- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Geçmiş olsunRahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü benikıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dediresmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer.Sağ olun. Doktor 2 hafta sonra tekrar gel bakalım demişti Kasım başında tekrar gideceğim inşallah. Her neyse hemen geçse iyi olacak çünkü çok canım sıkılmaya başladı
İdrar enfeksiyonu çıktı malesefGeçmiş olsunbende böbrek ağrısıyla gidince doktorum doğum yapmadan yapmış kadar oldun demişti inşallah idrar testlerinde temiz çıkar ilerleme olmaz
Ya bana da böbrek genişlemesinden dolayı iki farklı doktor erken doğum olur demişti.Sanırım bu durumda sezeryana alıyorlar çoğu kişiyi.Sonuçlarım çıktı idrar enfeksiyonu varmış böbrekte de genişleme olduğu icin ağrı yapmış
Enfexia diye bir antibiyotik verdi sabah aksam kullanan var mı kızlar korkuyorum ilaçtan da..
Doktor panik halde gördü beni kendi de panik oldu normal doğum savunucusu doktorum direkt sezaryende rahat olursun dedi o halimi görünce adam da demiştir bela alırım başıma diye ağlaya ağlaya girdim odayaadam rahmim açıldı falan sanmış öyle bir gitmişim
Benim de var kaç mm çıktı?İdrar enfeksiyonu çıktı malesef
Senin de genişleme vardı dimi benim sağ böbrekte var çok ağrım var
Evet dün kontrole gittim taş duruyor hâlâ geçen haftalarda 2 mm büyümüştü bu hafta aynı çıktı genişlik.Bu şekilde aynı kalırsa ayda bir kontrol olur dedi doktor 2 haftada bir gidiyorum normalde.Gebelik boyunca kontrole gideceğiz anlayacağın.Ben antibiyotik aksef kullanmıştım senin kullandığını bilmiyorum maalesef.İdrar enfeksiyonu çıktı malesef
Senin de genişleme vardı dimi benim sağ böbrekte var çok ağrım var
Ayy mm söylemedi ya da ben dikkate almadım o ağrı esnasındaBenim de var kaç mm çıktı?
O ağrı kötü oluyor ya cihazı böbreğimi üstünde gezdirirken bile canım yanıyordu resmen bu aralar mide bulantısı dışında ciddi ağrım olmadı ama çok şükürAyy mm söylemedi ya da ben dikkate almadım o ağrı esnasındaama ekranda gördüm öyle ufacık değildi yani çok belliydi genişleme , solda hiç yoktu
Suan bile ağrı içindeyim
Antibiyotiği içeyim mi çok korkuyorum
Sana hangi ilacı vermiştiO ağrı kötü oluyor ya cihazı böbreğimi üstünde gezdirirken bile canım yanıyordu resmen bu aralar mide bulantısı dışında ciddi ağrım olmadı ama çok şükürben ilacı kullandım daha da büyümesine diye
Amin inşallahÇok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer.
Benim arada dediğin gibi bir yerde toplandığını hissettiğim oluyor karnım yamuluyor hatta o yöne doğru ama yürütmeyecek derece hissettirmedi hiç geriliyor sadece karnımKızlar yemekten sonra markete gittik sonra bebiş bi tarafa toplandı taş gibi oldu çok zor yürüdüm eve zor attım kendimi. Böyle bişi yaşayan oldu mu neden oluyor acaba
Canım sigarayı evde içmesine izin verme balkona falan çıksın bi zahmet çocuk gelince sıkıntı olur zatenAdamin imrunds değil olur gider bakalim diyip.duruuo çıldıracam gecen de kanepeye yakmış sigara ile görünce cinlerin kalkti bisi olmaz dedi olan oldu demesi çok rahat çok gevşek çok.sinirimi bozuluyor ev dökülüyor 15 yıllık esyalar değiştirelim yok şunu yapalım yok bide benim kedi hero ne var ne yok halletti yatak basligi kaldi ne baza derileri param.parca hiç umurunda alacağım senide aynısını yapacak diye
Ay bende içeyim o zaman sağol canısıBen de tozla yaptım kuzum valla evde o vardıçok geçmiş olsun nebülüzatör iyi gelir bence ben henüz almamıştım ama sipariş vereyim ben de araştırıp
Aksef verdi ağrı kesici için de Parol eğer çok şiddetli olursa da buscopan kullanabilirsin demişti ama Parol içtim sadeceSana hangi ilacı vermişti
Bir kez gittik alışveriş yaptık 2000₺ ödedik geçen yine bir şeyler almamız lazım dedim eee geçen her şeyi al demiştim sana diyoKızlar eşiniz gevşek mi bebek ihtiyaçları konusunda
Ben genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyorBir kez gittik alışveriş yaptık 2000₺ ödedik geçen yine bir şeyler almamız lazım dedim eee geçen her şeyi al demiştim sana diyo
Hayırrr deme öyle lütfen geçecek bu hislerimizBırakıp gidesim var gidecek yerim yok
Benim idrar tahlilimde kristaller görülmüştü doktorum taş veya kum döküyor olabilirsin bol su iç demiştiNe olduğunu da anlamadım ki arıtma içeriz bi dekalsiyum da çıkmış acaba taş mı döküyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?