2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Liste eksik bitmez ağız bezi kundak battaniyesi nohut battaniye küvet kova tas yenidogan hastane cikisi en az 4 tane bol bol zibin içine giydirmeye patikli.alt pijamasi bol bol bence tulum.yerine 2 li takimlar daha kullanışlı bebek bezi islak.mendil anne bakim cantasi sampuan camasirlari yıkamak için sabun tozu tırnak.bakim seti çorap eldiven

Kızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum ama diyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
Canım bizim sonuçlarımız yakındı birbirine benim doktorum güzel çıkmış sorun yok dedi

Bende hiç biri yok daha bir kaç yeni dogan hastane ciksi aldim zibin aldim alt üst takim 5 tane falan daha yeni başlıyorum almaya hepsini birden almak maddi yönden ağır olur yavaş yavaş ağır ağır

8 yada 9 una randevu almam.seker yüklemesi muane kan tahlili değerler benim.sikintili düzenidir insallah tüy işi berbat durum ya hide bugün epilasyon aletim bozuldu valismiyornisjm yarım kaldi

Kızlar bide kasımda black friday olucak neler almayı planlıyosunuz ben bu aydan itibaren akıllıca alış veriş yapmak istiyorum
Bi markanın 4 katlı müslinleri çok güzeldi 2-3 tane ondan alıcam. Birini banyo için kullanıcam ben. 1 tane kalın battaniye 1 tane nohut battaniye. Küvet filesi. Çıngıraklardan falan indirime girerse kancalı şekilde puset bebek arabasına falan takılanlar var onlardan bakıcam. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Hastane çıkışlarını e bebekten aldim daha gelmedi ama ağız silme mendilini bebek arabası ile puset almayacak.ohlumdan kalma var duruyo hiç bilmedi bile oglum yıkayacam tamm zaten ayaklandı binmek.istemiyor bile oyun parki park yatak alacam

Kızlar Amazon’da anne bebek çantası bulduk ben çok beğendim 809₺ fiyatı
Bunu alcaz link bırakıyorum renkleri var

link ekleyemedim ya deniyorum

Eklentiler

• IMG_7401.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_7400.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_7399.webp
    36 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar Amazon’da anne bebek çantası bulduk ben çok beğendim 809₺ fiyatı
Bunu alcaz link bırakıyorum renkleri var

link ekleyemedim ya deniyorum
Ben Hepsiburada bu modele çok benzeyen nerdeyse aynı olan bir çanta beğenmiştim henüz almadım ama almayı düşünüyordum fiyatı daha uygun bir bak istersen

Dimute Shop Bebek Bakım Çantası Mumya Çantası Çok Fonksiyonlu Anne ve Bebek Çantası Yatağı (Yurt Dışından)

Kızlar benimde karnım çok tüyledi. Yalnız karın degil bu arada.
Gittiğim tüm lazer çöp oldu. Tüylerim sanki daha kalın çıkıyor bide ben esmerim biraz. Lazerden sonra tamamen gitmişti yine geldiler

Kızlar ebebekte indirim olunca haber verirmisiniz. Bizim ülkede uygulaması yok yalnız sitesjnden baka biliyorum bazen kaçırıyorum

Amazondakini verdim sipariş bu da güzelmiş açılıyor puset gibi ama kullanışsız gibi de geldi bir yandan bilemedim aldım geçtim Amazon’u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…