2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaa ben bikaç bim gezmediğime pişman oldum şimdi benim ganimetler bunlar bi tane küvet kalmıştı şansıma onu da aldım ama şu parmak kuklaları oturağı falan hiç görmedim :/

Eklentiler

• 991F199B-38B1-4FF9-9390-423DFD9541CD.webp
    111,1 KB · Görüntüleme: 158
Buyna bak çok tatlı geçmiş olsun. Ben de çarşamba gitcem. Düşündükçe geriliyorum. Bu hamilelik beni çok pesimist yaptı ya
Teşekkür ederim Bende o kadar gerildim ki başıma ağrı girdi gözümü açamadım ağrıdan çıkışta.Rabbim korktuğumuza uğratmasın .

Luka da farklı güzelmiş. Leoyu ben de sundum çok beğeniyorum ama eşim reddetti Atlas çok var ya boşver bence 3-4 yıl öncenin modasıydı o

Yaa ben bikaç bim gezmediğime pişman oldum şimdi benim ganimetler bunlar bi tane küvet kalmıştı şansıma onu da aldım ama şu parmak kuklaları oturağı falan hiç görmedim :/
Oturmaktan her şubeye bir tane gelmişti ben 10 gibi gittim umudum yoktu ama benden sonra bir kaç kişi gelip sordu. Bu oturanların da önü açılmıyor ondan emin olamadım. Ama bazıları da çocuklar açmayı öğreniyor düşüyor bu daha iyi yazmışlar

Aa bunu hiç düşünmemiştim kapalı en iyisi o zaman

Ben de 3 bim gezdim şimdi belim koptu koltukdan doğrulamıyorum bile Asıl istediğim tummy time almaktı hiçbirinde bulamadım

3 body, 4kitap 1 tane fp lamalı diş kaşıyıcı aldım

Ben hala bim geziyorum 3 taneye gittim 4 zibin aldm. Banyo filesi çok dandik benim bebek kuvetide büyük takarken daha yırtılır muhtemelen

Kızlar hala anne bebek çantası almayan varsa oyshonunki çok güzel. Ben bu fiyatı versem mi ki diyordum ama ben bunu hep kullanırım. Sırt çantası olarak kullanmak istemezsen saklama yeri bile var

Eklentiler

• IMG_5976.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_5977.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_5978.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5979.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 85
Evet çok dandik içi köpüklüler daha iyi
Köpüklülerde iyi ama 6 aya kadar kullanır kullanmazlar arada çok fiyat farkı var birde sonrasında hu bebek ürünlerini kaldıracak yer sıkıntısı da oluyor

Ebebkte böylesi var bu da iyi sanki gidip mağazada görerek almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20231020_171935_Chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…