2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Hiç almamaktansa kahvaltıdan 2 saat sonra al o da açlık sayılıyormuş. Benim öyle bulantım geçti

Demir ilacını sabah aç içtiğimde midem kötü olduğu için ben gece yatarken içiyorum. Yemeği kesiyorum 3 saat önce falan

Geçmiş olsun canım

Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz

Huzursuz bacak sendromu olabilir o zaman canım. Hamilelikte görülebilen bi durum zaten. Bende de var. Bir süredir geçmişti iyiydim. Hamilelikle beraber geri geldi. Bazı günler çok zorluyor beni.
Sorma ya kuzum aksam 8 den sonra alarm kuruyo sanki ne yattigimdan bisi anliyorum ne uzandigimdan

Kızlar galiba son gunler dərdimiz idrar enfeksiyonu. Kimde çıktıysa bence idrar kültürü verinde rahatlayın ben öyle yaptım doktor kültürde bişey çıkarsa mecbur antibiyotik başlatacaz demişti şükür bişey çıkmadı fitille devam ediyorum bugunden inşallah geçer

İsterseniz doktorunuz dediği zamanda tekrar tahlil yapın bize de atın yüksek olursa doktorunuza şikayetlerim çok ilaç kullanayım mı dersiniz ona göre yazar size reçete belki belki de zaten kendisi bi sonraki tahlile göre yazar kafanıza takmayın yeni güncellememiz böbrek ve idrar yolu problemleri anlaşılan

Mecbur içeceksin bir ayım benim de korku ile geçti. Doktora gidemedim kontrole. Daha çok büyürse tel takacağım dedi çünkü

Kızlar
Ben de 1 Aydır iyiyim demiştim. Bu gece idrarda yanma ve ağrı ile uyandım. Enfeksiyon sanırım yine yarın bi hastaneye gidip tahlil vereceğim. Yanmam var şuan ve ağrı

Enfeksiyon derken bir de büyük tuvaletten sonra peçeye kan geldi pek az değildi, başladı benim mesailer

Kızlar bu aralar başım dönüyor kusuyorum karnım ağrıyor demiştim az ishale bağlı sıvı kaybı yaşamışım dün serum verdiler ellerime kan geldiğini hissettim resmen serumu yiyince doktor bi yatarak birde kaldırınca tansiyonuma baktı vücudum susuz kalmış içmeme rağmen yeterli gelmemiş birde ishal olunca 3 litreye çıkardı suyu midemde çok yanma ekşime olunca mide bağırsak enfeksiyonu yaşıyor olabilceğimi syledi kusmada olunca gaita testi istedi ama yapamadım maalesef mide koruyucu verdi ve günde 4 kez rennie şurup içmemi haşlama pirinç patates muz yemem gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini syledi şükür baş dönmem iyi gibi yatakta bile dönüyordu vertigo gibi sanki Allah korusun bebişimiz çok iyiydi şeker yüklemesinin üzerinde 4 gün geçti ama daha fazla kilo almış maşallah gülüyordu kuzumhayırlısıyla bi kavuşsak artık 3 ay geçmk bilmiyor

Canım bendede kan ilacı hafif baş dönmesi yapmıştı doktorum gece yatarken iç dedi öyle içiyorum bide öyle dene istersen önce doktoruna sor birde bu damardan verilen demir ilaç kiminde alerji yapabiliyor brazda pahalı diye bliyorum eltime damardan verdiler 1 gün sonra boyunları kızardı leke gibi oldu snra gitti ilaç kullandı birde boğazları dili şişmişti ama hanile değildi oyüzden iyice sor doktoruna

Kızlar Rabbim yardımcımız olsun hepimizin annelik kolay değilmiş Bende dün gece gaz sancısı oldu alt tarafı gaz diyorum ama sağıma soluma dönemedim ağrıdan.Bu haftalarda bile böyle zorlanıyorsam ilerleyen haftalar için gözüm korkuyor iyice.Hangi gün neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…