2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun bende böbrek ağrısıyla gidince doktorum doğum yapmadan yapmış kadar oldun demişti inşallah idrar testlerinde temiz çıkar ilerleme olmaz

Geçmiş olsun bende böbrek ağrısıyla gidince doktorum doğum yapmadan yapmış kadar oldun demişti inşallah idrar testlerinde temiz çıkar ilerleme olmaz
İdrar enfeksiyonu çıktı malesef
Senin de genişleme vardı dimi benim sağ böbrekte var çok ağrım var

Kızlar yemekten sonra markete gittik sonra bebiş bi tarafa toplandı taş gibi oldu çok zor yürüdüm eve zor attım kendimi. Böyle bişi yaşayan oldu mu neden oluyor acaba

Ya bana da böbrek genişlemesinden dolayı iki farklı doktor erken doğum olur demişti.Sanırım bu durumda sezeryana alıyorlar çoğu kişiyi.

İdrar enfeksiyonu çıktı malesef
Senin de genişleme vardı dimi benim sağ böbrekte var çok ağrım var
Evet dün kontrole gittim taş duruyor hâlâ geçen haftalarda 2 mm büyümüştü bu hafta aynı çıktı genişlik.Bu şekilde aynı kalırsa ayda bir kontrol olur dedi doktor 2 haftada bir gidiyorum normalde.Gebelik boyunca kontrole gideceğiz anlayacağın.Ben antibiyotik aksef kullanmıştım senin kullandığını bilmiyorum maalesef.

Benim de var kaç mm çıktı?
Ayy mm söylemedi ya da ben dikkate almadım o ağrı esnasında ama ekranda gördüm öyle ufacık değildi yani çok belliydi genişleme , solda hiç yoktu
Suan bile ağrı içindeyim
Antibiyotiği içeyim mi çok korkuyorum

O ağrı kötü oluyor ya cihazı böbreğimi üstünde gezdirirken bile canım yanıyordu resmen bu aralar mide bulantısı dışında ciddi ağrım olmadı ama çok şükür ben ilacı kullandım daha da büyümesine diye

Sana hangi ilacı vermişti

Kızlar yemekten sonra markete gittik sonra bebiş bi tarafa toplandı taş gibi oldu çok zor yürüdüm eve zor attım kendimi. Böyle bişi yaşayan oldu mu neden oluyor acaba
Benim arada dediğin gibi bir yerde toplandığını hissettiğim oluyor karnım yamuluyor hatta o yöne doğru ama yürütmeyecek derece hissettirmedi hiç geriliyor sadece karnım

Canım sigarayı evde içmesine izin verme balkona falan çıksın bi zahmet çocuk gelince sıkıntı olur zaten

Bir kez gittik alışveriş yaptık 2000₺ ödedik geçen yine bir şeyler almamız lazım dedim eee geçen her şeyi al demiştim sana diyo
Ben genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyor

Benim de yanma vardı idrardan sonra.tahlil verdim sonuçlar negatif olması gereken değil mi niye kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…