2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kendimi durdurmam lazımdı Hiçbir şeyi yok gibi geliyor gördükçe alıyorum. Ya şu sayfaya girdiğimde de kenarlarda hep bebek ürün reklamları çıkıyor kaybolup gidiyorum
Aynı bende öyle full kıyafete çalışmışım daha kıyafet dışında bişey almadım ama artık durdum diğer eksiklerine geçeyim diyorum

Kızlar şu çıtçıtlı müslin veya pamuklu önlükler varya ben onlardan bi kaç tane aldım çok hoşuma gidiyor yenidoğunca ve sonrasında kullanırım diyordum ama bi arkadaşım onlar yenidoğan da kullanılmaz boğar çocuğu felan dedi anlamadım kullanamaz mıyız onları

Kullaniliyor özellikle biberonla beslemede çok faydası oluyo yaka islanmasi olduğu için. Bide dış çıkarma dönemi olucak yegenimin 1 tanesi 3 buçuk aylıkken dış sancisi baslamisti o zamanlarda salya akiyo belki 6 aydan sonra olur her bebek farklı gelişecek. Bogaz kısmı sıkı olmasın her türlü kullanılır

Ay ağız mendillerini aldım 32 tane var artık almam. 3 aylık zıbınlarım 11 tane yeter ama sanki 5 tane daha alt üst takım alsam olur gibi. Sonra kıyafet meselesini kapatırım
5 az gelebilir ama sen bilirsin. Mendil ve iç zibinlar kafii bencede.

Demi birden tedirgin oldum zaten yumuşak ve çıtçıt takılınca bollukta baya kalır gibi boğulma durumu nasıl olacak ki. Yani kullanılır diye düşünüyordum ondan aldım bi kaç tane

Demi birden tedirgin oldum zaten yumuşak ve çıtçıt takılınca bollukta baya kalır gibi boğulma durumu nasıl olacak ki. Yani kullanılır diye düşünüyordum ondan aldım bi kaç tane
Aslinda çıt citli olanların tek citciti olmamali yan yana 2 3 çıt varsa daha uzun süre kullanilir. Boğulma gibi değil ama sıkı olmamasında yarar var. Bide bebekler ilk aylarda boyun kısmı olmuyo bizimki gibi ondan demislerdir. Yani dediğim gibi özellikle biberon beslenmesinde çok iş görüyor. Ya önlük ya ağız mendili koymak lazım. Yoksa kıyafetin boyun kısmı ıslanıyor değiştirmek gerekiyor.

Ohh ya sezeryanın ne güzel günü belli ben sancı ne zaman gelecek diye bekliycem hiç olmazsa sezeryan düşünüyorum ama o da belirsiz
Ya bende kendi kendine geçmeyen kist var ondan bir taşla iki kuş vurayım dedim. Sonra büyürse bebekle ameliyat zor olur diye sezeryan diyorum yoksa normal isterdim

Ya bir de evde 3 kedi var tüyler kıyafetlere ister istemez yapışıyor. Onun önüne geçmem lazım biraz da. Niye önerilmiyor acaba bi araştırıyım
Evde kedi varsa kesin al kurutma bencebenim kedim neredeyse yok denilebilecek kadar az döküyor ama çamaşır tozları bile beni mahvediyor bebek gelecek birde 3 tane kedinin az çok tüğü dökülür kurutma tozları baya alıyor diye biliyorum.

Evet evet baya topluyor tozu bir de asıldığında da tüyler yapışıyor çamaşırlara ondan da kurtulmuş olurum

Evet kisakollu çıtçıtlı body 2 tane 6 ay 2 tane 9 ay aldm ama kalıpları küçük 6 ay olan 1 aylıkken olur 9 ayda 2 ,3 aylıkken giyer diye düşünüyorum kalitesi çok iyi
Ben hep 0-3 aldım ya bir tane 10 lu hastane çıkışı bir tane 5 li hastane çıkışı var bir tek yenidoğan onlarım var.

Ben hep 0-3 aldım ya bir tane 10 lu hastane çıkışı bir tane 5 li hastane çıkışı var bir tek yenidoğan onlarım var.
0 3 ay ile hastane çıkışları arasında beden farkı oluyor mu ben hastane çıkışlarını da 0 3 aydır diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…