Haydi hayırlı olsun bende 25. Haftada yapalım dedi önümüz hafta yaptıracağım insallahGrubun ilk şeker yüklemesi hayırlı olsun
Ne oldu canımKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Şubatta çocuklarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde bi gün iki kere oldu başka olmadı olduysa da ben hissetmedim ben olduğu gün yalanci kasılmalarınız olur diye haftamla uyumlu bi yazı okumuştum ama tabi siz bilirsinizKızlar 22+6yım bugün, sanki sabahtan beri 2-3 kez kasılma oldu ya bebek ya da uterusum sağa toparlandı gibi hafif ağrıyla sonra geçti. Bu şekilde gün içinde yalancı kasılmalarınız başladı mı yoksa bi kd acile gitmeli miyim
Bazen çok asagida bazen de çok yukarıda hissediyorum ama plasentanin on duvarda olması hareketlerde çok etkili benceBir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Beni o kadar üzdün ki dördüz diye o kadar heyecanlıydım ki bu zamana kadarda zor da olsa gelmiştin çok üzgünümKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Ben bazen gobegimin ust hizasinda bazen kasiklarim tarafda bacak dibimde bile hiss ediyorum her yere firlanıyor. Benim plasentam arka duvarda ve bunun icin hiss ede biliyorum seninki on duvarda oldugu icin iyi hissedemiyorsun ondan canımBir şey daha soracağım kızlar ya hareketleri hala mesane hizasında aşağılarda hisseden var mı acaba? Göbek hizasını geçtim daha yarı yolda bile değil hareketler. Plasentam ön duvarda ondan mı bilmiyorum ama
Çok üzüldüm Allah sabır versinKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Çok çok üzüldüm keşke hiç böyle bir mesaj yazmanız gerekmeseydi ne yaşadınız bilmiyorum ama Allah yardımcınız olsun dayanma gücü versin inşallahKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Yenidoğan 50 cm falan oluyor anca 1 ay giyiyolar. 0-3 ler 62 cm oluyor.0 3 ay ile hastane çıkışları arasında beden farkı oluyor mu ben hastane çıkışlarını da 0 3 aydır diye düşünmüştüm
O zaman sezeryan daha mantıklı tabi canımYa bende kendi kendine geçmeyen kist var ondan bir taşla iki kuş vurayım dedim. Sonra büyürse bebekle ameliyat zor olur diye sezeryan diyorum yoksa normal isterdim
Hadi ya o kadar küçük mü ben de gördüm de almadım.Evet kisakollu çıtçıtlı body 2 tane 6 ay 2 tane 9 ay aldm ama kalıpları küçük 6 ay olan 1 aylıkken olur 9 ayda 2 ,3 aylıkken giyer diye düşünüyorum kalitesi çok iyi
Rabbim sabır versin ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canımKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Çok üzgünümKızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Cok üzgünüm...Kızlar benim yolum buraya kadarmış, hakkınızda hayırlısı.
Bu rahimağzı yetmezliği bu son yıllarda o kadar yaygınlaştıkiHesabı pasifleştirmiş kızlar , mesajları görebilir mi bilmiyorum. Ama bu yıl noldu anlamıyorum. Ben 2019 da da böyle bir gruptaydım ne böyle sorunlar ne böyle kayıplar gördüm. Korkmaya başladım. Hayırlısı ile kucağımıza alalım inş
Nedenini ben de kestiremiyorum ama son yıllarda gerçekten ve gerçekten çok değişik sebeplerle kayıplar yaşıyoruz . Çentik deniliyor ya onu da bu yıl duydum , rahim yetmezliğine serklaj yapıldığını da, nipt testinin bu kadar yaygın olduğunu daBu rahimağzı yetmezliği bu son yıllarda o kadar yaygınlaştıki
Bazen eşimle konusuyoruz acaba aşılardan mı oldu diye
Çünkü yıllar önce sorunsuz doğum yapanlarda bile aşıdan sonra rahimağzı yetmezliği yaşayıp erken doğum yapanlarda çoğaldı
Rabbim hayırlısıyla sağlıklısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin
Rabbim acı tecrübelerden korusun bizleriNedenini ben de kestiremiyorum ama son yıllarda gerçekten ve gerçekten çok değişik sebeplerle kayıplar yaşıyoruz . Çentik deniliyor ya onu da bu yıl duydum , rahim yetmezliğine serklaj yapıldığını da, nipt testinin bu kadar yaygın olduğunu dadaha neler öğrencez ya
Koruyor inş ya senin de gönlün ferah olsunRabbim acı tecrübelerden korusun bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?