2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım
Acaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.

İlk açlık parmaktan alınıyor onu hemen söylediler. Diğerini yeni verdim 1 saat sonra yine verilecekmiş
Benim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallah

Acaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.
24-28.haftalar arasında yapılıyor canım geç kalmadın yani. Muhtemelen 2 hafta sonra gittiğinde yükleme yaptırabilir söylemezse hatırlat mutlaka. Tetanozu yaptır bence zamanın gelmiş

Bana da dememişti diğer ay şeker yapılacak diye ama ben aç karnına gittim bilerek. 12 saat açlık gerekiyor. Sordu açsan yapalım dedi yaptırdım.24-28 arası yapılıyor sanırım ben 23 küsürüm yine de yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…