- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Oh şükür leo beyin keyfi yerinde anlaşılanRahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü benikıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dediresmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz
Geçmiş olsun kuzum. Su yu mu azalttın ki acaba bu araRahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü benikıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dediresmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz
Suyu çok normal dedi doktorum aslında içiyorum da ama daha çok içmem lazım direkt sağ böbreğimi ellediğinde bile ağrı yayıldıGeçmiş olsun kuzum. Su yu mu azalttın ki acaba bu ara
Su cok önemli gerçekten bende az içinde yanlarim ağrıyor hemen dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah sonuçlarda temiz cikarSuyu çok normal dedi doktorum aslında içiyorum da ama daha çok içmem lazım direkt sağ böbreğimi ellediğinde bile ağrı yayıldıama var ya ödüm koptu doğum sancısı gibi komple yayılan bir sancı gibi
Joie mirus
Oy lütfen büyüdüğü için olsunDoktora gidiyorum çok ağrım var sancı giriyor karnım kasılıyor
çok geçmiş olsun canımmSuyu çok normal dedi doktorum aslında içiyorum da ama daha çok içmem lazım direkt sağ böbreğimi ellediğinde bile ağrı yayıldıama var ya ödüm koptu doğum sancısı gibi komple yayılan bir sancı gibi
Geçmiş olsun canim inşallah ciddi bir şey degildirRahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü benikıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Canım bende de 2 gündür vardı. Meğersem üşütünce gaz birikmiş vücudumda çıkarınca rahatladımKızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum
Sorması gerekirdi tabi eşinin ne diyorsun diye ama benim eşim birilerini cagiracagi zaman sen hiç biseye dokunma ben hallederim gelen yapar düşünme derdi umarım seninki de öyle olur. En fazla kayınvaliden geçer yapar işleri sıkma canını canımkızlar sinirden oturup ağlıcam gerçekten. Biz Bursaya taşındık eşimle evlenince ailelelerimiz memlekette. Yarın Kayınvalidemler görümcem gelicek haftasonu onlara lafım yok başım üstüne ama üstüne eşimin kuzenleri gelicek bir de dayısıyla eşini davet etmiş eşim. Ya ben onca kişiye nasıl hizmet etcem. Kimse beni düşünmüyo mu ya. Zaten ağrılarım var annem bana sofra bile kurdurtmuyo geldiğinde. Eşim bile düşünmüyo şu an beni ya
Evet maalesef erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyor canım hele ki kendi aileleri söz konusu olduğundakızlar sinirden oturup ağlıcam gerçekten. Biz Bursaya taşındık eşimle evlenince ailelelerimiz memlekette. Yarın Kayınvalidemler görümcem gelicek haftasonu onlara lafım yok başım üstüne ama üstüne eşimin kuzenleri gelicek bir de dayısıyla eşini davet etmiş eşim. Ya ben onca kişiye nasıl hizmet etcem. Kimse beni düşünmüyo mu ya. Zaten ağrılarım var annem bana sofra bile kurdurtmuyo geldiğinde. Eşim bile düşünmüyo şu an beni ya
Malesef aynı durumdayım canım bazen diyorum benden soğumuş mudur acabaKızlar bu gaz problemi ne olacak ya yani gün içersinde hiç bir şey yok gece sabaha kadar istemeden gaz çıkarıyorum eşimden utanır oldum artık
Erkekler kapatılsın o zamaneşime patlasam kavga ederiz heralde onu da üzmek istemiyorum ama nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir
Bende aynı şeyi düşünüyorum valla gülüp geçiyor ama hatta bazen kendi sesime sıçrayarak uyanıyorum falanMalesef aynı durumdayım canım bazen diyorum benden soğumuş mudur acaba
Kesinlikle katılıyorum 2. Trimesteri es geçtik biz bencedeHani 2. Trimester balayı dönemi gibiydi ya
Dün gece ağrıdan sızıdan 4 te uyudum
Hepimizin bi şikayeti var biz direk 3. Trimestere atladıkta haberimizmi yok
Normal dedi bana doktor bebegim altta baski var miKızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum
Ayy Bende öyle düşünür oldum artık ya patlamaya hazır bomba gibiyim resmen . Son aylarda DHA fazla olur her halde bu gaz problemiMalesef aynı durumdayım canım bazen diyorum benden soğumuş mudur acaba
Allah sonumuzu hayretsinBende aynı şeyi düşünüyorum valla gülüp geçiyor ama hatta bazen kendi sesime sıçrayarak uyanıyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?