- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Canım bizim sonuçlarımız yakındı birbirine benim doktorum güzel çıkmış sorun yok dediKızlar bende gebelik şekeri çıktı. Doktor diyetisyene yönlendirdi ben zayıfım kesin yoktur diyordum amadiyetisyen haftaya boşmuş o zamana kadar ne yapabilirim hiç elinde liste olan var mı?
1.saatin sonucu kaç çıkmıştı senin? Benim 183 çokmıştı sanırım seninki daha düşüktüCanım bizim sonuçlarımız yakındı birbirine benim doktorum güzel çıkmış sorun yok dedi
88-173-132 çıktı benim sonuçlar1.saatin sonucu kaç çıkmıştı senin? Benim 183 çokmıştı sanırım seninki daha düşüktü
Bi markanın 4 katlı müslinleri çok güzeldi 2-3 tane ondan alıcam. Birini banyo için kullanıcam ben. 1 tane kalın battaniye 1 tane nohut battaniye. Küvet filesi. Çıngıraklardan falan indirime girerse kancalı şekilde puset bebek arabasına falan takılanlar var onlardan bakıcam. Şimdilik aklıma gelenler bunlarKızlar bide kasımda black friday olucak neler almayı planlıyosunuz ben bu aydan itibaren akıllıca alış veriş yapmak istiyorum
Ben Hepsiburada bu modele çok benzeyen nerdeyse aynı olan bir çanta beğenmiştim henüz almadım ama almayı düşünüyordum fiyatı daha uygun bir bak istersenKızlar Amazon’da anne bebek çantası bulduk ben çok beğendim 809₺ fiyatı
Bunu alcaz link bırakıyorum renkleri var
link ekleyemedim ya deniyorum
Kızlar yenidoğan giyim için ihtiyaç listesi yapan var mı atabilir misiniz
Amazondakini verdim siparişBen Hepsiburada bu modele çok benzeyen nerdeyse aynı olan bir çanta beğenmiştim henüz almadım ama almayı düşünüyordum fiyatı daha uygun bir bak istersen
Dimute Shop Bebek Bakım Çantası Mumya Çantası Çok Fonksiyonlu Anne ve Bebek Çantası Yatağı (Yurt Dışından)
Gelince haber verir misin merak ettim bendeAmazondakini verdim siparişbu da güzelmiş açılıyor puset gibi ama kullanışsız gibi de geldi bir yandan bilemedim aldım geçtim Amazon’u
Aslında değerler çok da yakın. 90-183-124 çıkmıştı galiba benim de88-173-132 çıktı benim sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?