Çok iyi yapmışın canımBen bunları aldım
Pamuklu kumaş canımNevresim müslin mi pamuk mu canım
Valla bende bulamadım 3 bim gezdim maalesefBizim burda da kova ve maşrafa çoktu ama kuvet hiç yoktu. Onu anneme aldırdım. Herkes banyo oturağı kovalıyordu
Ben 2 kızımda da kullandım şiddetle tavsiye ederim. Çok kullanışlıBu çok kullanılır mı acaba ben hiç kullanmadım kızımda
Ben de kasada şoka girdim biNe aldın da 1500 oldun kız bende gittim 7-8 parça aldım 240 tuttu hatta 100 lü eğitici resim görselleri vardı onuda aldım herşey uygundu valla küçük cam su için biberon aldım büyüklerinden almadım beğenmedim
Şu yengeç oyuncak ve parmak kuklalardan ben bulamadım ya çok güzelleşmişBen de kasada şoka girdim bibunları aldım. Küvet ve kovasını bir de tummy time aldım
Ahh burna bak :) çok aşk maşallahhKızlar ayrıntılı USG den geliyorumHerşey yolunda çok şükür Renkli ultrason yapmıyolarmış burda organları değerlendiriyoruz sadece dediler ve yaklaşık yarım saat sürdü.21+3 410 Gr bebeğimiz
Oyy Allahım maşallah süphanallahKızlar ayrıntılı USG den geliyorumHerşey yolunda çok şükür Renkli ultrason yapmıyolarmış burda organları değerlendiriyoruz sadece dediler ve yaklaşık yarım saat sürdü.21+3 410 Gr bebeğimiz
Yengeç normalde 500e satılıyor diye kaptım hemen. Parmakların da 2 çeşidi vardıŞu yengeç oyuncak ve parmak kuklalardan ben bulamadım ya çok güzelleşmiş
Bizim buradaki bimi resmen yagmaliyorlar ya. Ben bulabilip aldıkları mi da 2 ayrı bimden aldımYengeç normalde 500e satılıyor diye kaptım hemen. Parmakların da 2 çeşidi vardı
Bende şimdi fişlerden hesapladım. Ben bi kaç parçada carrefour marketten bişeyler almıştım. Toplam 955 tl tutmuşKızlar bime kesin gidin çok güzel şeyler gelmiş . Sabah sabah 1500 liralık oldum
Ayy hadi inşallah bişeyler bulabilirsin kuzumBirazdan bim turu yapmaya çıkıcam oturak bakayım inş bitirmemişlerdir Kuşadası küçük yer gerçi de belli olmaz
Tamam deneyeyim canım çok teşekkürlerCANIM BEN KULLANIYORUM baya uyguna geliyor mobilden sepetine gidince yukarda uç uç kupon yazıyor ama hızlı olman sürekli bakman lazım bitiyor hemen oradan uygula yapıyorsun sadece mobilde geçerli :)
Ben 09:01 de girdim Bim e içerisi ana baba günüydü . Küvet yoktu bile. Sonra 2 Bim daha gezdim öyle bulabildimBen birazdan gidip bakacağım ama küvet kalmış mıdır bilmiyorum
Güzel oluyor diye biliyorum kaliteliAziz bebe nin urunleri hep karşıma cikiyo nasıl ki acaba malı ürün kalitesi
Buyna bak çok tatlıKızlar ayrıntılı USG den geliyorumHerşey yolunda çok şükür Renkli ultrason yapmıyolarmış burda organları değerlendiriyoruz sadece dediler ve yaklaşık yarım saat sürdü.21+3 410 Gr bebeğimiz
Çalışan kızda sabah çok kalabalıktı dedi kaçırdım vallaBen 09:01 de girdim Bim e içerisi ana baba günüydü . Küvet yoktu bile. Sonra 2 Bim daha gezdim öyle bulabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?