- 6 Şubat 2023
- 544
- 809
- 33
- 30
bazıları kaydırmaz bazıları düzdü canım eve geçince atarım ama ikiside güzel geldi :))Kızlar çorap alan var mı? Hala çorap almadım
gossipbusra canım sen almıştım dolaptan bidünyacoraptan sanırım altı kaydırmaz mı aldıkların
Geçen gün zıbın almaya mağazaya gittik tulum alcam falan eşim gitmiş simit bakıyor çocuğakolluk falan ya dedim napıyosun ne var alalım diyo hemen sokamayız heralde girebilir mi 5-6 ay
Ben bunları aldım sadece askıları göremedim ama küveti ben ebebekten aldım 5li set 370 liraydı sipariş verdimBen de kasada şoka girdim bibunları aldım. Küvet ve kovasını bir de tummy time aldım
Nevresim seti 170 di sanırım ama çarşafı olmuyor içinde o yüzden almadım bir de beşik yatağın ölçüsüne bakmadım eşimde patlasın istemedim açıkcasıNevresim ne kadardı? Hayırlı olsun bu arada
Söyle planla. Haftada 1 yikasan çamaşır günde de 2 kere tamamen değişim yaptığını düşün. Cunku kusacak terleyecek belki bez çiş sizdiracak. Zibinlari kolsuz alirsan daha rahat edersin onun dışında 2 3 battaniye de al. Normal kalınlıkta 1 tanesi kalın olsun. Eger eldiven kullanırım 3 ay kadar dersen 5 li takıl al. Yok 40dan sonra düzenli tırnak keserim dersen de takımları 2li 3lu şeklinde alEki Görüntüle 3321549
Şimdiye kadar aldığımız kıyafetler üst ve alt lazım galiba biraz daha. Tulum da lazım sanki. Hiç bir fikrim yok ne kadar almam gerekiyor toplamda
HarikasınEki Görüntüle 3321549
Şimdiye kadar aldığımız kıyafetler üst ve alt lazım galiba biraz daha. Tulum da lazım sanki. Hiç bir fikrim yok ne kadar almam gerekiyor toplamda
Ay ağız mendillerini aldım 32 tane var artık almam. 3 aylık zıbınlarım 11 tane yeter ama sanki 5 tane daha alt üst takım alsam olur gibi. Sonra kıyafet meselesini kapatırımAğız mendilini için kumascidan metre hesabı al. Kenarlarini tığ gecersiniz. Onu bol tut ve tavsiyem hazir alma. Metre hesabi alıp yaptirirsan daha bereketli olur. B Bercestesm
Haftada 1 den çok yıkanır bence her an elimizin altında temiz olması lazım benim ilk.oglumda babam herseyini almıştı tüm masraflarını karşılanmıştı şimdi adam emekli bisi alamiyo canım benim ya bide benim oğlan mamaya büyüdü masadan kesilene kadar bir kuyu gidip mama aldığımız bilmemSöyle planla. Haftada 1 yikasan çamaşır günde de 2 kere tamamen değişim yaptığını düşün. Cunku kusacak terleyecek belki bez çiş sizdiracak. Zibinlari kolsuz alirsan daha rahat edersin onun dışında 2 3 battaniye de al. Normal kalınlıkta 1 tanesi kalın olsun. Eger eldiven kullanırım 3 ay kadar dersen 5 li takıl al. Yok 40dan sonra düzenli tırnak keserim dersen de takımları 2li 3lu şeklinde al
Evet ben almıştım çorap ama başka bi reyondaydı ve birkaç paket vardı. Bu katalogla gelen ürünlerin standında değildi anlayacağınızDün bime bebek ürünleri geldigi zaman gitmiştim kasiyerede öyle bir sordum bebek çorabı gelmedimi diye vardı kaldirdilar dedi sanırım kafaları karıştırdı bebek ürünleri gelince çoraplarıda çıkartmışlar ama brosürde çorap olmadığı için kaldırmışlar yine takip et yakında gelir dedi. Arkadaşım bi kaç hafta önce geldiğinde almış çok beğenmiş kumasini belki gelir yine bim den almayı düşünürsen biraz bekle sende istersen. Dün bebek ürünleri alanların birinin attığı fotograftada vardı sanki çorap
Bir de kışın kurumuyor çamaşır. Çamaşır kurutma makinesi almam lazımHaftada 1 den çok yıkanır bence her an elimizin altında temiz olması lazım benim ilk.oglumda babam herseyini almıştı tüm masraflarını karşılanmıştı şimdi adam emekli bisi alamiyo canım benim ya bide benim oğlan mamaya büyüdü masadan kesilene kadar bir kuyu gidip mama aldığımız bilmem
Kendimi durdurmam lazımdıHarikasıntek tek yazmışsın ay ben hepsini hurçlara koydum neyden ne aldım bilmiyorum
kızlar bir de yeni doğanlarda aklımızda bulunsun çoraplar mutlaka ters giyilmiş olsun yoksa ipi parmağına dolanıyor ve kangrene kadar gidiyor farkedilmesi çok uzun sürüyor hisleri gelişmediği için ben çok yorum okudum aman aklınızda olsun çok başına gelen varmışDün bime bebek ürünleri geldigi zaman gitmiştim kasiyerede öyle bir sordum bebek çorabı gelmedimi diye vardı kaldirdilar dedi sanırım kafaları karıştırdı bebek ürünleri gelince çoraplarıda çıkartmışlar ama brosürde çorap olmadığı için kaldırmışlar yine takip et yakında gelir dedi. Arkadaşım bi kaç hafta önce geldiğinde almış çok beğenmiş kumasini belki gelir yine bim den almayı düşünürsen biraz bekle sende istersen. Dün bebek ürünleri alanların birinin attığı fotograftada vardı sanki çorap
Benimde aksine kışın çamaşırlar daha çabuk kurur. Zaten hepsi ufacık at peteğin üstüne hemencik kururBir de kışın kurumuyor çamaşır. Çamaşır kurutma makinesi almam lazım
Ya bir de evde 3 kedi var tüyler kıyafetlere ister istemez yapışıyor. Onun önüne geçmem lazım biraz da. Niye önerilmiyor acaba bi araştırıyımBenimde aksine kışın çamaşırlar daha çabuk kurur. Zaten hepsi ufacık at peteğin üstüne hemencik kururYenidoğan için kurutma makinesi önerilmiyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Aynen ya bende de çıkıyorKendimi durdurmam lazımdıHiçbir şeyi yok gibi geliyor gördükçe alıyorum. Ya şu sayfaya girdiğimde de kenarlarda hep bebek ürün reklamları çıkıyor kaybolup gidiyorum
Sizin ev baya kalabalık anlaşılanYa bir de evde 3 kedi var tüyler kıyafetlere ister istemez yapışıyor. Onun önüne geçmem lazım biraz da. Niye önerilmiyor acaba bi araştırıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?