2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
canım sana birsey danısacaktım kendi doktorum bugün Murat Yaylayı tavsiye etti duydun mu hiç :))
Evet duydum ama ben onu kendim araştırmıştım Acıbadem’lere bakarken kuzu Perinatolog olarak en en çok duyduğum Recep has atıl yüksel zeki Şahinoğlu Ali ekiz oldu şimdiye kadar

Evet belki başka sistemlerle alakalı bi ağrı çıkar çok geçmiş olsun inşallah çözüm bulunur

Ben genelde yalnız alışveriş yapıyorum. Erkekler çoğu şeyi gereksiz buluyor
Ya ben kendim alıyorum her şeyi o sen her şeyi hallediyosun zaten rahatlığında işine geliyor ama kitap vs alışverişlerini gereksiz buluyor biraz eski kafalı olası tuttu bu konuda

Evet yalnız yapmak daha doğru galiba gebeliğimi öğrenince işi bıraktım kendi paramla bir şeyleri almayınca garip oluyor
Kesinlikle yaa eşim beni kırmıyor çok şükür istediğimi alıyor ediyor ama çok araştırır fiyat şu bu .Mağazada bile bı ton vaktimiz gider.Ben tam tersi hemen karar veririm alır çıkarım.Hamile olduğumu öğrenince bende işten çıkmıştım düşük riskim olduğu için.İnsanın kendi parasıyla birşeyler alması çok çok farklı oluyor.

Canım geçmiş olsun hamilelikte en çok etkilenen organımız böbreklerimizmiş inşallah bir sorun yoktur

Evet kendi kazandığın paranın tadı ayrıymış gerçekten

Çok geçmiş olsun kuzum. Enfeksiyon ilaçtan çok daha tehlikeli. Doktorun sana uygun ilaç vermiştir zaten mutlaka iç en kısa zamanda düzeltirsin inşallah

Kıyamam çok geçmiş olsun hiç kullanmadım bendede enfeksiyon varmış bir tane toz verdi suya karıştırıp içtim onun dışında bir ilaç vermedi
Çok geçmiş olsun. Bende de bugün idrar tahlilinde hafif bi enfeksiyon çıktı. Akşam atmıştım doktoruma sonuçları geri dönüş yaptı sabah ara Monurol saşe yazalım tek dozluk eczaneden alıp iç dedi. Sizde mi ondan kullandınız?

Kızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi

Kuzum ben de içemiyordum. Sonra sonra içmeye başladım ama sabah içmiyorum gün içinde içiyorum. Sabah içemiyorsanız öyle yapın deniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…