- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Akşam 10da canımAynen ya çok heyecanlıyımsen naptin canım kaçta randevun
Offf bu bana büyük dert oldu beyaz tenliyim deli gibi tüylendi göbeğime ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum ya daha da çoğalırsa diyeYa kızlar göbeğim tüy içinde yasarı sarı minik tüyler ama kivi gibi hiç yoktu of
Pek rahatsız etmiyor allahtan ya bi de yaz ayları değil ya doğumdan sonra yaparızOfff bu bana büyük dert oldu beyaz tenliyim deli gibi tüylendi göbeğime ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum ya daha da çoğalırsa diye
ne aksam 10 muAkşam 10da canımaslında tam sana yazarken arayıp 19.30randevusu iptal oldu gelmek istermisiniz dediler ama şimdi iş çıkış saati çok trafik olur diye istemedik Buarada konumları zaten whatssappda link olarak varmış sampinin oraya yakın taşınmışlar
Ay hadi akşam olsun bi an önce ben bile heyecan yaptım kızAkşam 10da canımaslında tam sana yazarken arayıp 19.30randevusu iptal oldu gelmek istermisiniz dediler ama şimdi iş çıkış saati çok trafik olur diye istemedik Buarada konumları zaten whatssappda link olarak varmış sampinin oraya yakın taşınmışlar
Evet yaa yağlanırken iyice belli oluyor sinir oluyorum. Geöen eşim aa belinde tüy çıkmış dedi şaşırdım yaaYa kızlar göbeğim tüy içinde yasarı sarı minik tüyler ama kivi gibi hiç yoktu of
Ben doğumdan önce ağda yapcam yaa o zamana ne alemde olacak acabaOfff bu bana büyük dert oldu beyaz tenliyim deli gibi tüylendi göbeğime ağda yapmak istiyorum ama korkuyorum ya daha da çoğalırsa diye
Benimki erkek. Her yerim sivilce oldu yalan bence o olayBenim bebede çok hareketli ve çirkinleştim rengim soldu sivince bile çıkmaya başladı 2 senedir çıkmaz oysaki annem burdan tahminle kız diyortüm belirtileriyle sizde bebeğinizin cinsiyetinin belirtilerini yaşıyorsunuz. Maşallah sağlıkla alin kucağınıza prenses kızınızı
Erkek bebeğin annesine kattığı güzellik gerçekten çok başka oğlumda yaşadım müthiş canlı o güzel cilt görünümünü yakalayamadım bir daha
Merhaba kızlar.Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum amadiyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
İnşallah kızdır gönlümden de öyle geçiyorAmin hepimiz sağlıkla,vaktinde,zamanında alalim kuzularimizi❤o zaman seninki de kız büyük ihtimalle gerçekten oğlanın anneye kattığı güzellik çok başka o zamanki fotolara bakıyorum bambaskaymis yüzüm şimdi bariz çirkinleştim biçimsiz bir şey oldum
İyi de o zaman da doğumu erken yapmış gibi göründüğümüz için izin erken biter sankiAaa bunu düşünmemiştim asil bu önemli gerçekten
Ben 58 kiloyum şuan. 55 ile hamile kalmıştım ilk 4 ay ben de iştahsızdım ama 1.5 aydır midem kuyu gibi sürekli yemek istiyorumMerhaba kızlar.
Kaç kilosun canım şimdi. Test mi yaptırdın benim dotorum hiç demedi bana nasıl anlasiliyor gebelik şekeri. Benim hiç iştahim yok o gobekli internetten gorduyumuz hamileller gibi her şeyi yemek istemiyorum hiç
Ben herşeyi black friday de almayı düşünüyorum şimdiden sepetime ekliyorum begendiklerimiKızlar bide kasımda black friday olucak neler almayı planlıyosunuz ben bu aydan itibaren akıllıca alış veriş yapmak istiyorum
Açken bi kan veriyorsun sonra şekerli içecek vererek yine kan akıp ölçüm yapıyorlarMerhaba kızlar.
Kaç kilosun canım şimdi. Test mi yaptırdın benim dotorum hiç demedi bana nasıl anlasiliyor gebelik şekeri. Benim hiç iştahim yok o gobekli internetten gorduyumuz hamileller gibi her şeyi yemek istemiyorum hiç
Bende çok az şey aldım black friday bekliyorumBen herşeyi black friday de almayı düşünüyorum şimdiden sepetime ekliyorum begendiklerimi
Benim bebişin bi tek park yatağı var
Hayır Antalyadayım benne aksam 10 murecep hasa mı gidiyordunuz
Sorma kalbim ağzımda atıyorAy hadi akşam olsun bi an önce ben bile heyecan yaptım kızaa bakayım bende Whatsapptan konumuna bi, iyi oldu söylediğin canım teşekkür ederim
Ya aslında doktora giderken çok utaniyorum kendime kötü gözüktüğü içinBen doğumdan önce ağda yapcam yaa o zamana ne alemde olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?