Bana da koldan daha doğru olur gibi geldi ama diğer ikisinden de anlarız herhalde. İlki 90 çıktı benim senin kaç çıktıBenim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallah
Merhaba. Mide bulantısı yaptı mı acaba o içecek?Benim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallah
88 çıktı benimde. 1.saat sonucum 173 gelmişBana da koldan daha doğru olur gibi geldi ama diğer ikisinden de anlarız herhalde. İlki 90 çıktı benim senin kaç çıktı
Benimki limon aromalıydı ama yoğun şeker tadi vardı biraz zor içtim açıkçası ama aç beklemek zorladı beni asılMerhaba. Mide bulantısı yaptı mı acaba o içecek?
Aralık olarak kaç olmalı diyor88 çıktı benimde. 1.saat sonucum 173 gelmiş
Benim elmalıydı tadını sevdim şekerli şeyleri sevdiğimden. Bulantı içerken olmadı ama 1 saat sonra olmaya başladı birazMerhaba. Mide bulantısı yaptı mı acaba o içecek?
Aralık yok sadece sonuç yazıyor. 75 gram için 1.saat 190 geçmemesi lazım diye biliyorum bakalım 2.saatin sonucu da çıksın doktorla konuşacamAralık olarak kaç olmalı diyor
Açlıktan sanırım o da. Mideme asla güvenemediğimden şeker yüklemesinden korkuyorumBenim elmalıydı tadını sevdim şekerli şeyleri sevdiğimden. Bulantı içerken olmadı ama 1 saat sonra olmaya başladı biraz
Tahmin ettiğim gibi aç durmak zorluyor o durumda sanırım. Sağlıklı sonuçlarınız olsun inşallahBenimki limon aromalıydı ama yoğun şeker tadi vardı biraz zor içtim açıkçası ama aç beklemek zorladı beni asıl
Evet su da yasak 1-2 yudum içebilirsiniz sadece dedilerTahmin ettiğim gibi aç durmak zorluyor o durumda sanırım.
Asil çok güzel bence ama doğanı bilemedimKızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce
1. Saat 180, 2.saat 153ü geçmemeliAralık yok sadece sonuç yazıyor. 75 gram için 1.saat 190 geçmemesi lazım diye biliyorum bakalım 2.saatin sonucu da çıksın doktorla konuşacam
Biraz soyisminize de bağlı, bence öyle de kulağa güzel geliyorsa konabilir güzel duruyorKızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce
Tamam canım teşekkürler24-28.haftalar arasında yapılıyor canım geç kalmadın yani. Muhtemelen 2 hafta sonra gittiğinde yükleme yaptırabilir söylemezse hatırlat mutlaka. Tetanozu yaptır bence zamanın gelmiş
Hım tamam canım bende aç gideyim o zamanBana da dememişti diğer ay şeker yapılacak diye ama ben aç karnına gittim bilerek. 12 saat açlık gerekiyor. Sordu açsan yapalım dedi yaptırdım.24-28 arası yapılıyor sanırım ben 23 küsürüm yine de yapıldı
Rica ederimTamam canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?