2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım ben de iki gün önce gittim üniversiteye benimki 35 dakika falan sürmüştür. Tek tek baktı yavaş yavaş organlarına ama hiç renkli değildi ona canım sıkıldı fotoğrafını bile vermedi maalesef, duruş pozisyonu uygun değil falan dedi.Eşimi de almadılar şükür sorun yok önemli olan o

Bende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki

Bazıları bakarken tek tek anlatıyor canım, kızımda doktor bakıp bakıp ağzında bişeyler geveliyordu. Bende Hocam bunların hepsini görüyor musunuz dedim. Kızdı yalan mı söylüyorum demişti. Yok estağfurullah ben bişey göremiyorum da demiştim. Bak bu ayak tabanı diyip kızın ayağını göstermişti. Oğlumda ise başka bir doktora gitmiştik. O hem gösteriyordu hem neye baktığını ne olursa ne Oluru açıklıyordu neredeyse 1 saat sürmüştü. Bunda da doktor ben muayene mi yapacağım aksilik görürsem bilgilendireceğim dedi. 15 20 dk sürdü. Sorun yok deyip elimize raporu verdi.

Benimki 4 dk sürdü

Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrum

Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrum
Bende sadece bu sabah oldu. Benim haftam senden 1,5 ay geride canım. Yatış pozisyonundan kan dolaşımında bişeyler olmaya başladı galiba.

Biz de kızımla tiyatroya gittik. Dışarda oturuyoruz . Bi kadın kızıma a kalkıyor musun falan dedi ben de yanındayım yani. Kızım yok dedi oturdu. Aradan biraz geçti diyor ki kucağınıza alsanız ben otursam . Dedim yok alamam özel durumum var sinir oluyorum böyle insanlara ben de ya sen haklısın

Benimkide uzun sürdü benim.dokyorum tek tek.anlatto gösterdi tek tek organları yarın dudak mi degilmi herseyi anlattı hatta bebek bir ata uyudu tat li birileri yedim geldim yürüdüm tekrar devam etti eşimde yanımdaydı

Oh iyi yapmışsın canım

Aslan ismi yahudi değil nerden çıktı ben aslan koyucam oğlumun adını:)

Kızlar bende Alparslan ismini düşünüyorum.Yani erkek anneleri olarak bizde şanslıyız elbet ama kız anneleri isim konusunda bence bizden daha şanslılar biz eşimle isim bulamıyoruz yani dönüp dolaşıp Alparslan'a geliyor mevzu Arapça olsun yada Türk ismi olsun diye bir şartımız da olmadı, hatta sahabe isimlerinden koymak isterdim erkek olursa diye ama bizim ailede 15 senedir doğan çocuklar hep erkek öyle olunca cidden en güzel isimleri koymuşlar bize pek birşey kalmadı gibi ama Alparslan da güzel heybetli geliyor dhhdhdh

bebeğin çok ileri olması da iyi değil o zaman da şekerden şüpheleniliyor en güzeli haftası aslında
Aynen benim ilerde bayag şeker çıkmadı şükr doktor bebeğin yapısı ile ilgili diyoruz ozmn dedi bakalm sağlıklı olsunlarda tabi gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…