İnşallah grupça herkes tam zamanında doğum yaparız23 haftalik canım erken doğum yaptığımda öyle demişlerdi
Happymomda 23+4 yagız bebek doğdu suan 1,300g olmuş küvezde hala
Benim bir tanıdığım bebeğin hareket ettiğini göstermek için sürekli karnını dürtüp duruyordu bebeği aşırı hıysuz bir şey oldu. Alakasızdır ama ben korkumdan hiç dokunmuyorumben öyle hissetmediğim zamanlar göbeğimi dürtüyorum yani hafif göbeğimi elimle yandan sallıyorum uyanıyorhata mı ediyorum acaba
İnşallah canım aminnnİnşallah grupça herkes tam zamanında doğum yaparız
ay evet dün eşime onu dedim bazı hareketleri içimi acayip yapıyor diye. biz bebek düşünmüyoduk aslında sonra dedik ki yaş gidiyor. birden istemeye başladık daha yeni algılıyorum. İlk ayları biraz daha korkuyla geçirdim bir şey olur mu yaşar mı falan derken o durumları atlatıp şimdi ona odaklandım. İçimizde bir canlının büyümesi çok acayip gelmeye başladı :) ama bazen içimizde olsa bile koruyamama hissi doğunca daha savunmasız olacak naparım yetebilir miyim gibi şeyler. Nerden nereye geldim yaKızlar ya bebek kuvvetlendikçe hareketleri artık benim içimi tuhaf yapıyor. Önceden pıt pıttı hafif hafif. Şimdi içimde bir şeyler oluyor hoşuma gitmiyor sonra hemen diyorum güçlen oğlum sağlıklı ol dayanırız 3 ay daha diye ama bu hissi sevmedim sankiii
İnşallah canımmmBugün benimkide hiç kıpırdamadı tatlı şeyler yedim 30 dkdır uzanıyorum daha şimdi vurdu
Biraz bekle vurur canım
Evet sanki bir organa değiyor ve iç gıcıklıyor o his bir kaç kez oldu çok sevmedim anksiyetem tuttuKızlar ya bebek kuvvetlendikçe hareketleri artık benim içimi tuhaf yapıyor. Önceden pıt pıttı hafif hafif. Şimdi içimde bir şeyler oluyor hoşuma gitmiyor sonra hemen diyorum güçlen oğlum sağlıklı ol dayanırız 3 ay daha diye ama bu hissi sevmedim sankiii
Evet biz de zor karar verdik en son hiç çocuk mu 1 çocuk mu diye düşünüp yapalım dedikay evet dün eşime onu dedim bazı hareketleri içimi acayip yapıyor diye. biz bebek düşünmüyoduk aslında sonra dedik ki yaş gidiyor. birden istemeye başladık daha yeni algılıyorum. İlk ayları biraz daha korkuyla geçirdim bir şey olur mu yaşar mı falan derken o durumları atlatıp şimdi ona odaklandım. İçimizde bir canlının büyümesi çok acayip gelmeye başladı :) ama bazen içimizde olsa bile koruyamama hissi doğunca daha savunmasız olacak naparım yetebilir miyim gibi şeyler. Nerden nereye geldim ya
Ya dimi organlarım hareket ediyor hissi veriyor halbuki kendi ediyor biliyorum ama eskisi gibi mutlu etmiyor. Sonra vicdan yapıyordum ama benim gibi hissedenler var demek ki normalEvet sanki bir organa değiyor ve iç gıcıklıyor o his bir kaç kez oldu çok sevmedim anksiyetem tuttu
Yok hiç vicdan yapma bence ben diyorum hamilelik bence çok zor (bana göre)Ya dimi organlarım hareket ediyor hissi veriyor halbuki kendi ediyor biliyorum ama eskisi gibi mutlu etmiyor. Sonra vicdan yapıyordum ama benim gibi hissedenler var demek ki normal
