2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
o zaman yine sağlıktan çıkıp paraya dönüyor sigorta firmaları ayırdıkları bütçe doğrultusunda sağlımıza ne faydalı karar veriyorlar

Canım rahimağzını hiç ölçmüyorlar artık
Serklajdan sonra alttan bakınca ağrı sancı yaptıgı tespit edilmiş
Sadece hastanın rızası olursa bakıyorlar
Bi ara acile gitmiştim suyummu geldi diye o zaman ölçtüler bi tek başkada ölçmediler ölçmüyceklerde

kızlar bir de ben tükürüğümü yutmaya başladım sonra da çok çok gıcık oluyor ve bu bir kaç defa oldu midem de ciddi taş gibi ağrı oluyor internette baktım hamilelik reflüsü diyor hiç yaşayanınız var mı

Canım orda Türk kadın doğumcu yok mu Almanya dolu artık Türk doktorlarla Fransa da hiç mi yoktur öyle bulsan en azından halden anlar
Gittiğim hastanede eşimin çocukluk arkadaşı genel cerrah suan jinekoloji görevini tamamlıyor her hastaneye gittiğimizde geliyor konusuyoruz ama eşim ona gitmemi istemiyor doğrusu bende rahatsız olurum heralde dışarda felan hep karşılasıyoruz çünkü

Bu doktor hep böyle aslında kimse sevmiyor ama işinin ehli normalde bana karşı çok iyiydi hatta kötü diyenlere kızardım felan
Çünkü üçüzlerde hep buna gidiyodum kaybettiğimdede buna gittim geri hamile kalmak içinde gittiğim çektiğim zorlukları çekip beni teselli ediyordu felan
Ama adam resmen bugün bana tüm iyi davranışlarının öfkesini çıkardı

canım benim babam da doktor bir tuhaf oluyorlar ama sana bana ona karşı değil tutumları öyle o farkında bile değildir yaptığının normali o tanrı kompleksleri oluyır deniyor ya insanın ruhu ile ilgileri yok ama bu iyi bişey galiba biryandan da o sayede objektif olabiliyorlar olaylara bakış açıları geniş oluyor

Ya dayanamadım yazdım artık yazdığın her şeye çok gülüyorum çok doğaların ve sen ben gibisin

Sizinle alakası yok bence kötü gününe denk gelmişsiniz bizim de her günümüz birbirine tutmuyor canınızı sıkmayın

Kızlar selam yaklaşık bir aydır yoktum çünkü evdi taşınmaydı derken bayağı yoğun bir şekilde geçti bu bir ayım Ama çok şükür iyiyiz bir sıkıntımız yok evimize yerleştik hala doğalgaz gelmedi ama neyse şu an 24 haftalığız 2 hafta önce detaylı'ya girdik çok şükür gayet sağlıklı dedi doktor cuma günü de doktora gittiğimde şeker testimi yaptı onda da bir şey çıkmadı çok şükür benim derdim ise şu Demir depolarım dolu feritinim demir bağlama kapasitem çok iyi ama kansızlık var telesemi (Akdeniz anemisi) testi yaptırdık temiz çıktı doktor kan ilacı mı günde 2 kereye çıkardı onun dışında bizimki de erkek bebiş yazılanlar gibi geçen haftalarda küçük küçük vururken şimdi bir anda sert vurmaya başladı ama hoşuma gidiyor umarım sizler de iyisinizdir Allah herkese yardım etsin dertlerimizi alsın götürsün

Aslında biandan haklısın dediğin gibi objektif olmaları lazım neyse bidaha gitmiycem zaten o doktora herkes gibi hastane randevularımı bekliycem
şurda ne kaldıki zaten çoğu gitti azı kaldı

Evet yaa kucağımıza alınca da Farklı endişeler yüklenir kesin senin haftan ileriymiş senin hareketler daha serttir
Evet gitgide kuvvetleniyor ev isi yapip yoruldugumda daha az hissediyorum sanirim o da yoruluyor:)) ama gecti sandigim bel agrilarim tekrar geldi ozellikle geceleri

Çok şaşırdım ya her şey yolunda gitsin de doğru bildiği gibi baksın doktor önemli değil. İnşallah sağlıkla doğar zamanında bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…