- 16 Haziran 2023
- 211
- 273
- 23
Merhaba ben de Bu çantayı almayı planlıyordum imkanınız olduğu bir an detaylı fotoğraflarını atabilir misiniz acabaMağazada yoktu trendyoldan aldım. Stok yoktu bekledim hatta bejin önünde biberonu sıcak tutma şeyi yoktu ondan onu eledim.
Oysho Bebek Bakımı Sırt Ãantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Bebek Bakımı Sırt Ãantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Oysho Vizon Bebek Bakımı Sırt Ãantası 14029880 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oysho Vizon Bebek Bakımı Sırt Ãantası 14029880 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayy ne güzelmiş bunlarE bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri fileköpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar
Eki Görüntüle 3321261
hahahhahahaa bayıldım bu yoruma yaaaNeyse bizim bebelerin kaderinde çamaşır sepetinde yıkanmak varmış
Eki Görüntüle 3321068
karşıma çıkana bakın ya o kadar kötümserim ki bebeğin bile boklusunu buluyorum
Değişim ya da iade yap canımNeyse bizim bebelerin kaderinde çamaşır sepetinde yıkanmak varmış
180 tlydiMerhaba BİM'den yengeci ne kadara aldınız? Muhtemelen artık bulmam güç ama yine de merak ettim
Aaa süper duyanlar duymayanlara haber versin burdan geleceği zamanBimdeki kasiyer kız da hamileydi 12 haftalık dedi ki daha çok gelecek bebek ürünleri takipte kalın dedi
Canım lcw’dakiler tatlış duruyor trendyoldakilerin desenlerini tam anlayamadım hoşuna gittilerse al gitsinnNasıl kızlar sizce kararsızım qlip gevemiyorum bir ya
Valla bilemedim trendyolu bende yaCanım lcw’dakiler tatlış duruyor trendyoldakilerin desenlerini tam anlayamadım hoşuna gittilerse al gitsinn
180e aldım canım ama satılan 500 liralıklardan değilmiş bu bir yere çarpınca geri dönmüyor duruyorMerhaba BİM'den yengeci ne kadara aldınız? Muhtemelen artık bulmam güç ama yine de merak ettim
Canım daha bugün eklemiştim cevap yazılan yoruma gidersen oraya koydumMerhaba ben de Bu çantayı almayı planlıyordum imkanınız olduğu bir an detaylı fotoğraflarını atabilir misiniz acaba
Tamamdır180e aldım canım ama satılan 500 liralıklardan değilmiş bu bir yere çarpınca geri dönmüyor duruyorbir de kendin kurup bırakıyorsun
Tamam bakayım teşekkürlerCanım daha bugün eklemiştim cevap yazılan yoruma gidersen oraya koydum
Acaba bu oturak küvete sığar mı ben de file düşünmüyorum köpüklere de çabuk kurumuyor diyorlar kuvetin içine bunu koymayı düşündüm de sığar mı emin olamadimE bebekteki o köpüksüz olan kaliteli değil haberin olsun ben küvet seti aldım ebebekten içinde file hediye geldi bime gelenin aynısı eşim baktı bu ne yırtılacak gibi dedi küvetine oturmuyor bile verdikleri fileköpüklü file alacağım + bu banyo oturağından alacağım ben Eki Görüntüle 3321255
Evet işte trendyolda favorilerimdeydi ama bime gelince alirim ordan diye düşündüm 3 bim gezdim yok belim de ağrıdı o kadar
Eki Görüntüle 3321261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?