- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Maalesef öyle ben hastaneye 12. Haftada başladım riskli diye 22. Haftada baktılar bebege düşün doktorum 22. Haftaya kadar hiç görmedi bebegiCok saçma. Tamm ışınların zararı olabilir ama 3 ultrason hakkı nedir. Bari ayda bir felan yapılsa. Misal ben devlete gidiyorum eğer ki rahim ağzı kısalığı olmasaydı doktor en başta dedi ayda bir kontrole geleceksin diye. Ozeller 2 hafta da bir yapiyo ne olursa olsun. Cok nadir ayda bir cagirdiklari. 3 ayda bir de baya abartı.
Benimki erkek diye mi hiç dürtmeme gerek kalmıyor sürekli pıtır pıtır vuruyorBen hergün farklı zaman dilimlerinde dürtüp duruyorum ya tüh huysuz mu olacak kızım
Evet yaa kucağımıza alınca da Farklı endişeler yüklenir kesinBazen o kadar fazla ve kuvvetli vuruyor ki karnim aciyor artik
Oglum sakin ol bakiim falan diyorum karnimi ovuyorum sonra 1 2 saat hareket hissetmedigimde de kapi calar gibi tik tik vuruyorum bu sefer ondan ses gelmiyor huzursuz oluyorum hemen bi parca cikolata ustune su icip sol tarafima yatiyorum hareketleniyor o zaman rahatliyorum
Annelik boyle birsey galiba hep bi endise hali
Bir de özel olmasına rağmenEve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim
Burda böyle maalesef ultrasonun bebeğe çok zarar verdiğini düşünüyorlar
Biz burda sinemamı yapıyoruz bu oyunmu bebeginizi hiçmi düşünmüyosunuz dedi
2 haftadır bu günü bekliyodum boşu boşuna beklemişim
Türkiyede benim durumumdakilere 2 haftada bir bakıyolar dedim burası türkiye değil burda ışınların çok zararlı oldugunu düşünüyoruz dedi zaten hastanede bile 3 ultrason hakkım var1ni 2. Detaylıda kullandım 2 hakkım kaldı
Keşke o kadar çok istiyodumki türkiyeye gelip serklajı orda olmayı 7aylıkken dönerim demiştim ama uçağa binmeyi yasaklamışlardıBir de özel olmasına rağmenkeşke bu süreci Türkiye’de geçirebilseydin ya
Ay inanmıyorum ya hamile bir kadına nasıl böyle davranabiliyorlar. Ben özelde takipliyim ayda bir muayeneye çağırıyor doktorum riskli veya çoğul gebeleri 2 haftada bir muayene ediyorlar Türkiye’de çoğu hastanede süreç bu şekilde ilerliyor. Keşke Türkiye’de olsaydın. Ayrıca ultrason bebeğe zarar vermiyor sırf uğraşmamak için böyle söylüyorlar bence.Eve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim
Türkiyede benim durumumdakilere 2 haftada bir bakıyolar dedim burası türkiye değil burda ışınların çok zararlı oldugunu düşünüyoruz dedi zaten hastanede bile 3 ultrason hakkım var1ni 2. Detaylıda kullandım 2 hakkım kaldı
Zaten para ödediniz bide üste gene mi ücret istiyorlar. Bide Türkiye'ye derler para yuvası diyeMaalesef öyle ben hastaneye 12. Haftada başladım riskli diye 22. Haftada baktılar bebege düşün doktorum 22. Haftaya kadar hiç görmedi bebegi
Hep bu özele gidiyodum bebegi görmek için
Hatta bana 1 ay sonraya ultrason randevusu verdiler burda söylediklerim hep şaşırıyorlar nasıl sana 1 ay sonraya ultrason tarihi verdiler diye
O kadar moralim bozulduki gözlerim dolu dolu çıktım odadan birde diyorki herşeyi kabul edersen 120€ ya bakarım ama sigorta karsılamaz haberin olsun diyo
Keşke türkiyede olsaydım türkiyedekiler bu konuda o kadar sanslılar kiAy inanmıyorum ya hamile bir kadına nasıl böyle davranabiliyorlar. Ben özelde takipliyim ayda bir muayeneye çağırıyor doktorum riskli veya çoğul gebeleri 2 haftada bir muayene ediyorlar Türkiye’de çoğu hastanede süreç bu şekilde ilerliyor. Keşke Türkiye’de olsaydın. Ayrıca ultrason bebeğe zarar vermiyor sırf uğraşmamak için böyle söylüyorlar bence.
