13 kasıma hem şeker yüklemesine hem de muayeneye çağırmıştı detaylidan önce. Sen de benden bur hafta öndesin kasımın ilk haftası gibi git bence gidersen de hem sabah saatlerine al muayeneni hem de aç git muhtemelen şeker yüklemesi de yaparKızlar doktor kontrolleriniz ne zaman benim detaylı ultrason 21. Haftaydı tam, ne zaman kendi doktoruma gideyim 24. Hafta da gideyim mi beklesem mi
Ay aynısı yeminle laf sokuşturmalarını be diğer geliniyle kiyaslamalarini asla başkalarının yanında yapmaz hep tek bulur bir fırsatınıYa aslında şundan dolayı susuyorum. Mesela bana kötü bir şey söyleyecekse tekken söylüyor oğlunun yanında beni aşırı seviyor gibi konuşuyor eşim de kaynanan da sen diye ölüyor diyorşimdi ben cevap versem dicek ki annem iyi sen niye böylesin biz kötü olmayalım diye böyle oldum sanırım. Eşi olmadığından eşime düşüyor garip bir ilişki.
Kac kilosunuz ki bole bisey soylediler...bende tedavide 10 kilo aldim hamile kalmadan simdi ise 92 kiloyum boyum 1.72 cok belli olmasada bende sismanim valla ama yapcak bisey yokSelam kızlar. Detaylıdan geldim. Cinsiyetimiz kızmış :) Şükür her şeyi normal çıktı çok rahatladım 21+1deyiz 375 gr çıktı. Bebek iyi ama sen çok kilolusun çok dikkat edeceksin senin dikişlerin açılabilir doğumda dediHer an bir risk olabilir dedi. Yoksa ultrasona göre mükemmel ama kilo korkutur dedi. İnşallah sorunsuz atlatırım biraz gerildim korkman için değil dikkat etmen için söylüyorum dedi.
benim erkek olduğu çok belli ya sivri çıktı karnım. Hatta 2.5 aylıkken bile karnım çıkmıştı benim acayip şekilde anneannem hemen anlamıştı erkek olduğunu.Kızlar karın şekliniz nasıl? Sivri mi yuvarlak mi? Bebeğinizin cinsiyetine uygun sekilmi hani derler ya erkekse sivri kızda yuvarlak diyebenim bebe sağolsun öğrenmeyeceğiz doğana kadar cinsiyeti dedik diye sanki hiçbir tüyoda vermiyor kimisi sivri kimisi yuvarlak diyor yeme içmeden de belli etmiyor çok az çeşit canım istiyor çoğu şeyi yiyemiyorum yediklerimin içinde tatlıda var ekside
Oğlumda sivriydi kalcadan pek almamıştım bunda(cinsiyet kiz) kalça bölgesine çok aldım hamile gibi değil de kilolu,göbekli,kalcali biri gibi oldum oğlumda hamilelikten önceki pantolonları rahatlıkla ilerleyen aylara kadar giydim bunda ilk aylarda degistirdim olmadı pantolonlar oğlum karnımda sakindi bu içeride ip atlıyor sanki. Oğlumda hep yukarıda hissettim mide bölgesindeydi kafasını midemde hissederdim makat gelişti zaten. Bu hiç yukarı çıkmıyor sanki hep kasiklarimda resmen göbeğim ikiye ayrıldı üstte kilolu yağlı bölge aşağıda bebek.oglumda gören güzelleştigimi söylerdi bunda solgun durdugumu söylüyorlarKızlar karın şekliniz nasıl? Sivri mi yuvarlak mi? Bebeğinizin cinsiyetine uygun sekilmi hani derler ya erkekse sivri kızda yuvarlak diyebenim bebe sağolsun öğrenmeyeceğiz doğana kadar cinsiyeti dedik diye sanki hiçbir tüyoda vermiyor kimisi sivri kimisi yuvarlak diyor yeme içmeden de belli etmiyor çok az çeşit canım istiyor çoğu şeyi yiyemiyorum yediklerimin içinde tatlıda var ekside
Aynen ya çok heyecanlıyımAyrıntılına az kalmış senin de
Benim erkek her görende diyor erkek olduğu belli diyebenim erkek olduğu çok belli ya sivri çıktı karnım. Hatta 2.5 aylıkken bile karnım çıkmıştı benim acayip şekilde anneannem hemen anlamıştı erkek olduğunu.
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza hiç saklamamıs kendini şekli ile bile burdayım demiş minik yakışıklı erkekbenim erkek olduğu çok belli ya sivri çıktı karnım. Hatta 2.5 aylıkken bile karnım çıkmıştı benim acayip şekilde anneannem hemen anlamıştı erkek olduğunu.
