Hiç almamaktansa kahvaltıdan 2 saat sonra al o da açlık sayılıyormuş. Benim öyle bulantım geçtiKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
İlla sabah akşam günde 2 tane içmen şart diyor canımKuzum ben de içemiyordum. Sonra sonra içmeye başladım ama sabah içmiyorum gün içinde içiyorum. Sabah içemiyorsanız öyle yapın deniyor
Sağol canım tayt hamile külotlu çorabı bir de dikişsiz sütyen aldımPenti de bu akşama özel 750₺ üstü 300₺ indirim kampanyası başlamış
Aaa çok teşekkür ederim canım yarından itibaren öyle deniyimHiç almamaktansa kahvaltıdan 2 saat sonra al o da açlık sayılıyormuş. Benim öyle bulantım geçti
Demir ilacını sabah aç içtiğimde midem kötü olduğu için ben gece yatarken içiyorum. Yemeği kesiyorum 3 saat önce falanKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
Geçmiş olsun canımKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuzMagnezyum salı günü yeni başladım. En son bir hafta önce idrar vermiştim temizdi. Demir ilacını aylardır kullanıyorum. Beslenme konusunda da randevudan beri daha çok dikkat ediyorum doktor her öğüne yoğurt ekle dedi iştahlı değilim zaten gebeliğin başından beri ama tokken de sürekli bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum. Hepsini elersek herhalde genişlemeden dolayı olabilir bi de yorgunluk tabi sürekli ayakta
Sorma ya kuzum aksam 8 den sonra alarm kuruyo sanki ne yattigimdan bisi anliyorum ne uzandigimdanHuzursuz bacak sendromu olabilir o zaman canım. Hamilelikte görülebilen bi durum zaten. Bende de var. Bir süredir geçmişti iyiydim. Hamilelikle beraber geri geldi. Bazı günler çok zorluyor beni.
Ben kan ilacimi yemekten 2 saat sonra aliyorum bu yuzden yari ac yari tokGeçmiş olsun canım
İsterseniz doktorunuz dediği zamanda tekrar tahlil yapın bize de atın yüksek olursa doktorunuza şikayetlerim çok ilaç kullanayım mı dersiniz ona göre yazar size reçete belki belki de zaten kendisi bi sonraki tahlile göre yazar kafanıza takmayın yeni güncellememiz böbrek ve idrar yolu problemleri anlaşılanEvet tek düzlük ilac 2 kere kullandim biri Eylül sonu gibiydi diğerine 9 ekim de kullandım. Yani en son 20 gün önceydi. İlaca ve bu kısa süreye ragmen bu kadar artması çok endişe veriyo. Dun doktora sarımsak yesem hergun demiştim bana gülmüştü. Faydası olmaz ona mide ülseri yaşarsın yeme dedi. Ama dinlemiycem 2 günde bir bol yoğurtlu bi sey yapıp sarımsak tuketicem. Salı günü de gidicem kapısına ilac taraftarı değilim hic sevmem ama bi yolunu bulması gerek diye düşünüyorum.
Her tavsiye su iç üzerine fakat 3 den 4 e çıkarttım. İnanın su içmekten yemek yiyemiyorum. Havuz yapıp suyun içinde balık gibi yasiyim en iyisi çözemedim
Tahliliniz büyük çapta doğal gibi geldi onlar olabilecek parametreler ama kum dökmüş dokuyor olabilirsiniz bildiğim kadarıylaKızlar ya moralim bozuk. Bu kadar kırmızı değer var da nasıl bir şeyim yok ? Bakteri de görüyorum beni aydınlatır mısınjz
Eki Görüntüle 3324763
Mecbur içeceksin bir ayım benim de korku ile geçti. Doktora gidemedim kontrole. Daha çok büyürse tel takacağım dedi çünküAyy mm söylemedi ya da ben dikkate almadım o ağrı esnasındaama ekranda gördüm öyle ufacık değildi yani çok belliydi genişleme , solda hiç yoktu
Suan bile ağrı içindeyim
Antibiyotiği içeyim mi çok korkuyorum
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun canım
Efermag 365Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Canım bendede kan ilacı hafif baş dönmesi yapmıştı doktorum gece yatarken iç dedi öyle içiyorum bide öyle dene istersen önce doktoruna sor birde bu damardan verilen demir ilaç kiminde alerji yapabiliyor brazda pahalı diye bliyorum eltime damardan verdiler 1 gün sonra boyunları kızardı leke gibi oldu snra gitti ilaç kullandı birde boğazları dili şişmişti ama hanile değildi oyüzden iyice sor doktorunaKızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?