2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de kasada şoka girdim bi bunları aldım. Küvet ve kovasını bir de tummy time aldım
Ben bunları aldım sadece askıları göremedim ama küveti ben ebebekten aldım 5li set 370 liraydı sipariş verdim

Eklentiler

• 5F6FC5CD-B9F7-4F5D-BB93-820CE8F7AF29.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 109
Eki Görüntüle 3321549
Şimdiye kadar aldığımız kıyafetler üst ve alt lazım galiba biraz daha. Tulum da lazım sanki. Hiç bir fikrim yok ne kadar almam gerekiyor toplamda
Söyle planla. Haftada 1 yikasan çamaşır günde de 2 kere tamamen değişim yaptığını düşün. Cunku kusacak terleyecek belki bez çiş sizdiracak. Zibinlari kolsuz alirsan daha rahat edersin onun dışında 2 3 battaniye de al. Normal kalınlıkta 1 tanesi kalın olsun. Eger eldiven kullanırım 3 ay kadar dersen 5 li takıl al. Yok 40dan sonra düzenli tırnak keserim dersen de takımları 2li 3lu şeklinde al

Ağız mendilini için kumascidan metre hesabı al. Kenarlarini tığ gecersiniz. Onu bol tut ve tavsiyem hazir alma. Metre hesabi alıp yaptirirsan daha bereketli olur. B Bercestesm
Ay ağız mendillerini aldım 32 tane var artık almam. 3 aylık zıbınlarım 11 tane yeter ama sanki 5 tane daha alt üst takım alsam olur gibi. Sonra kıyafet meselesini kapatırım

Ben 4 tane zibin 4 tane iç pijamasisi aldim lcw 3 tane ikili takim aldim bere aldim önlük aldim e bebekten 3 tane 5 li hastane cikisi aldim 6 li ağız mendili aldim 2 tane yelek aldim penye siparişini verdim bide kuzenim eşi dogum yapti 3 4 xibin o vermişti iç ine giydirmeye pijama alti lcw outlet ten 70 lye Polar tulum aldim şimdilik bunlar daha kundak battniyesi falan almadım bir bakayım bazanin altında neler var oğlumun çok güzel orgu yemekleri kazakları var yepyeni duruyo arkadaşım e bebekten aldığın küvet setini bende gördüm kargoda kırılmadan gelebildim i a101 görmüştüm ona benzer kuvvetler eşim yoldan gelsin 5 li çekmece sigonyer alcam aldıklarımı yıkayıp üzüleyim koyayım diyorum erken mi daha

Haftada 1 den çok yıkanır bence her an elimizin altında temiz olması lazım benim ilk.oglumda babam herseyini almıştı tüm masraflarını karşılanmıştı şimdi adam emekli bisi alamiyo canım benim ya bide benim oğlan mamaya büyüdü masadan kesilene kadar bir kuyu gidip mama aldığımız bilmem

Evet ben almıştım çorap ama başka bi reyondaydı ve birkaç paket vardı. Bu katalogla gelen ürünlerin standında değildi anlayacağınız

Sare baby den 3 tane altüst aldım için şapkası da çıktı. Kumaşı yumuşacık çok tatlışlar altlarının bel lastiği biraz kalın geldi ama rahatsız etmez heralde. Ben aldığımda 174 tl idi 224 olmuş üzüldüm ama bakarsınız belki link bırakıyorum. Sarebaby nin kendi sitesinde daha uygundu trendyolda da var bu satıcı

Bir de kışın kurumuyor çamaşır. Çamaşır kurutma makinesi almam lazım

kızlar bir de yeni doğanlarda aklımızda bulunsun çoraplar mutlaka ters giyilmiş olsun yoksa ipi parmağına dolanıyor ve kangrene kadar gidiyor farkedilmesi çok uzun sürüyor hisleri gelişmediği için ben çok yorum okudum aman aklınızda olsun çok başına gelen varmış

Bir de kışın kurumuyor çamaşır. Çamaşır kurutma makinesi almam lazım
Benimde aksine kışın çamaşırlar daha çabuk kurur. Zaten hepsi ufacık at peteğin üstüne hemencik kurur Yenidoğan için kurutma makinesi önerilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Benimde aksine kışın çamaşırlar daha çabuk kurur. Zaten hepsi ufacık at peteğin üstüne hemencik kurur Yenidoğan için kurutma makinesi önerilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Ya bir de evde 3 kedi var tüyler kıyafetlere ister istemez yapışıyor. Onun önüne geçmem lazım biraz da. Niye önerilmiyor acaba bi araştırıyım

Kendimi durdurmam lazımdı Hiçbir şeyi yok gibi geliyor gördükçe alıyorum. Ya şu sayfaya girdiğimde de kenarlarda hep bebek ürün reklamları çıkıyor kaybolup gidiyorum
Aynen ya bende de çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…