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah :) 11 haftalıkken ultrasonda pipisini de çok rahat görmüştük hiç tereddütte bile bırakmadıMaşallah sağlıkla alın kucağınıza hiç saklamamıs kendini şekli ile bile burdayım demiş minik yakışıklı erkek
Benim bebede çok hareketli ve çirkinleştim rengim soldu sivince bile çıkmaya başladı 2 senedir çıkmaz oysaki annem burdan tahminle kız diyorOğlumda sivriydi kalcadan pek almamıştım bunda(cinsiyet kiz) kalça bölgesine çok aldım hamile gibi değil de kilolu,göbekli,kalcali biri gibi oldum oğlumda hamilelikten önceki pantolonları rahatlıkla ilerleyen aylara kadar giydim bunda ilk aylarda degistirdim olmadı pantolonlar oğlum karnımda sakindi bu içeride ip atlıyor sanki. Oğlumda hep yukarıda hissettim mide bölgesindeydi kafasını midemde hissederdim makat gelişti zaten. Bu hiç yukarı çıkmıyor sanki hep kasiklarimda resmen göbeğim ikiye ayrıldı üstte kilolu yağlı bölge aşağıda bebek.oglumda gören güzelleştigimi söylerdi bunda solgun durdugumu söylüyorlar
Amin hepimiz sağlıkla,vaktinde,zamanında alalim kuzularimiziBenim bebede çok hareketli ve çirkinleştim rengim soldu sivince bile çıkmaya başladı 2 senedir çıkmaz oysaki annem burdan tahminle kız diyortüm belirtileriyle sizde bebeğinizin cinsiyetinin belirtilerini yaşıyorsunuz. Maşallah sağlıkla alin kucağınıza prenses kızınızı
Erkek bebeğin annesine kattığı güzellik gerçekten çok başka oğlumda yaşadım müthiş canlı o güzel cilt görünümünü yakalayamadım bir daha
Benimki sivri baya annem ilk karnım çıktığı zaman erkek demiştiKızlar karın şekliniz nasıl? Sivri mi yuvarlak mi? Bebeğinizin cinsiyetine uygun sekilmi hani derler ya erkekse sivri kızda yuvarlak diyebenim bebe sağolsun öğrenmeyeceğiz doğana kadar cinsiyeti dedik diye sanki hiçbir tüyoda vermiyor kimisi sivri kimisi yuvarlak diyor yeme içmeden de belli etmiyor çok az çeşit canım istiyor çoğu şeyi yiyemiyorum yediklerimin içinde tatlıda var ekside
Ben de size soracaktım bu konuda ne düşünüyorsunuz diye. Az az alıştırayım bu fikre onlarıBen bu evcil hayvan ile ilgili şunu düşünüyorum kendi hayvanın değilse beraber vakit geçirmediğin davranışlarını bilmediğin bir hayvanı getirip yeni doğan bebeğinin yanına koymak hiç akıl işi değil. Çünkü hayvanlar değişen ev ortamından farklı insanlardan zaten çok etkileniyorlar. Hayvan çok uysal ve iyi olsa da bu faktörler onun davranışlarında değişiklik yapabilir. Ayrıca size ait olmayan bit hayvanın bakımı oldukça zor. Kesinlikle kabul etmeyin
Yok yok şükür onu yapmak istemiyor rahatına düşkünSizinle yaşamak istemez dimi?eşinle bu konuyu iyice konuşsaydın canım kadın cidden seni rakip görüyor bari aşk hayatı olsa inşallah aşık olur birine ya
Bu grupta yaşayan çok kişi oldu bende dahil.Benim doktorum su tüketimini artır demişti çoğu zaman yorulduğumda daha çok hissediyorum ama normal sanırım rahim doğuma hazırlık yapıyor diyolar YouTube'da bu konuyla ilgili doktorların videolarını izlemiştim.Arkadaşlar merhaba ben mart annesi olacağım ama sizlerede danışmak istedim 20+1 günlük gebeyim bugün ve 4 5 gündür kasılmalarım başladı böyle karnım sert taş gibi birden yerleri değişiyor ama yumru gibi sertleşmeler oluyor bir süre sonra geçiyor bu günde 7 falan rahat oluyordur ne kadar süre sürdüğünü tutmadım ama bir dk dan az olabilir sizlerinde oluyor mu arkadaşlarıma sordum daha önce gebe olanlar olmamış hiç birinde korkuyorum bu bir riskli durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?