- 17 Nisan 2023
- 2.459
- 1.791
- 63
- 31
Evet yalnız yapmak daha doğru galiba gebeliğimi öğrenince işi bıraktım kendi paramla bir şeyleri almayınca garip oluyorBen genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyor
Çok şükür bisey cikmdi bobrekler idrar torbasinda degulmis vajinadaymisNe çıktı sonucunuz ?
Bana da kan değerin düşmüş bol su iş ilaçları düzenli kullan dediBenim idrar tahlilimde kristaller görülmüştü doktorum taş veya kum döküyor olabilirsin bol su iç demişti
Evet duydum ama ben onu kendim araştırmıştım Acıbadem’lere bakarken kuzu Perinatolog olarak en en çok duyduğum Recep has atıl yüksel zeki Şahinoğlu Ali ekiz oldu şimdiye kadarcanım sana birsey danısacaktım kendi doktorum bugün Murat Yaylayı tavsiye etti duydun mu hiç :))
Evet belki başka sistemlerle alakalı bi ağrı çıkar çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunurMagnezyum salı günü yeni başladım. En son bir hafta önce idrar vermiştim temizdi. Demir ilacını aylardır kullanıyorum. Beslenme konusunda da randevudan beri daha çok dikkat ediyorum doktor her öğüne yoğurt ekle dedi iştahlı değilim zaten gebeliğin başından beri ama tokken de sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum. Hepsini elersek herhalde genişlemeden dolayı olabilir bi de yorgunluk tabi sürekli ayakta
Ya ben kendim alıyorum her şeyi o sen her şeyi hallediyosun zaten rahatlığında işine geliyor ama kitap vs alışverişlerini gereksiz buluyor biraz eski kafalı olası tuttu bu konudaBen genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyor
Kesinlikle yaaEvet yalnız yapmak daha doğru galiba gebeliğimi öğrenince işi bıraktım kendi paramla bir şeyleri almayınca garip oluyor
Canım geçmiş olsun hamilelikte en çok etkilenen organımız böbreklerimizmiş inşallah bir sorun yokturRahim ağzı kapalı mm iyi dedi bebekle ilgili bir durum değil dedi ultrasonda esnedi güldürdü benikıvrana kıvrana gittim bir de cidden çok ağrım var
Sağ böbreğim genişlemiş
Bir kaç test istedi idrar ve kan sonuçları 4 gibi çıkacak tekrar gidicem konuşalım dedi ama bebek değil böbrek olabilir yüksek ihtimal ağrı dediresmen doğum ağrısı çekiyorum doktor da panik oldu halimi görünce muhtemelen adam bana hayatta normal doğum yaptırmaz
Evet kendi kazandığın paranın tadı ayrıymış gerçektenKesinlikle yaaeşim beni kırmıyor çok şükür istediğimi alıyor ediyor ama çok araştırır fiyat şu bu .Mağazada bile bı ton vaktimiz gider.Ben tam tersi hemen karar veririm alır çıkarım.Hamile olduğumu öğrenince bende işten çıkmıştım düşük riskim olduğu için.İnsanın kendi parasıyla birşeyler alması çok çok farklı oluyor.
İnternet sitesinde denedim olmuyor, uygulamadan mı alışveriş yapmak gerekiyor?Penti de bu akşama özel 750₺ üstü 300₺ indirim kampanyası başlamış
Huzursuz bacak sendromu mu var desem ama onda ağrı pek olmuyor. Bi huzursuzluk oluyor bacakta sürekli bi sallama isteği oluyorKizlar ne zaman yatsam sag bacagim komple agriyor surekli sallayasim geliyoo boyle bi agri yok ama sizim sizim yaaa
Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon ilaçtan çok daha tehlikeli. Doktorun sana uygun ilaç vermiştir zaten mutlaka iç en kısa zamanda düzeltirsin inşallahSonuçlarım çıktı idrar enfeksiyonu varmış böbrekte de genişleme olduğu icin ağrı yapmış
Enfexia diye bir antibiyotik verdi sabah aksam kullanan var mı kızlar korkuyorum ilaçtan da..
Doktor panik halde gördü beni kendi de panik oldu normal doğum savunucusu doktorum direkt sezaryende rahat olursun dedi o halimi görünce adam da demiştir bela alırım başıma diye ağlaya ağlaya girdim odayaadam rahmim açıldı falan sanmış öyle bir gitmişim
Çok geçmiş olsun. Bende de bugün idrar tahlilinde hafif bi enfeksiyon çıktı. Akşam atmıştım doktoruma sonuçları geri dönüş yaptı sabah ara Monurol saşe yazalım tek dozluk eczaneden alıp iç dedi. Sizde mi ondan kullandınız?Kıyamam çok geçmiş olsun hiç kullanmadım bendede enfeksiyon varmış bir tane toz verdi suya karıştırıp içtim onun dışında bir ilaç vermedi
Ayni iste sallayasim geliyo surekliHuzursuz bacak sendromu mu var desem ama onda ağrı pek olmuyor. Bi huzursuzluk oluyor bacakta sürekli bi sallama isteği oluyor
Huzursuz bacak sendromu olabilir o zaman canım. Hamilelikte görülebilen bi durum zaten. Bende de var. Bir süredir geçmişti iyiydim. Hamilelikle beraber geri geldi. Bazı günler çok zorluyor beni.Ayni iste sallayasim geliyo surekli
teşekkür ederimEvet duydum ama ben onu kendim araştırmıştım Acıbadem’lere bakarken kuzu Perinatolog olarak en en çok duyduğum Recep has atıl yüksel zeki Şahinoğlu Ali ekiz oldu şimdiye kadar
Kuzum ben de içemiyordum. Sonra sonra içmeye başladım ama sabah içmiyorum gün içinde içiyorum. Sabah içemiyorsanız öyle yapın deniyorKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?