2.saat sonucum 132 gelmiş. Senin sonuçlar ne durumda ?Aralık olarak kaç olmalı diyor
Yani benim küvet biraz büyük duruyor sığar diye düsündüm ama aslında küvet için almıyorum bunu asıl amacım evimizde küvet yok duşakabin olduğu için yazın duşakabinde buna koyarak yıkarım tek başıma olacağim için rahat olur diye düşünüyorum çünkü gördüğüm herkes bu şekilde kullanmıştıAcaba bu oturak küvete sığar mı ben de file düşünmüyorum köpüklere de çabuk kurumuyor diyorlar kuvetin içine bunu koymayı düşündüm de sığar mı emin olamadim
Asili çok beğendim ama yanına doğanı yakıştıramadımKızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce
Benim 90-183-120 çıkmış sınırda mı der acaba1. Saat 180, 2.saat 153ü geçmemeli
Hmm 1. saat biraz sıkıntı olabilir evet, muhtemelen diyet yürüyüş az karbonhidrat vs önerilir diye düşünüyorumBenim 90-183-120 çıkmış sınırda mı der acaba
90-183-120 gelmiş canım benim de 2.biraz daha düşük olsaydı keşke. Son günlerde yediklerin çok etkiliyor diyorlar ben de 3 gün öncesinden tatlıyı keseyim dedim ama aşırı canım istiyordu biraz abarttım2.saat sonucum 132 gelmiş. Senin sonuçlar ne durumda ?
Benim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım oluyor. Doktor gün içinde 7-10 kez olmadığı sürece, kasılmaya ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece ve ritmik gelmediği sürece sıkıntı yok dedi.Kızlar 22+6yım bugün, sanki sabahtan beri 2-3 kez kasılma oldu ya bebek ya da uterusum sağa toparlandı gibi hafif ağrıyla sonra geçti. Bu şekilde gün içinde yalancı kasılmalarınız başladı mı yoksa bi kd acile gitmeli miyim
Çok teşekkür ederim sağlıkla gelirler inşallahBenim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım oluyor. Doktor gün içinde 7-10 kez olmadığı sürece, kasılmaya ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece ve ritmik gelmediği sürece sıkıntı yok dedi.
Yürüyüş dese sadece keşkeHmm 1. saat biraz sıkıntı olabilir evet, muhtemelen diyet yürüyüş az karbonhidrat vs önerilir diye düşünüyorum
Ben hiçbir şeyi kesmedim sonucu etkilemesin diye doktorumda gerek yok dedi. Muhtemelen sonuçlarımız normal canım insülin ihtiyacımız olmayacak gibi duruyor hekime yazdım ama dönüş yapmadı bakalım seninki ne diyecek90-183-120 gelmiş canım benim de 2.biraz daha düşük olsaydı keşke. Son günlerde yediklerin çok etkiliyor diyorlar ben de 3 gün öncesinden tatlıyı keseyim dedim ama aşırı canım istiyordu biraz abarttımondan test yaptırmak önemliydi risk varsa yemem diye
Rica ederim, amin inşallahÇok teşekkür ederim sağlıkla gelirler inşallah
Ben de hala aşağılarda hissediyorum plasentam önde değil, ayakları daha çok aşağıda oluyor herhalde diye düşünüyorum ya da dönerken aşağıya doğru dokunuyorlarBir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Ben de hala aşağılarda hissediyorum ama bayadır da doktora gitmedim . 6 kasımda ayrıntılım var.Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Makat geliş duruyordur o yüzden tekmeleri aşağıda hissediyor olabilirsin. Benimde plasenta ön duvarda duruyor makat geliş bazen rahim ağzına tekme atıyormuş gibi hissediyorumBir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Canım benim bi ara göbek hızasındaydı bir haftadır dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum biraz gerilmiştim sonra bu bebek dik mi duruyor acaba dedimBir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Bana pazartesi konuşalım dedi diye ona göndermedin bi arayıp öğrenirim pzt günü. Bana biraz dikkat et diyebilir senin çok güzle çıkmış maşallahBen hiçbir şeyi kesmedim sonucu etkilemesin diye doktorumda gerek yok dedi. Muhtemelen sonuçlarımız normal canım insülin ihtiyacımız olmayacak gibi duruyor hekime yazdım ama dönüş yapmadı bakalım seninki ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?