- 7 Şubat 2022
- 3.326
- 2.252
- 83
- 28
Kabızlıkmı var canm belki ondan kaynaklıdırKızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum
Bebekler artık baskı yapmaya başlıyor canm ondan kaynaklı oluyordurKizlar ne zaman yatsam sag bacagim komple agriyor surekli sallayasim geliyoo boyle bi agri yok ama sizim sizim yaaa
öyle diyor ama nasıl oturup durcam kendimi rahatsız hissederim. Eşime de kıyamam illa yaparım yani.Sorması gerekirdi tabi eşinin ne diyorsun diye ama benim eşim birilerini cagiracagi zaman sen hiç biseye dokunma ben hallederim gelen yapar düşünme derdi umarım seninki de öyle olur. En fazla kayınvaliden geçer yapar işleri sıkma canını canım
İnşallah bugün de gittim doktora kistler dışında birde barsaklarda parlaklık varmış nolucak böyle bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsunCanınızı sıkmayın yüzde 90 geriliyor tahmin ettiğim kistse. Benim görümcemin bebeğinde de vardı iki taraflı, 4-5 hafta sonra kaybolmuştu
Canım detaylı ultrasonda benimde her iki bebeğimde çıktı doktor en fazla 30. Haftaya kayboluyor vücut o kistleri emiyor geçiyor dedi. Koroid pleksus kisti olarak geçiyor. Doktorum geçmeyen bebek görmedim bu zamana kadar hiç merak etme gayet sağlıklılar demişti bana. Bu sadece sende olan bir şey değil Ayşe de Fatma’da da var çoğu bebekte oluyor ve geçiyor dedi. Ama diğer organlara bakıyor down sendromu diyebilmek için organların hepsi iyi mi el ayak parmakları tam mı kolları bacakları haftasından çok çok geride mi yüzünde burun kemiğinde ense kalığınlığında bir sorun var mı diye mutlaka bakıyoruz eğer vücutta başka şüphe varsa triozomi-18 hastalığından şüphe edebiliyoruz ama tüm vücut bulguları sağlıklıysa sadece kist varsa onu önemsemiyoruz bile bazı doktorlar anne adaylarına bahsetmiyor bile dedi. O yüzden sıkma canını Allahın izniyle geçiyor inşallahmerhaba kızlar bugün detaylı ulturasonu çekildik sonucu biraz üzdü bebeğin beyninde kist varmış sağ tarafta ve sol tarafta sizde böyle bir durum var mı umarım yoktur ama bir sormak istedim bilgisi olan var mı bu durumla ilgili ?
Ya çok teşekkür ederim şu an bu duyguların tamamını yaşıyoruz çok panik içindeyim napıcagımida bilmiyorum gerçekten planlanmış bir seyahatim vardı onu iptal edip özel Bi kliniğe gidicem pazartesi günü hayırlısı olsun inşallahCanım detaylı ultrasonda benimde her iki bebeğimde çıktı doktor en fazla 30. Haftaya kayboluyor vücut o kistleri emiyor geçiyor dedi. Koroid pleksus kisti olarak geçiyor. Doktorum geçmeyen bebek görmedim bu zamana kadar hiç merak etme gayet sağlıklılar demişti bana. Bu sadece sende olan bir şey değil Ayşe de Fatma’da da var çoğu bebekte oluyor ve geçiyor dedi. Ama diğer organlara bakıyor down sendromu diyebilmek için organların hepsi iyi mi el ayak parmakları tam mı kolları bacakları haftasından çok çok geride mi yüzünde burun kemiğinde ense kalığınlığında bir sorun var mı diye mutlaka bakıyoruz eğer vücutta başka şüphe varsa triozomi-18 hastalığından şüphe edebiliyoruz ama tüm vücut bulguları sağlıklıysa sadece kist varsa onu önemsemiyoruz bile bazı doktorlar anne adaylarına bahsetmiyor bile dedi. O yüzden sıkma canını Allahın izniyle geçiyor inşallahbenim eşimin içi rahat etmedi bir türlü fetal dna için test verdik doktor gerek yok yaptırmaya dedi ama eşim o kadar pimpirik yaptı ki doktor isterseniz fetal dna baktırın ama hiçbir sorun yok ben kendimden gayet eminim dedi benim içim rahat şükür sende rahat ol. Forumlarda baya okudum herkesin başına gelmiş ve genelde 23.-24. Hafta da insanların geçmiş geçmeyen kişinin yorumuna denk gelmedi .
Panik olma canım panik olmanın sana ya da bebeğine bir yararı yok tam tersi zarar öyle düşün sakin kalYa çok teşekkür ederim şu an bu duyguların tamamını yaşıyoruz çok panik içindeyim napıcagımida bilmiyorum gerçekten planlanmış bir seyahatim vardı onu iptal edip özel Bi kliniğe gidicem pazartesi günü hayırlısı olsun inşallah
Yaa iyi ki sormuşsun benimde aklıma takılmıştıBu gün doktora sabahları bebeğin bir tarafa toplanıp sertleştiğini ağrı oldugunu söyledim normal rahim kendinş hazırlıyor dedi
Her doz da farklı oluyor dediler hep canım bunda iyi olacaksın gibi düşünüyorum bir öncekinde belki de zaten hasta olacaktınKızlar bende bugün 2. Doz tetanoz aşısı oldum smdilik iyiyim ama umarım hastalık hissi gelmez ilkinde bildiğiniz halsiz hasta gibiydim kol ağrım çok olmamıştı
Negatif değil +++ yani 3 pozitif yazıyoHocam yeniden baktım esteraza diye önceden dikkat etmemişim. Simdi baktım varmış öyle bi deger. Negatif yaziyo
Güle güle sağlıkla kullanın insallahYok ya bu kadar değil yarısı kadar, o dedikleriniz en pahalı modelleri
Kıyamam çok geçmiş olsun hiç kullanmadım bendede enfeksiyon varmış bir tane toz verdi suya karıştırıp içtim onun dışında bir ilaç vermediSonuçlarım çıktı idrar enfeksiyonu varmış böbrekte de genişleme olduğu icin ağrı yapmış
Enfexia diye bir antibiyotik verdi sabah aksam kullanan var mı kızlar korkuyorum ilaçtan da..
Doktor panik halde gördü beni kendi de panik oldu normal doğum savunucusu doktorum direkt sezaryende rahat olursun dedi o halimi görünce adam da demiştir bela alırım başıma diye ağlaya ağlaya girdim odayaadam rahmim açıldı falan sanmış öyle bir gitmişim
Bir öncekinde de vermişti canım ama geçmemiş antibiyotiğe geçirdiKıyamam çok geçmiş olsun hiç kullanmadım bendede enfeksiyon varmış bir tane toz verdi suya karıştırıp içtim onun dışında bir ilaç vermedi
Hazirlanma kalksın çağıran yapsın böyle şeylere bende sinir oluyorum bugün eşim bana diyorken sandalye te cikamaz misn cikqn perdeyi takmaya dedim takla bile atarım ne diyorsunkızlar sinirden oturup ağlıcam gerçekten. Biz Bursaya taşındık eşimle evlenince ailelelerimiz memlekette. Yarın Kayınvalidemler görümcem gelicek haftasonu onlara lafım yok başım üstüne ama üstüne eşimin kuzenleri gelicek bir de dayısıyla eşini davet etmiş eşim. Ya ben onca kişiye nasıl hizmet etcem. Kimse beni düşünmüyo mu ya. Zaten ağrılarım var annem bana sofra bile kurdurtmuyo geldiğinde. Eşim bile düşünmüyo şu an beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?