Yeniden baktım da enfeksiyon yok sizde yada ben göremedim. Fakat bakteri yazılanları da anlamadımKızlar ya moralim bozuk. Bu kadar kırmızı değer var da nasıl bir şeyim yok ? Bakteri de görüyorum beni aydınlatır mısınjz
Eki Görüntüle 3324763
Ne olduğunu da anlamadım ki arıtma içeriz bi deİçtiğimiz sudan mi oluyo acaba
Enfeksiyon olunca ne yazıyorYeniden baktım da enfeksiyon yok sizde yada ben göremedim. Fakat bakteri yazılanları da anlamadım
canım biri ona benzer bisey yazdı ama ona sorun yok çoğu bebekte olur erir demişlermerhaba kızlar bugün detaylı ulturasonu çekildik sonucu biraz üzdü bebeğin beyninde kist varmış sağ tarafta ve sol tarafta sizde böyle bir durum var mı umarım yoktur ama bir sormak istedim bilgisi olan var mı bu durumla ilgili ?
bir yardımcı abla bulamaz mısın o sana yardım etse ertesi gün bile gelse olur en azından toplar ederya şeyi de biliyolar geçen serviks uzunluğum 25 mm çıkmıştı. dinlenmem lazım araba yolculuğu yapmamam lazım falan bu riski de biliyolar. O şu an kalmadı iki ölçüm daha yaptırdım sorun yok ama yine de bir insan evladının umrunda olmamış. şimdi iş çıkışı eve gidicem deli gibi temizlik yapcam ertesi günü yemek yapcam 3 kedim var zaten ekstra uğraşmam gerekecek.
benim arabam yok o yüzden en önemli harcamam bebek arabası olacak yoksa hareket etme şansımız olmaz :)) paraya kıyacağım da bakalım :))Bende büyük arabalarla uğraşmak istemediğim hafif olsun istediğim için maxi cosi kabin boy aldım kızlar. Rahat edeceğimi düşünüyorum bakalım
Bende oysho aldım 1200 gibi bişey ama inanılmaz rahat tavsiye ederim bende buna da bakayımSiyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
İki tane alınca 520₺ oluyor teki 400₺
canım sana birsey danısacaktım kendi doktorum bugün Murat Yaylayı tavsiye etti duydun mu hiç :))Bende oysho aldım 1200 gibi bişey ama inanılmaz rahat tavsiye ederim bende buna da bakayım
Ay grip ve sinüzit için ne yapıyorsunKızlar hepinize çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda şifa bulursunuz bu hafta dökülüyoruz resmen ben de grip geçiriyorum ama sinüzitim de nüksetti sanırım ve idrar yaparken de sona doğru kasılıyorum sanki zor boşaltıyorum idrar yolu enfeksiyonu da vardır belki su içmeyi artırdım baya geçmezse bi doktora görünürüm ben de
Bizde aritici kullanıyoruzNe olduğunu da anlamadım ki arıtma içeriz bi dekalsiyum da çıkmış acaba taş mı döküyorum ya
Lökosit eser diyor başlangıç mı acaba ?Bizde aritici kullanıyoruztaş dökerken çok agri olduğunu söylerler varmi agri sizi
Enfeksiyon lökosit yazanda oluyo
Bilmem ki eser ne demek.Lökosit eser diyor başlangıç mı acaba ?
Yok hiç ağrım sızım yok valla yalan atmıyımgaz sancısı sadece
Taş ya da kum düşürüyor olabilirsin ağrın mı oluyorKızlar ya moralim bozuk. Bu kadar kırmızı değer var da nasıl bir şeyim yok ? Bakteri de görüyorum beni aydınlatır mısınjz
Eki Görüntüle 3324763
Sabah akşam limonlu ballı zencefilli çay tüketiyorum canım aralarda bol bol meyve yedim özellikle c vitaminli. Bi iki kere ıhlamur içtim. Yemeklerde de sebze protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Sürekli sümkürüyorum boşaltmaya çalışıyorum papatyadan buhar uygulaması var internetten bi bak istersen o biraz akıtıyor. Ateşim düşmeyince mecbur parol içtim dayanamadım ama yatarken başım daha çok ağrıyor sanki kalkıp bi şeylerle oyalanmaya çalışıyorumAy grip ve sinüzit için ne yapıyorsunçok kötüyüm ben de gözümü açamıyorum ağrıdan. Mandalina falan tükettim ama yani ilaçsız çok zor geçecek belli şimdi bi tane parol içtim sinüzit gözüme ve başıma ağrı yapıyor.
Taze zencefil bulamadım tozla yapsam olur mu kiSabah akşam limonlu ballı zencefilli çay tüketiyorum canım aralarda bol bol meyve yedim özellikle c vitaminli. Bi iki kere ıhlamur içtim. Yemeklerde de sebze protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım. Sürekli sümkürüyorum boşaltmaya çalışıyorum papatyadan buhar uygulaması var internetten bi bak istersen o biraz akıtıyor. Ateşim düşmeyince mecbur parol içtim dayanamadım ama yatarken başım daha çok ağrıyor sanki kalkıp bi şeylerle oyalanmaya çalışıyorum
İnş bir şey değildirBilmem ki eser ne demek.
Gazin varsa ayaklarını sıcak tut rahatlatır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?