2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Oh şükür leo beyin keyfi yerinde anlaşılan inşallah test sonuçların da normal çıkar canım

Geçmiş olsun kuzum. Su yu mu azalttın ki acaba bu ara

Geçmiş olsun kuzum. Su yu mu azalttın ki acaba bu ara
Suyu çok normal dedi doktorum aslında içiyorum da ama daha çok içmem lazım direkt sağ böbreğimi ellediğinde bile ağrı yayıldı ama var ya ödüm koptu doğum sancısı gibi komple yayılan bir sancı gibi

Su cok önemli gerçekten bende az içinde yanlarim ağrıyor hemen dikkat etmek lazım çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah sonuçlarda temiz cikar

Kızlar 4baby box ve bagi travel sistem bebek arabasi bakan alan kullanan var mı tayinci olduğumuz için sürekli çok fazla kullanamicagiz bebek arabasını olduğum ilçe koy gibi bir yer dışarı çıkacak bebek arabasıyla koyup gezilecek bir yer maalesef çok yok bebeğimiz 3 yaşında olacak yaklaşık başka şehire geçeceğini zaman bunları göz önünde bulundurarak uygun bir bebek arabasi istiyorum önericeginiz var mıdır.

Geçmiş olsun canim inşallah ciddi bir şey degildir

Kızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum
Canım bende de 2 gündür vardı. Meğersem üşütünce gaz birikmiş vücudumda çıkarınca rahatladım

Sorması gerekirdi tabi eşinin ne diyorsun diye ama benim eşim birilerini cagiracagi zaman sen hiç biseye dokunma ben hallederim gelen yapar düşünme derdi umarım seninki de öyle olur. En fazla kayınvaliden geçer yapar işleri sıkma canını canım

Kızlar bu gaz problemi ne olacak ya yani gün içersinde hiç bir şey yok gece sabaha kadar istemeden gaz çıkarıyorum eşimden utanır oldum artık

Evet maalesef erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyor canım hele ki kendi aileleri söz konusu olduğunda

Kızlar bu gaz problemi ne olacak ya yani gün içersinde hiç bir şey yok gece sabaha kadar istemeden gaz çıkarıyorum eşimden utanır oldum artık
Malesef aynı durumdayım canım bazen diyorum benden soğumuş mudur acaba

Kızlar sabah uyandıgımdan beri karnımda sancı var bele de vuruyor komple sancı gaz sancısı gibi sabah tuvalete kalktım ama geçmedi gaz mıdır başka bisey midir korktum saatlerdir kıvranıyorum
Normal dedi bana doktor bebegim altta baski var mi

Kizlar ne zaman yatsam sag bacagim komple agriyor surekli sallayasim geliyoo boyle bi agri yok ama sizim sizim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…