2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Her doz da farklı oluyor dediler hep canım bunda iyi olacaksın gibi düşünüyorum bir öncekinde belki de zaten hasta olacaktın
Yok kuzum hasta olmadım çok şükür ama halsizlik hastalık hissi geldi 1 günlük sonra gitti zaten, sana da geçmiş olsun çok

Negatif değil +++ yani 3 pozitif yazıyo
Ama gittim doktora ilac felan vermedi. Kültür çıksın öyle degerlendireyim dedi. Bakteri yokmus. Kültür de eve gelince cikti. Onda da üreme bulunmadı gibi bi sey yaziyo. Su iç dedi yolladı.

Bi kaç grupta kızılcık suyu demişlerdi onu yapıp içicem bugun başladım. Diken üstündeyim ya

Peki orda pozitif 3 demek ne oluyor?

Erkekler kapatılsın o zaman her evde mevcut ne yazıkki
Aynen bende bugün eşime çok sinirlendim sürekli tersleyerek konuşuyordu şu son zamanlarda tamam geç geliyor yoruluyor anlayışlı oldukça bugün sonunda patladım daha dikkatli olacakmış öyle bakalım o da çalışıyor bende calsliyrim 6da uyuyorum o uyurken evden çıkıyorum ise git gel temizlik yemek kızım okuldan geliyor ödevlerini yapmaya çalıyorz benden önce yatağa griryir ben 12 oluyor yatana kadar sonra hep erkekler çok yoruluyro

Geçmiş olsun yeni güncellememiz idrar yolu enfeksiyonu benimde le iki pozitif lökosit 21 tek doz ilaç kullandım haftaya tahlil vereceğim geçmemişse antibiyotik kullanacağım idrar yolu enfeksiyonu çok önemli tedavisi şart diye biliyorum

Tek dozluk ilacı kullanmıştınız değil mi ondan zaman vermiştir kültür hemen çıkmaz diye biliyorum da kültür sonucunuza göre başlayacaktır bir tetkik var ona göre başlıyorlar ama tabi branşım değil yanlış bilgi de vermek istemem pozitifliği arttıkça idrar yolu enfeksiyonu artıyor diye biliyorum benimde iki pozitif su an tek dozluk ilacı ictim şu içiyorum kontrol edeceğim

Çok şaşırdım içim içimi yedi 3 üstü diye ilaç da kullanmadığım icin bugün 2.14 çıkınca doktor da dedi hiç kafaya takma diye
İlaç niye kullanmadın doktorun mu önermedi ?

Yok canım böbrekte bir şey yok bardakta parlaklık birde kist bakalım hayırlısı pazartesi ali ipek diye bir doktor var Ankarada radyoloji alanında tecrübeli inşallah içimizi rahatlatacak bir şeyler söyler

Hadi ya canım geçmiş olsun o kadar mı ağrın vardı. Belki de doktorun bu doğum sancılarına hayatta dayanamaz bayılır diye korkmuştur

Hadi ya canım geçmiş olsun o kadar mı ağrın vardı. Belki de doktorun bu doğum sancılarına hayatta dayanamaz bayılır diye korkmuştur
Sabah tuvalet hissiyle uyandım direkt sanki ishal mi kabız mı öyle gazlı ağrı olur ya gittim tuvalete yok geçmedi saatlerce kıvrandım öğlen anneme geçtim ama nasıl ağrım var hadi gidelim doktora dedi de gittik iki büklüm haldeydim ağrıdan ben de çok sasırdım 30 hafta üstü olsam kesin doğuruyorum derdim ağlaya ağlaya girdim odaya biraz da panik yaptım açıkçası bebeğe bisey oldu sandım

Evet tek düzlük ilac 2 kere kullandim biri Eylül sonu gibiydi diğerine 9 ekim de kullandım. Yani en son 20 gün önceydi. İlaca ve bu kısa süreye ragmen bu kadar artması çok endişe veriyo. Dun doktora sarımsak yesem hergun demiştim bana gülmüştü. Faydası olmaz ona mide ülseri yaşarsın yeme dedi. Ama dinlemiycem 2 günde bir bol yoğurtlu bi sey yapıp sarımsak tuketicem. Salı günü de gidicem kapısına ilac taraftarı değilim hic sevmem ama bi yolunu bulması gerek diye düşünüyorum.

Her tavsiye su iç üzerine fakat 3 den 4 e çıkarttım. İnanın su içmekten yemek yiyemiyorum. Havuz yapıp suyun içinde balık gibi yasiyim en iyisi çözemedim

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer. Böbrek ağrısı da doğum sancısına benziyormuş diyorlar zaten

Sirkeli suyun da iyi geldiğini söylüyolar ama doğal sirke olacakmış. Evde yoksa migrosta vardı doğal sirke onu da bir araştırın isterseniz. Kaça kaç suyla sirke karıştırılcak bilmiyorum

Sirkeli suyun da iyi geldiğini söylüyolar ama doğla sirke olacakmış. Evde yoksa migrosta vardı doğal sirke onu da bir araştırın isterseniz. Kaça kaç suyla sirke karıştırılcak bilmiyorum
Ev yapımı elma sirkesi varda bilmiyorum ki fayda edermi. Yani bu 3. Fark edilme. Diger 2 enfeksiyon da agrilar sancılar içinde acile gitmiştim ve enfeksiyon dan acı cekiyosun demişlerdi. İlki 11 2. Si 21 idi. Fakat bu dünkü tahlil şikayet olmadan yapıldı. Yani ne agri sanci var nede yanma kaşıntı vs. Bu diğer değerlere göre de felaket artmış. Hic rahatsızlık da yaşamıyorum. Sinsice yükselmiş resmen.

Kızlar ya moralim bozuk. Bu kadar kırmızı değer var da nasıl bir şeyim yok ? Bakteri de görüyorum beni aydınlatır mısınjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…