2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
yok dediğin gibi hiç uğraşamam. kedi tüyüymüş didik didik temizlemekmiş yok. 10 çeşit yemekmiş atcam fırınca yemek gelsinler kursunlar sofrayı da. çay servisi falan hayatta elimi sürmem.

Bende 24+2 de detaylı ultrasona girdim bir sorun olmadı

Hiçbir şey yapma yapıyormuş gibi görün sadece.Nazlan sürekli elini kaldırırken oturup kalkarken felan.Eşinin düşünmesi gerekirdi yazık günah yani ama patlama eşine gelenlerin de akıl etmesi lazım
annem bana hamileyken hem de 9 aylık halamlar falan gelmiş akşam. annem de akşam 12ye kadar onlara hizmet etmiş gecesine doğuma gitmiş 3 te. Yuh artık derdim bu kadar da olmaz olabiliyormuş

yok dediğin gibi hiç uğraşamam. kedi tüyüymüş didik didik temizlemekmiş yok. 10 çeşit yemekmiş atcam fırınca yemek gelsinler kursunlar sofrayı da. çay servisi falan hayatta elimi sürmem.
Hatta sana bi tavsiye daha sen bu aksamdan oflayip pofla esin gelince. Ay suram Ay buram diye yat iki yana. Sonra dun bi sey yoktu bugun niye böylesin felan da demesin. Dünden başladı vs desin. Ay ayıp olucak böyle misafirlere felan ağız yap. Sonra da Ay ayaklarım Ay belim deyip uzan koltuğa.

Ben de eezy twist 2 aldım canım. Yani ne çok aşırı hafif ve küçük ne de büyük. Bence ideal konfor ve büyüklük olarak. Ama gidip görebiliyorsan git bi dene bence
Güle güle kullan canımGidip görme imkanım yok canım hep yattığım için
Alanlara soruyorum zaten cybex markasını herkes çok begeniyor
Sanırım bende büyük teker alıcam

artık çok geç söylendim bile eşime :)

Bende büyük arabalarla uğraşmak istemediğim hafif olsun istediğim için maxi cosi kabin boy aldım kızlar. Rahat edeceğimi düşünüyorum bakalım

Yaa çalışırken normal halimizle bile misafir ağırlamak zor seninkiler hamileyken ve yatılı geliyorlar Bursa’nın iskenderi meşhur deyip dışarı götürün yemek için temizliğe de eşin yardım etsin bi zahmet çağırmayı biliyorsa

Ben büyük tekerlek aldım yolda rahat olsun diye ama dediğin gibi yer kaplıyor belli. Ama daha sağlammış gibi geldi ondan öyle aldım

Doktora gidiyorum çok ağrım var sancı giriyor karnım kasılıyor
Geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur, geçen gün ben de çok ağrı çektim ama gaz sancısıymış, rahim büyüdü mide bağırsak sıkıntıları artmaya başladı

Ben büyük tekerlek aldım yolda rahat olsun diye ama dediğin gibi yer kaplıyor belli. Ama daha sağlammış gibi geldi ondan öyle aldım
Büyük tekere karar kıldım
Sorduklarım hem daha sağlam hemde bebek için daha konforlu diyolar

Rahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü beni kıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dedi resmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…