Ya benim de ayin 8 indeŞeker yüklemesi yaptırdım kızlar tadı biraz kötü malesef
Aldim.sonundq karar verip kontrole gittiğimde bir bebek mağazasına girip hamagini besinini kuvvetini alayım diyorumhozum.gore gore
Sadece asil çok güzel benceKızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce
İlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdımGrubun ilk şeker yüklemesi hayırlı olsun
Hemen çıktımı.sonuc kan mı verdinizİlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım
15 dk sonra 2.saat için kan verecem 1.saatin sonucu daha çıkmadı. Açlık 88 çıktıHemen çıktımı.sonuc kan mı verdiniz
Hahaha ay sen de 3 kere mi verdinİlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım
İlk açlık parmaktan alınıyor onu hemen söylediler. Diğerini yeni verdim 1 saat sonra yine verilecekmişHemen çıktımı.sonuc kan mı verdiniz
Aynen öyleymiş. Başlamadan önce açlık, içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonraHahaha ay sen de 3 kere mi verdin
Acaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.İlk sırayı kaçırdın ben bu sabah yaptırdım
Benim açlığı da koldan aldılar aslında öyle yapılması lazım daha doğru sonuç veriyor. Bende birazdan son kanı verip yemek yiyecem insallahİlk açlık parmaktan alınıyor onu hemen söylediler. Diğerini yeni verdim 1 saat sonra yine verilecekmiş
24-28.haftalar arasında yapılıyor canım geç kalmadın yani. Muhtemelen 2 hafta sonra gittiğinde yükleme yaptırabilir söylemezse hatırlat mutlaka. Tetanozu yaptır bence zamanın gelmişAcaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.
Bana da dememişti diğer ay şeker yapılacak diye ama ben aç karnına gittim bilerek. 12 saat açlık gerekiyor. Sordu açsan yapalım dedi yaptırdım.24-28 arası yapılıyor sanırım ben 23 küsürüm yine de yapıldıAcaba geç kalma gibi bir durum oluyor mu benim doktor birşey demedi bir ay sonra gel demişti 2 hafta önce gittiğimde o da rutin kontrol için. Tetanoz u da 1 doz ol demişti pnu da daha olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?