2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Haha yine ortak kararda birlesmissiniz biz onuda yapamioz eşim sağlıcakla dogsun hele bı dio dedm onca ay karar veremioz doğunca pat diye nasıl koyalm erkek ismi zorluo bazı

Bende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki
Bzm 45 dk sürdü tek tek gösterip anlattı

Benim ikili taramam bile 35 dk sürdü. 5-6 dakikada nasıl her şeyine bakabiliyorlar? Normal ultrason muayenelerim bile en az 10 dk sürüyor.

Alparslan deyince aklıma Kılıçarslan geldi. Kılıçarslanı da çok beğeniyorum ben bi akraba koymuştu çocuğuna

Haha yine ortak kararda birlesmissiniz biz onuda yapamioz eşim sağlıcakla dogsun hele bı dio dedm onca ay karar veremioz doğunca pat diye nasıl koyalm erkek ismi zorluo bazı
Erkek ismi zor gerçekten ya. Biz de çok zorlanıyoruz. Eşim bir isme ben bir isme takıldım kiminki olucak görücez

Dinle ilişkilendirmek doğru değil diyip yahudi olması nerden çıkıyor onu anlamadım ben
konu uzamaması için öyle dedim google Ari kökeni Aslan yaz ibranice Ari Aslan yaz bir dolu yazabilirsin

Arisdakes adının kısaltımı olarak ortaya çıkmış fakat başı başına bir ad olarak tutunmuştur. Rumlarda nadiren Yunanca Aristotelis veya Aristoklís kısaltımı, Yahudi adlarında İbranice Arye(h) אריה "aslan" eşdeğeridir. Genç kuşak Kürtlerde nadiren "Ari/Arya ırkı" anlamında kullanılmıştır.

Dil bilimci değilim ben bildiğimi yazdım google da da bu bilgiler var ama çok da önemli birsey değil

ben de ishak koymayı düşünüyorum her dinde ishak var

Benim ikili taramam bile 35 dk sürdü. 5-6 dakikada nasıl her şeyine bakabiliyorlar? Normal ultrason muayenelerim bile en az 10 dk sürüyor.
Aynen benim de en az yarım saat sürmüştü. Doktor herşeyine tek tek baktı uzaması gerekiyor normalde.

Kızlar n11 den alışveriş yapıyor musunuz. Uç uç kuponla yapıyorlarmış nasıl oluyor bilen var mı
CANIM BEN KULLANIYORUM baya uyguna geliyor mobilden sepetine gidince yukarda uç uç kupon yazıyor ama hızlı olman sürekli bakman lazım bitiyor hemen oradan uygula yapıyorsun sadece mobilde geçerli :)

Bende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki
Kesinlikle hekimden hekime usg dan usg a ve bebeğin pozisyonuna göre değişiyor ben kendi hastanedeki perinatologa gittim kaç kere Max 15 dk memlekette doğum yapacağım için oraya geldim orda da şehrin en deneyimli şehir hastanesindeki hekimine gittim üst cok iyiydi max 7-8 dk sürmüştür ama adam her şeyine baktı merak etmeyin insallah

Kesinlikle katılıyorum ya benimde oğlum olacak asla isim bulamıyorum

Eklentiler

• IMG-20231020-WA0000.webp
    42 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20231020-WA0002.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20231020-WA0004.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20231020-WA0006.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…