- 14 Haziran 2023
- 1.128
- 826
- 53
Canım ben de iki gün önce gittim üniversiteye benimki 35 dakika falan sürmüştür. Tek tek baktı yavaş yavaş organlarına ama hiç renkli değildi ona canım sıkıldı fotoğrafını bile vermedi maalesef, duruş pozisyonu uygun değil falan dedi.Eşimi de almadılarKızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor
Bende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekkiKızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor
Bazıları bakarken tek tek anlatıyor canım, kızımda doktor bakıp bakıp ağzında bişeyler geveliyordu. Bende Hocam bunların hepsini görüyor musunuz dedim. Kızdı yalan mı söylüyorum demişti. Yok estağfurullah ben bişey göremiyorum da demiştim. Bak bu ayak tabanı diyip kızın ayağını göstermişti. Oğlumda ise başka bir doktora gitmiştik. O hem gösteriyordu hem neye baktığını ne olursa ne Oluru açıklıyordu neredeyse 1 saat sürmüştü. Bunda da doktor ben muayene mi yapacağım aksilik görürsem bilgilendireceğim dedi. 15 20 dk sürdü. Sorun yok deyip elimize raporu verdi.Kızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor
Benimki 4 dk sürdüKızlar detaylı ultrasona gidenler için kaç dakika sürüyor ? ben üniversite hastanesinde bir perinatolog kadın doğumcu hocaya gidiyorum detaylı ultrason için ancak 5-6 dk ancak sürüyordur ultrasonla bakması.Gerçi her yerine bakıyor yavaş yavaş ama.40 dakika sürenlerinki nasıl oluyor benimki neden bu kadar kısa sürüyor
Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrumBu sabah bana da oldu. Uyandığımda iç orgamlarım karnım sizin dediğiniz gibi acıyordu oyulmuş kesilmiş gibi böyle. Gün içinde azalarak bitti o. Ben uyandığımda kendimi sırt üstü buldum. Acaba uzun süre öyle uyudum da ondan mı diye düşündüm hatta.
Bende sadece bu sabah oldu. Benim haftam senden 1,5 ay geride canım. Yatış pozisyonundan kan dolaşımında bişeyler olmaya başladı galiba.Evet dediğiniz gibi aynen bende kendimi çok sort üstü buluyorum gece uykuda bend ondanmı oluyor acaba diye dşünyrum
Biz de kızımla tiyatroya gittik. Dışarda oturuyoruz . Bi kadın kızıma a kalkıyor musun falan dedi ben de yanındayım yani. Kızım yok dedi oturdu. Aradan biraz geçti diyor ki kucağınıza alsanız ben otursam . Dedim yok alamam özel durumum varKızlar ben bugün devlette rutin kontrole gittim. Muayeneden çıktıktan sonra 5 dk oturayım dedim yanımda da kızım vardı. Kadının biri yanımda boş yer varken kızımı kenara çekiştirip çekil yavrum ben oturacam deyip çocuğun yerine oturdu. Ben de sakin bi şekilde çocuğu ittirmeseniz iyi olurdu dedim kalktım. Baktım arkamdan bağırıyo ne değerli çocuğun var terbiyesiz falan diye ben de bağırma sensiz terbiyesiz deyip gittim kadın hala konuşuyordu. Daha fazla muhattap olmadım. Kızlar ben mi abarttım haksız mıyım sizce?
Hep sizin nicki görünce canım peynir domates çekiyorBende sadece bu sabah oldu. Benim haftam senden 1,5 ay geride canım. Yatış pozisyonundan kan dolaşımında bişeyler olmaya başladı galiba.
Oh iyi yapmışsın canımBiz de kızımla tiyatroya gittik. Dışarda oturuyoruz . Bi kadın kızıma a kalkıyor musun falan dedi ben de yanındayım yani. Kızım yok dedi oturdu. Aradan biraz geçti diyor ki kucağınıza alsanız ben otursam . Dedim yok alamam özel durumum varsinir oluyorum böyle insanlara ben de ya sen haklısın
Ay iyi ki sordun canım iyi oldu sormadan yaptırmamanBugün yazdım Mustafa beye sordum canım. 28.haftada tek doz olarak karma aşıyı eczaneden alıp yaptırman daha iyi olur dedi banada.
Aslan ismi yahudi değil nerden çıktı ben aslan koyucam oğlumun adını:)Evet eşim de düz koyalım uzun olmasın dedimuhtemelen yurtdışında yaşayacak bizim de gitme durumumuz var bir iki yıla sorun yaşamasın orda koyup geçeriz kısa güzel diyor aslan ismini çok seviyorum ben de ama iki isimli olmasın evet aaa aslanın yahudi ismi olduğunu bilmiyordum
Aynen canım sende iyi ki söyledinAy iyi ki sordun canım iyi oldu sormadan yaptırmaman
Detaylıya kime gittin canımBende alanında çok iyi bir perinatologa gittim 10 dakika sürdü. Eli çok pratik ve hızlıydı her yerine detaylıca baktı. Bazılarının daha uzun sürüyormuş hekimden hekime değişiyor demekki
Kaç kiloya hangi bedeni aldın canımBugün çizgili victorianın takımı aldım düğmeli komple hem daha rahat emziririm diye
canım sonuçta ormanın kralına bir dinle ilişkindirmek doğru değil çok da sevdiğim bir isim adıyla yaşasınAslan ismi yahudi değil nerden çıktı ben aslan koyucam oğlumun adını:)
Recep Has’a gittim canım kliniği İstanbul’daDetaylıya kime gittin canım
Aynen benim ilerde bayag şeker çıkmadı şükr doktor bebeğin yapısı ile ilgili diyoruz ozmn dedi bakalm sağlıklı olsunlarda tabi gerisi boşbebeğin çok ileri olması da iyi değil o zaman da şekerden şüpheleniliyor en güzeli haftası aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?