o zaman yine sağlıktan çıkıp paraya dönüyorMaalesef öyle ben hastaneye 12. Haftada başladım riskli diye 22. Haftada baktılar bebege düşün doktorum 22. Haftaya kadar hiç görmedi bebegi
Hep bu özele gidiyodum bebegi görmek için
Hatta bana 1 ay sonraya ultrason randevusu verdiler burda söylediklerim hep şaşırıyorlar nasıl sana 1 ay sonraya ultrason tarihi verdiler diye
O kadar moralim bozulduki gözlerim dolu dolu çıktım odadan birde diyorki herşeyi kabul edersen 120€ ya bakarım ama sigorta karsılamaz haberin olsun diyo
Amin rabbim karşımıza merhametli başarılı doktorlar çıkarsınlar hepAllah yüreklerine merhamet versin kendilerine mecbur olan insanlara böyle davranması hiç hoş değil ben bile sinir oldum bencede bir daha o doktora gitme
Canım rahimağzını hiç ölçmüyorlar artıkcanım rahim uzunluğunu nasıl ölçüyorlar senin bugün ona da mı bakmadılar :/o sağlığa zararlı bu faydalı deyip 35 yıl insan ömrünü 100 e çıkardılar pişman oldular bir sürü hastalık çıkardılar milyonlarca insan öldürdüler ne yiyoruz ne içiyoruz ne sağlıklı ne değil uzun yaşamamızı mu kısa yaşamamızı mı ne istiyorlar anlamadım
Gittiğim hastanede eşimin çocukluk arkadaşı genel cerrah suan jinekoloji görevini tamamlıyor her hastaneye gittiğimizde geliyor konusuyoruz ama eşim ona gitmemi istemiyor doğrusu bende rahatsız olurum heralde dışarda felan hep karşılasıyoruz çünküCanım orda Türk kadın doğumcu yok mu Almanya dolu artık Türk doktorlarla Fransa da hiç mi yoktur öyle bulsan en azından halden anlar
Bu doktor hep böyle aslında kimse sevmiyor ama işinin ehli normalde bana karşı çok iyiydi hatta kötü diyenlere kızardım felanHem kendi gel diyo hem gidince fircaliyo. Karşılığında söylemedin mi sen çağırdın vs diye. Bide hastaya karşı bu tavrı normal mi? Yani bununla ilgili şikayette bulunabileceğin bi yer yok mu. Seni bu denli yıpratmaya üzmeye ne hakkı var. Asistan ayrı doktor ayrı
canım benim babam da doktor bir tuhaf oluyorlar ama sana bana ona karşı değil tutumları öyle o farkında bile değildir yaptığının normali o tanrı kompleksleri oluyır deniyor ya insanın ruhu ile ilgileri yok ama bu iyi bişey galiba biryandan da o sayede objektif olabiliyorlar olaylara bakış açıları geniş oluyorBu doktor hep böyle aslında kimse sevmiyor ama işinin ehli normalde bana karşı çok iyiydi hatta kötü diyenlere kızardım felan
Çünkü üçüzlerde hep buna gidiyodum kaybettiğimdede buna gittim geri hamile kalmak içinde gittiğim çektiğim zorlukları çekip beni teselli ediyordu felan
Ama adam resmen bugün bana tüm iyi davranışlarının öfkesini çıkardı
Ya dayanamadım yazdım artık yazdığın her şeye çok gülüyorum çok doğaların ve sen ben gibisinBenim kide masallah bir sallıyor tekmeyi diyorum.annem düşmana vurur gibi ne oluyoruz kıpır kıpır degisk bisi ya hareketleri içim benimde bir tuhaf oluyor ayakta kaldım bugün uzandım yeni offff yoruluyorum ya hemen kaynanam akşam yemeğe gelecek
Sizinle alakası yok bence kötü gününe denk gelmişsiniz bizim de her günümüz birbirine tutmuyor canınızı sıkmayınBu doktor hep böyle aslında kimse sevmiyor ama işinin ehli normalde bana karşı çok iyiydi hatta kötü diyenlere kızardım felan
Çünkü üçüzlerde hep buna gidiyodum kaybettiğimdede buna gittim geri hamile kalmak içinde gittiğim çektiğim zorlukları çekip beni teselli ediyordu felan
Ama adam resmen bugün bana tüm iyi davranışlarının öfkesini çıkardı
Aslında biandan haklısın dediğin gibi objektif olmaları lazım neyse bidaha gitmiycem zaten o doktora herkes gibi hastane randevularımı bekliycemcanım benim babam da doktor bir tuhaf oluyorlar ama sana bana ona karşı değil tutumları öyle o farkında bile değildir yaptığının normali o tanrı kompleksleri oluyır deniyor ya insanın ruhu ile ilgileri yok ama bu iyi bişey galiba biryandan da o sayede objektif olabiliyorlar olaylara bakış açıları geniş oluyor
Doğru diyosun canım sindirdim zaten şükürSizinle alakası yok bence kötü gününe denk gelmişsiniz bizim de her günümüz birbirine tutmuyor canınızı sıkmayın
Evet şunu aldım 0-36 ay tavsiye ederimAranızda uyku tulumu alan var mı?
Biraz ben deliliğe vuruyorum kafa dağıtmaya hayati biraz tiye almak.lazim değil miYa dayanamadım yazdım artık yazdığın her şeye çok gülüyorum çok doğaların ve sen ben gibisin
Evet evet yazmayı unuttum size minik minikte olsa hareket ettiM merakediyorum1 canım kıpırdadımı bebiş
Biraz ben deliliğe vuruyorum kafa dağıtmaya hayati biraz tiye almak.lazim değil mi
Ben de bunu takip ediyorum 0.5 tog yeterli olur mu senceEvet şunu aldım 0-36 ay tavsiye ederim
Owli Uyku Tulumu Kundak Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet gitgide kuvvetleniyor ev isi yapip yoruldugumda daha az hissediyorum sanirim o da yoruluyor:)) ama gecti sandigim bel agrilarim tekrar geldi ozellikle geceleriEvet yaa kucağımıza alınca da Farklı endişeler yüklenir kesinsenin haftan ileriymiş senin hareketler daha serttir
Çok şaşırdım ya her şey yolunda gitsin de doğru bildiği gibi baksın doktor önemli değil. İnşallah sağlıkla doğar zamanında bebişlerimizEve geldim kızlar doktor kovmaktan beter etti resmen birde özele gitmiştim
Burda böyle maalesef ultrasonun bebeğe çok zarar verdiğini düşünüyorlar
Biz burda sinemamı yapıyoruz bu oyunmu bebeginizi hiçmi düşünmüyosunuz dedi
2 haftadır bu günü bekliyodum boşu boşuna beklemişim
Türkiyede benim durumumdakilere 2 haftada bir bakıyolar dedim burası türkiye değil burda ışınların çok zararlı oldugunu düşünüyoruz dedi zaten hastanede bile 3 ultrason hakkım var1ni 2. Detaylıda kullandım 2 hakkım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?