Evet aslında nenmendiriciler nem verici faktörler içeriyor genelde ekstra örtücü bi tabaka olması açısından yağlarla desteklenirse nem daha uzun süre hapsolur cilde. Biooil çok karşıma çıkıyor da ben kaçırmışım neden önerilmemişGeciktirmeyin ben uzun zaman önce başladım lierac kullanmaya.Biooil aldım yeni.Pek önermemişler burada ama ben bacaklarıma ve kalçama kullanacağım.Lierac sürekli nemli tutmuyor etkisi koşa sürüyor gibi geldi bana.Yağlar daha nemli tutuyor
Hiççç üzülme bende hızlı alanlardanım en son 3 hafta önce 12 kilo almıştım, artık bıraktım tartılmayıAy bu arada çok komik birşey oldu kızlar ben 59 ile hamile kaldım normalde. Saglık ocağında gebe izlem dediğimde kesin mi dediler? Bende tabi kesin 23 haftayım dedim aaa hiç belli olmuyor dediler. Bu arada işyerimde de herkes çok güzel kilo aldın bir tek karnın çıktı vay falan derken tartıya bir çıktım 69 düşünün 5 ayda 10 kilo almışım şaka mı yani sizde böyle biri var mı her okudugum 3-5 aldım demişti
Dokununca acı var bende de normalde içe gömük dışa doğru çıkmaya başladıGöbek değili acıyan var mı kızlar? Dokunamıyorumm.
Bende 47 yle hamile kaldım şuan tok halimle 54 ama son bir haftadır çok yiyorumAy bu arada çok komik birşey oldu kızlar ben 59 ile hamile kaldım normalde. Saglık ocağında gebe izlem dediğimde kesin mi dediler? Bende tabi kesin 23 haftayım dedim aaa hiç belli olmuyor dediler. Bu arada işyerimde de herkes çok güzel kilo aldın bir tek karnın çıktı vay falan derken tartıya bir çıktım 69 düşünün 5 ayda 10 kilo almışım şaka mı yani sizde böyle biri var mı her okudugum 3-5 aldım demişti
Benim normalde de göbek değilim yok açıktı şimdi iyice dümdüz oldu karnım yırtılma olacak gibi acıyorDokununca acı var bende de normalde içe gömük dışa doğru çıkmaya başladı
Bebek tam oralarda baskı yapıyor :) Bugün yüzüne tam göbek deliğimden baktıBenim normalde de göbek değilim yok açıktı şimdi iyice dümdüz oldu karnım yırtılma olacak gibi acıyor
Benimkinin kafası aşağıda ayaklar yukardaBebek tam oralarda baskı yapıyor :) Bugün yüzüne tam göbek deliğimden baktı
benim üç kedim var huylarını biliyorum ona rağmen bebekten 1 ay kadar uzak tutucam odaya girmelerine izin vermicem. Hem bebek için hem de kediler için. Sonuçta kedilerin de duygusu var stres olabilirler. Ama huyunu bilmediğin hayvanı yaklaştırmak daha da sakıncalı yenidoğan için. Baya düşüncesizlik yapıyor şu an ya da sizi denemek, sinirleri biraz germek için yapıyor olabilirYaa kızlar acaba hamilelikten çok mu kafaya taktım diyordum ama tepkilerinizden anladığım kadarıyla sinir olmakta haklıymışımsağolun bir daha söylediğinde bi doktora sorayım bu konudan emin değilim ilk 40 gün gelebilir mi sorayım derim. Hayır bir de torun istemiyordu olduğunu duyunca üzülmüştü şimdi niye köpekle bağ kuruyoruz anlamıyorum
geçmiş olsun ohh nasıl rahatlamışsınızdır darısı başımaSelam kızlar. Detaylıdan geldim. Cinsiyetimiz kızmış :) Şükür her şeyi normal çıktı çok rahatladım 21+1deyiz 375 gr çıktı. Bebek iyi ama sen çok kilolusun çok dikkat edeceksin senin dikişlerin açılabilir doğumda dediHer an bir risk olabilir dedi. Yoksa ultrasona göre mükemmel ama kilo korkutur dedi. İnşallah sorunsuz atlatırım biraz gerildim korkman için değil dikkat etmen için söylüyorum dedi.
Belli oluyor mu gerçi benim boyum 1.66 kilo 69 olunca ondan belli olmadı herhaldeHiççç üzülme bende hızlı alanlardanım en son 3 hafta önce 12 kilo almıştım, artık bıraktım tartılmayı
Hayır ya belli oluyor nst taktığım gebelerde görüyordum hep çatlakÇatlak gebelikte belli olmuyor zatenDoğumdan sonra deri boşalınca belli oluyor . Sen yağlamayı bırakma inş olmaz
Olmaz mı bugün doğuma gidecek gibi duruyorum, çoğunu göbüşe alıyorum ben, diğerlerinde de öyleydi. Yüzüklerim hastanede doğumda çıkarttım, ilk ikisinde yaz annesi olmama rağmen hep ayakkabılarımı giydim., hiç terlik giyme ihtiyacı hissetmedim. Başka yerden çok şişmiyorum galiba direk göbek popoBelli oluyor mu gerçi benim boyum 1.66 kilo 69 olunca ondan belli olmadı herhaldeama üzüldüm
Valla bende tüm kiloyu popodan alıyorum galibaOlmaz mı bugün doğuma gidecek gibi duruyorum, çoğunu göbüşe alıyorum ben, diğerlerinde de öyleydi. Yüzüklerim hastanede doğumda çıkarttım, ilk ikisinde yaz annesi olmama rağmen hep ayakkabılarımı giydim., hiç terlik giyme ihtiyacı hissetmedim. Başka yerden çok şişmiyorum galiba direk göbek popoama bu son numara daha fena ikisinde aynı kiloda doğum yapmıştım bunda onu geçeli ay oldu bakalım sonumuz nasıl olacak
Ayrıntılına az kalmış senin deBenim kontrolümde 27 si cuma günü. Aynen banada ayda 1 görsem iyi olur dedi. Ayrıntılı 2 kasımda
Benim doktorum 5 hafta sonraya verdi randevu gerekli olan kan tahlillerinide yazdı bir kağıda ister dışarıda yaptır istersen hastanemizde yaptırabilirsin dedi. Şeker yüklemeside istemedi açlık ve yemekten 1 saat sonra tokluk istedi bende çok sevindim tabi bu duruma çünkü daha önce yaptırdığım hamileligimde dayanamadim açlığa ve o kadar glukoza.Kızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?