Benimki de çok hareketli ama o vurunca 1 pıt ben vuruyorum o da karşılık veriyor oyun haline getirdim o dürtünce ben de dürtüyorumBenimki erkek diye mi hiç dürtmeme gerek kalmıyor sürekli pıtır pıtır vuruyorama haraket etmese korkup ben de yapabilirdim galiba
Alalh yardımcısı olsun iyi huylu olsun gençliğine bağışlasınKızlar eşimin kardeşi için dua edebilir misiniz şu an riskli bir durumda, inşallah her şey hayırlısıyla iyi olsun iyi huylu olsun diye dua istiyorumdaha yaşı çok küçük 15-16 yaşında
Yok para ödemedim zaten girmemle çıkmam bir oldu lafımı yiyip çıktımZaten para ödediniz bide üste gene mi ücret istiyorlar. Bide Türkiye'ye derler para yuvası diye
Ee peki bi dahaki muayene ne zaman olucakmıs. Aslinda senin durumun riskli 3 ayda bir yapmamalari gerek
Hem gel diyip hem de kovuyor mu yani cok sinir bozucu ya neyse yapacak birşey yok mecbur gününü bekleyecen galibaKeşke türkiyede olsaydım türkiyedekiler bu konuda o kadar sanslılar ki
Haftalarca randevu gününü bekliyosun ve bakmadam gönderiyorlar
Aslında kafama görede almadım bu randevuyu 1-1,5 ay önce bu doktora gitmiştim istediğinde gel bakarım demişti onda güvenerek gitmiştim
Mecbur günümü bekliycem bidahada hiç bir zaman bu doktora gitmiycem sözde buraların en iyi doktoru ama insanlıktan payını alamamış.Hem gel diyip hem de kovuyor mu yani cok sinir bozucu ya neyse yapacak birşey yok mecbur gününü bekleyecen galiba
Allah yüreklerine merhamet versin kendilerine mecbur olan insanlara böyle davranması hiç hoş değil ben bile sinir oldum bencede bir daha o doktora gitmeMecbur günümü bekliycem bidahada hiç bir zaman bu doktora gitmiycem sözde buraların en iyi doktoru ama insanlıktan payını alamamış.
Hııı onu ben de yapıyorum canımBenimki de çok hareketli ama o vurunca 1 pıt ben vuruyorum o da karşılık veriyor oyun haline getirdim o dürtünce ben de dürtüyorum
canım rahim uzunluğunu nasıl ölçüyorlar senin bugün ona da mı bakmadılar :/o sağlığa zararlı bu faydalı deyip 35 yıl insan ömrünü 100 e çıkardılar pişman oldular bir sürü hastalık çıkardılar milyonlarca insan öldürdüler ne yiyoruz ne içiyoruz ne sağlıklı ne değil uzun yaşamamızı mu kısa yaşamamızı mı ne istiyorlar anlamadımEve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim
Canım orda Türk kadın doğumcu yok mu Almanya dolu artık Türk doktorlarla Fransa da hiç mi yoktur öyle bulsan en azından halden anlarKeşke türkiyede olsaydım türkiyedekiler bu konuda o kadar sanslılar ki
Aslında kafama görede almadım bu randevuyu 1-1,5 ay önce bu doktora gitmiştim istediğinde gel bakarım demişti onda güvenerek gitmiştim
Hem kendi gel diyo hem gidince fircaliyo. Karşılığında söylemedin mi sen çağırdın vs diye. Bide hastaya karşı bu tavrı normal mi? Yani bununla ilgili şikayette bulunabileceğin bi yer yok mu. Seni bu denli yıpratmaya üzmeye ne hakkı var. Asistan ayrı doktor ayrıKeşke türkiyede olsaydım türkiyedekiler bu konuda o kadar sanslılar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?