2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet işte pişmanım bari kullanınca güzel çıksa da unutsam geçmişi
Daha bebek düşünmeden aklımda hep cybex vardı çevremde kullananlardan gördüm konforunu vs bi kere neredeyse 5 yaşa kadar kullanılıyor hadi 5e kadar kullanmasın da 3 olsun mesela dedim 2.cocuk için de kullanırım 3 sene de o kullansa 6 sene de zaten parası çıkar balios ve eesy twix arasındaydım ama twix almaya karar verdim ben de

700 tl üzerine 300 tl indirim varmış ondan istediğimizi alabiliriz. Bende kahvaltı yapıp mağazaya gideyim orda da kampanya varsa ordan alır gelirim

Kızlar yarım saate bir karnım sertleşiyor ama hiç ağrım yok. Sizce normal midir

G
700 tl üzerine 300 tl indirim varmış ondan istediğimizi alabiliriz. Bende kahvaltı yapıp mağazaya gideyim orda da kampanya varsa ordan alır gelirim
Gidince mağazada kampanya varsa buraya da yazarmısın rica etsem canım. Ben hastaneye gidicem. Sonra geri eve dönmem lazım hemen gidemiycem pentiye

Ben bikaçgündür eskiye göre çok hareketliydim. Sürekli kasılmam oldu. Sertleşiyo karnım taş gibi oluyor biraz dinlenince geçiyo sonra tekrar sertleşiyodu. Dün hatta artık en son eğilerek yürüyodum. Bugün kontrole gittim. Hareketle normal dedi. Herşey yolundaymış çok şükür

G

Gidince mağazada kampanya varsa buraya da yazarmısın rica etsem canım. Ben hastaneye gidicem. Sonra geri eve dönmem lazım hemen gidemiycem pentiye
Mağazada yoktu Online a özel dedi. Hatta taytta yoktu bakamadım yerine

Arkadaşlar hayırlı cumalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben ayrıntılı çektireceğim ama çevre illerdeki tüm dr izinli olan en etken randevu 14 kasıma buldum. O gün ben 24+6 günlük gebe oluyorum. Hastane problem olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum. Eşim problem yapıyor. Aranızda bu haftalarda çekinen var mı

Hayirli cumalar. Zannetmiyorum zaten hastahane de onay vermiş. Hem ne güzel baya büyümüş halde görürsünüz allahin izniyle

Doktor problem yok dediyse sıkıntı yoktur bence hem mecbur kalıyorsun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…