Ben hergün farklı zaman dilimlerinde dürtüp duruyorum ya tüh huysuz mu olacak kızımBenim bir tanıdığım bebeğin hareket ettiğini göstermek için sürekli karnını dürtüp duruyordu bebeği aşırı hıysuz bir şey oldu. Alakasızdır ama ben korkumdan hiç dokunmuyorumbenimki son kontrolde yüzünü göstermedi diye doktor iki yandan hafif hafif dürttü ara sıra yapılır demek ki
Bazen o kadar fazla ve kuvvetli vuruyor ki karnim aciyor artikKızlar ya bebek kuvvetlendikçe hareketleri artık benim içimi tuhaf yapıyor. Önceden pıt pıttı hafif hafif. Şimdi içimde bir şeyler oluyor hoşuma gitmiyor sonra hemen diyorum güçlen oğlum sağlıklı ol dayanırız 3 ay daha diye ama bu hissi sevmedim sankiii
En güzel dua aminİnşallah grupça herkes tam zamanında doğum yaparız
bir kere mi ben kim bilir kaç kere girdim ultrasona daha da bitmedi bile 2. trimesterKızlar yetiştim şükür
sekreter aşırı moralimi bozdu ya tartıldım 2 ayda nasıl 10 kilo almayı başardın doktor çok kızıcak felan dedi bütün gün yemekmi yiyosun dedi
Birde randevumu iptal edicekti 2. Trimesterde sadece 1 tane ultrason yapılıyor neden geldin tehlikeli felan dedi şuan doktoru bekliyorum tüm hevesim kırıldı
3 aylık bir süreçte 1 ultrason neymiş ilk defa duyuyorumKızlar yetiştim şükür
sekreter aşırı moralimi bozdu ya tartıldım 2 ayda nasıl 10 kilo almayı başardın doktor çok kızıcak felan dedi bütün gün yemekmi yiyosun dedi
Birde randevumu iptal edicekti 2. Trimesterde sadece 1 tane ultrason yapılıyor neden geldin tehlikeli felan dedi şuan doktoru bekliyorum tüm hevesim kırıldı
Evet sanki bir organa değiyor ve iç gıcıklıyor o his bir kaç kez oldu çok sevmedim anksiyetem tuttu
Bana şimdi ki hareketler tatlı geliyor tadını çıkarıyorum henüz canımı acıtmadığı içinYa dimi organlarım hareket ediyor hissi veriyor halbuki kendi ediyor biliyorum ama eskisi gibi mutlu etmiyor. Sonra vicdan yapıyordum ama benim gibi hissedenler var demek ki normal
bir kere mi ben kim bilir kaç kere girdim ultrasona daha da bitmedi bile 2. trimester
Eve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim3 aylık bir süreçte 1 ultrason neymiş ilk defa duyuyorum
Cok saçma. Tamm ışınların zararı olabilir ama 3 ultrason hakkı nedir. Bari ayda bir felan yapılsa. Misal ben devlete gidiyorum eğer ki rahim ağzı kısalığı olmasaydı doktor en başta dedi ayda bir kontrole geleceksin diye. Ozeller 2 hafta da bir yapiyo ne olursa olsun. Cok nadir ayda bir cagirdiklari. 3 ayda bir de baya abartı.Eve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim
Burda böyle maalesef ultrasonun bebeğe çok zarar verdiğini düşünüyorlar
Biz burda sinemamı yapıyoruz bu oyunmu bebeginizi hiçmi düşünmüyosunuz dedi
2 haftadır bu günü bekliyodum boşu boşuna beklemişim
Türkiyede benim durumumdakilere 2 haftada bir bakıyolar dedim burası türkiye değil burda ışınların çok zararlı oldugunu düşünüyoruz dedi zaten hastanede bile 3 ultrason hakkım var1ni 2. Detaylıda kullandım 2 hakkım kaldı
Kahve icÇok derin uyuyorlar bazen tüm gün tık yoktu geçen benim aklım çıktı ,evham yapma hiçbir fincan kahve içip sola yatmayı dene bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?