- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
Peki o göbüşYaa ben bikaç bim gezmediğime pişman oldum şimdibenim ganimetler bunlar bi tane küvet kalmıştı şansıma onu da aldım ama şu parmak kuklaları oturağı falan hiç görmedim :/
Teşekkür ederimBuyna bak çok tatlıgeçmiş olsun. Ben de çarşamba gitcem. Düşündükçe geriliyorum. Bu hamilelik beni çok pesimist yaptı ya
Luka da farklı güzelmiş. Leoyu ben de sundum çok beğeniyorum ama eşim reddettiİsim konusunda bizim hep yedek isimler vardı ikiz olur vs diye kız Luna , Lina , Ela olarak ilk ikisi eşimin oynadığı bir oyunda karakter isimleriLuna’yı çok istiyordu kız olsa
Erkekte Leo, Luka, Aslan, Atlas bu dörtlü belirlemiştik
Atlas ismini çok çok seviyorum ama eşim istemedi onu Leo Atlas istemiştim ilk başta erkek diyince de yok dedi ya öfuzun olmasınmıs
Oturmaktan her şubeye bir tane gelmişti ben 10 gibi gittim umudum yoktu ama benden sonra bir kaç kişi gelip sordu. Bu oturanların da önü açılmıyor ondan emin olamadım. Ama bazıları da çocuklar açmayı öğreniyor düşüyor bu daha iyi yazmışlarYaa ben bikaç bim gezmediğime pişman oldum şimdibenim ganimetler bunlar bi tane küvet kalmıştı şansıma onu da aldım ama şu parmak kuklaları oturağı falan hiç görmedim :/
Luka İncil'in bölümlerindendi diye hatırlıyorum.Matta ,Markos,Luka, Yuhanna diye.Tabiki tercih meselesiLuka da farklı güzelmiş. Leoyu ben de sundum çok beğeniyorum ama eşim reddettiAtlas çok var ya boşver bence 3-4 yıl öncenin modasıydı o
Hahaha evet bağımsızlığını ilan etmişYaaaa ben de çıkıcam demiş resmen
Aa bunu hiç düşünmemiştim kapalı en iyisi o zamanOturmaktan her şubeye bir tane gelmişti ben 10 gibi gittim umudum yoktu ama benden sonra bir kaç kişi gelip sordu. Bu oturanların da önü açılmıyor ondan emin olamadım. Ama bazıları da çocuklar açmayı öğreniyor düşüyor bu daha iyi yazmışlar
ay bende cokk begendim. Harry pottere bayilirim bende muslin ortu badi falan aldimBen kendim harry potter hastası olduğum için kapı süsünü böyle yaptıracağım ismine henüz karar veremediğim için yaptıramıyorumEki Görüntüle 3320410
Evet çok dandik içi köpüklüler daha iyiBen hala bim geziyorum 3 taneye gittim 4 zibin aldm. Banyo filesi çok dandik benim bebek kuvetide büyük takarken daha yırtılır muhtemelen
Köpüklülerde iyi ama 6 aya kadar kullanır kullanmazlar arada çok fiyat farkı var birde sonrasında hu bebek ürünlerini kaldıracak yer sıkıntısı da oluyorEvet çok dandik içi köpüklüler daha iyi
Ben de köpüklü aldım daha sağlam geliyor banaEvet çok dandik içi köpüklüler daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?