2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aynen ya çok heyecanlıyım sen naptin canım kaçta randevun
Akşam 10da canım aslında tam sana yazarken arayıp 19.30randevusu iptal oldu gelmek istermisiniz dediler ama şimdi iş çıkış saati çok trafik olur diye istemedik Buarada konumları zaten whatssappda link olarak varmış sampinin oraya yakın taşınmışlar

Offf bu bana büyük dert oldu beyaz tenliyim deli gibi tüylendi göbeğime ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum ya daha da çoğalırsa diye
Pek rahatsız etmiyor allahtan ya bi de yaz ayları değil ya doğumdan sonra yaparız

ne aksam 10 mu recep hasa mı gidiyordunuz

Ay hadi akşam olsun bi an önce ben bile heyecan yaptım kız aa bakayım bende Whatsapptan konumuna bi, iyi oldu söylediğin canım teşekkür ederim

Benimki erkek. Her yerim sivilce oldu yalan bence o olay

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Merhaba kızlar.
Kaç kilosun canım şimdi. Test mi yaptırdın benim dotorum hiç demedi bana nasıl anlasiliyor gebelik şekeri. Benim hiç iştahim yok o gobekli internetten gorduyumuz hamileller gibi her şeyi yemek istemiyorum hiç

Kızlar bide kasımda black friday olucak neler almayı planlıyosunuz ben bu aydan itibaren akıllıca alış veriş yapmak istiyorum

İnşallah kızdır gönlümden de öyle geçiyor kız bebeğe hamileyken kız güzelliği anneden alır ondan anne çirkinleşir diyorlar öyleyse sıkıntı yok cirkinlese bilirim eşimin kız halini görmek istemiyorum hamileliklerimde ne oluyorsa eşime sevgim artıyor yeniden aşk yaşıyorum oğlan ayni babası sağıma bakıyorum ayni yüz soluma bakıyorum ayni yüzün küçük hali

Ben 58 kiloyum şuan. 55 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay ben de iştahsızdım ama 1.5 aydır midem kuyu gibi sürekli yemek istiyorum

kızlar 0-3 ay çok mu şey aldınız acaba neden ne kadar almalıyım bilmiyorum zıbın tulum falan kafam karışık

Kızlar böyle bir listeye denk geldim sizinle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_7980.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_7981.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8031.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_7983.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_7982.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 75
ne aksam 10 mu recep hasa mı gidiyordunuz
Hayır Antalyadayım ben
Ay hadi akşam olsun bi an önce ben bile heyecan yaptım kız aa bakayım bende Whatsapptan konumuna bi, iyi oldu söylediğin canım teşekkür ederim
Sorma kalbim ağzımda atıyor
Ben doğumdan önce ağda yapcam yaa o zamana ne alemde olacak acaba
Ya aslında doktora giderken çok utaniyorum kendime kötü gözüktüğü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…