2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
canım biri ona benzer bisey yazdı ama ona sorun yok çoğu bebekte olur erir demişler
bir yardımcı abla bulamaz mısın o sana yardım etse ertesi gün bile gelse olur en azından toplar eder

Bende büyük arabalarla uğraşmak istemediğim hafif olsun istediğim için maxi cosi kabin boy aldım kızlar. Rahat edeceğimi düşünüyorum bakalım
benim arabam yok o yüzden en önemli harcamam bebek arabası olacak yoksa hareket etme şansımız olmaz :)) paraya kıyacağım da bakalım :))

Kızlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda şifa bulursunuz bu hafta dökülüyoruz resmen ben de grip geçiriyorum ama sinüzitim de nüksetti sanırım ve idrar yaparken de sona doğru kasılıyorum sanki zor boşaltıyorum idrar yolu enfeksiyonu da vardır belki su içmeyi artırdım baya geçmezse bi doktora görünürüm ben de

Bende oysho aldım 1200 gibi bişey ama inanılmaz rahat tavsiye ederim bende buna da bakayım

Kızlar ben de enfeksiyon için Kemal kükrer in gurme elma sirkesini içiyorum. Doğal yazıyor internette araştırdım da. Doktora sorabilirsiniz ben internetten baktım sormadım doktora içilebilir yazıyordu hamilelikte

Ay grip ve sinüzit için ne yapıyorsun çok kötüyüm ben de gözümü açamıyorum ağrıdan. Mandalina falan tükettim ama yani ilaçsız çok zor geçecek belli şimdi bi tane parol içtim sinüzit gözüme ve başıma ağrı yapıyor.

Ne olduğunu da anlamadım ki arıtma içeriz bi de kalsiyum da çıkmış acaba taş mı döküyorum ya
Bizde aritici kullanıyoruz taş dökerken çok agri olduğunu söylerler varmi agri sizi
Enfeksiyon lökosit yazanda oluyo

Bizde aritici kullanıyoruz taş dökerken çok agri olduğunu söylerler varmi agri sizi
Enfeksiyon lökosit yazanda oluyo
Lökosit eser diyor başlangıç mı acaba ?
Yok hiç ağrım sızım yok valla yalan atmıyım gaz sancısı sadece

Sabah akşam limonlu ballı zencefilli çay tüketiyorum canım aralarda bol bol meyve yedim özellikle c vitaminli. Bi iki kere ıhlamur içtim. Yemeklerde de sebze protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Sürekli sümkürüyorum boşaltmaya çalışıyorum papatyadan buhar uygulaması var internetten bi bak istersen o biraz akıtıyor. Ateşim düşmeyince mecbur parol içtim dayanamadım ama yatarken başım daha çok ağrıyor sanki kalkıp bi şeylerle oyalanmaya çalışıyorum

Adamin imrunds değil olur gider bakalim diyip.duruuo çıldıracam gecen de kanepeye yakmış sigara ile görünce cinlerin kalkti bisi olmaz dedi olan oldu demesi çok rahat çok gevşek çok.sinirimi bozuluyor ev dökülüyor 15 yıllık esyalar değiştirelim yok şunu yapalım yok bide benim kedi hero ne var ne yok halletti yatak basligi kaldi ne baza derileri param.parca hiç umurunda alacağım senide aynısını yapacak diye

Taze zencefil bulamadım tozla yapsam olur mu ki bir de nebulazatör sipariş ettim onu deneyeceğim. Ateşim yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…