yine ortak kararda birlesmissiniz biz onuda yapamioz eşim sağlıcakla dogsun hele bı dio dedm onca ay karar veremioz doğunca pat diye nasıl koyalm erkek ismi zorluo bazı
Onu da kapı süslerinde görmüştüm ama bana fazla uzun geldiAlparslan deyince aklıma Kılıçarslan geldi. Kılıçarslanı da çok beğeniyorum ben bi akraba koymuştu çocuğuna
konu uzamaması için öyle dedim google Ari kökeni Aslan yazDinle ilişkilendirmek doğru değil diyip yahudi olması nerden çıkıyor onu anlamadım ben
Aynen benim de en az yarım saat sürmüştü. Doktor herşeyine tek tek baktı uzaması gerekiyor normalde.Benim ikili taramam bile 35 dk sürdü. 5-6 dakikada nasıl her şeyine bakabiliyorlar? Normal ultrason muayenelerim bile en az 10 dk sürüyor.
CANIM BEN KULLANIYORUM baya uyguna geliyor mobilden sepetine gidince yukarda uç uç kupon yazıyor ama hızlı olman sürekli bakman lazım bitiyor hemen oradan uygula yapıyorsun sadece mobilde geçerli :)Kızlar n11 den alışveriş yapıyor musunuz. Uç uç kuponla yapıyorlarmış nasıl oluyor bilen var mı
Kesinlikle hekimden hekime usg dan usg a ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor ben kendi hastanedeki perinatologa gittim kaç kere Max 15 dk memlekette doğum yapacağım için oraya geldim orda da şehrin en deneyimli şehir hastanesindeki hekimine gittim üst cok iyiydi max 7-8 dk sürmüştür ama adam her şeyine baktı merak etmeyin insallahBende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki
Ben birazdan gidip bakacağım ama küvet kalmış mıdır bilmiyorumBim ganimetlerinden yararlanan var mı
Aziz Bebe kaliteli. her malı aynı mıdır bilmiyorum ama.Aziz bebe nin urunleri hep karşıma cikiyo nasıl ki acaba malı ürün kalitesi
Kesinlikle katılıyorum ya benimde oğlum olacak asla isim bulamıyorumKızlar bende Alparslan ismini düşünüyorum.Yani erkek anneleri olarak bizde şanslıyız elbet ama kız anneleri isim konusunda bence bizden daha şanslılarbiz eşimle isim bulamıyoruz yani dönüp dolaşıp Alparslan'a geliyor mevzu Arapça olsun yada Türk ismi olsun diye bir şartımız da olmadı, hatta sahabe isimlerinden koymak isterdim erkek olursa diye ama bizim ailede 15 senedir doğan çocuklar hep erkek öyle olunca cidden en güzel isimleri koymuşlar bize pek birşey kalmadı gibi ama Alparslan da güzel heybetli geliyor dhhdhdh
Ben bunları aldımBim ganimetlerinden yararlanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?