2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlarrr merhabalar. Detaylıdan çıktım çok şükür her şey iyi. 21+4 üm normalde gelişim 22+6 bebek 9 gün ileride. Normal midir sizce? Bi de sağ böbrekte hafif genişleme var dedi doktor bebekte de. Bende de vardı geçen haftalarda. Geçer erkek bebeklerde sok görülüyor dedi :))

Acaba bu oturak küvete sığar mı ben de file düşünmüyorum köpüklere de çabuk kurumuyor diyorlar kuvetin içine bunu koymayı düşündüm de sığar mı emin olamadim
Yani benim küvet biraz büyük duruyor sığar diye düsündüm ama aslında küvet için almıyorum bunu asıl amacım evimizde küvet yok duşakabin olduğu için yazın duşakabinde buna koyarak yıkarım tek başıma olacağim için rahat olur diye düşünüyorum çünkü gördüğüm herkes bu şekilde kullanmıştı
Kızlar Asil Doğan nasıl bi isim sizce
Asili çok beğendim ama yanına doğanı yakıştıramadım

Kızlar 22+6yım bugün, sanki sabahtan beri 2-3 kez kasılma oldu ya bebek ya da uterusum sağa toparlandı gibi hafif ağrıyla sonra geçti. Bu şekilde gün içinde yalancı kasılmalarınız başladı mı yoksa bi kd acile gitmeli miyim

2.saat sonucum 132 gelmiş. Senin sonuçlar ne durumda ?
90-183-120 gelmiş canım benim de 2.biraz daha düşük olsaydı keşke. Son günlerde yediklerin çok etkiliyor diyorlar ben de 3 gün öncesinden tatlıyı keseyim dedim ama aşırı canım istiyordu biraz abarttım ondan test yaptırmak önemliydi risk varsa yemem diye

Benim 19.haftadan beri yalancı kasılmalarım oluyor. Doktor gün içinde 7-10 kez olmadığı sürece, kasılmaya ağrı veya sancı eşlik etmediği sürece ve ritmik gelmediği sürece sıkıntı yok dedi.

Çok teşekkür ederim sağlıkla gelirler inşallah

Hmm 1. saat biraz sıkıntı olabilir evet, muhtemelen diyet yürüyüş az karbonhidrat vs önerilir diye düşünüyorum
Yürüyüş dese sadece keşke ya bu hafta Tatlı yemeyi abarttım ama onla alakalı mıdır bilmiyorum. Gerçi doktor şekeri vücudun tolere edebiliyor mu onu anlamak için 1 saat sonraya bakıyoruz dedi ondan alakalı olmayabilir

Bir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama

Ben hiçbir şeyi kesmedim sonucu etkilemesin diye doktorumda gerek yok dedi. Muhtemelen sonuçlarımız normal canım insülin ihtiyacımız olmayacak gibi duruyor hekime yazdım ama dönüş yapmadı bakalım seninki ne diyecek

Ben de hala aşağılarda hissediyorum plasentam önde değil, ayakları daha çok aşağıda oluyor herhalde diye düşünüyorum ya da dönerken aşağıya doğru dokunuyorlar kasılmalar da oluyor düzenli olmadığı sürece sorun değil birkaç kez olabilir dedi günde 5 kere 6 kere gibi oluyor benim sanırım

Ben de hala aşağılarda hissediyorum ama bayadır da doktora gitmedim . 6 kasımda ayrıntılım var.

Makat geliş duruyordur o yüzden tekmeleri aşağıda hissediyor olabilirsin. Benimde plasenta ön duvarda duruyor makat geliş bazen rahim ağzına tekme atıyormuş gibi hissediyorum

Canım benim bi ara göbek hızasındaydı bir haftadır dediğin gibi çok aşağıda hissediyorum biraz gerilmiştim sonra bu bebek dik mi duruyor acaba dedim Bugün doktora gittik yan yatıyordu bence dönüp duruyorlar ondan öyle

Bana pazartesi konuşalım dedi diye ona göndermedin bi arayıp öğrenirim pzt günü. Bana biraz dikkat et diyebilir senin çok güzle çıkmış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…