Hiç pişman olmayın, cybex kullanıp da memnun kalmayan kimseyi duymadım. İyi ki bütçe ayırabilip almışsınız, hem size hem bebeğe konfor. Güle güle kullanmak nasip olsun
Daha bebek düşünmeden aklımda hep cybex vardı çevremde kullananlardan gördüm konforunu vs bi kere neredeyse 5 yaşa kadar kullanılıyor hadi 5e kadar kullanmasın da 3 olsun mesela dedim 2.cocuk için de kullanırım 3 sene de o kullansa 6 sene de zaten parası çıkar balios ve eesy twix arasındaydım ama twix almaya karar verdim ben de
İkisinide tayt almış canım. Öyle yazmıştı. Bende denedim sepete 2 tayt ekleyince 520 ye düşüyor. Ben almadan önce bi penti mağazasına gidip kumaş ve kalıp türüne bakmak istiyorum. Bedenine karar veremedim.
Ben bikaçgündür eskiye göre çok hareketliydim. Sürekli kasılmam oldu. Sertleşiyo karnım taş gibi oluyor biraz dinlenince geçiyo sonra tekrar sertleşiyodu. Dün hatta artık en son eğilerek yürüyodum. Bugün kontrole gittim. Hareketle normal dedi. Herşey yolundaymış çok şükür
Arkadaşlar hayırlı cumalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben ayrıntılı çektireceğim ama çevre illerdeki tüm dr izinli olan en etken randevu 14 kasıma buldum. O gün ben 24+6 günlük gebe oluyorum. Hastane problem olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum. Eşim problem yapıyor. Aranızda bu haftalarda çekinen var mı
Arkadaşlar hayırlı cumalar size bir şey danışmak istiyorum. Ben ayrıntılı çektireceğim ama çevre illerdeki tüm dr izinli olan en etken randevu 14 kasıma buldum. O gün ben 24+6 günlük gebe oluyorum. Hastane problem olmadığını söyledi bende öyle düşünüyorum. Eşim problem yapıyor. Aranızda bu haftalarda çekinen var mı