Evet öyle yapmayı düşünüyorum. Salı gidicem yeniden test vermek istediğimi soyliycem. Bakalim yorumu ne olacak.İsterseniz doktorunuz dediği zamanda tekrar tahlil yapın bize de atın yüksek olursa doktorunuza şikayetlerim çok ilaç kullanayım mı dersiniz ona göre yazar size reçete belki belki de zaten kendisi bi sonraki tahlile göre yazar kafanıza takmayın yeni güncellememiz böbrek ve idrar yolu problemleri anlaşılan
Bende dün akşam farkettom ki 1 hastane çıkışı 1 pembe tulum ve 1 alt üst takm almışım ayy dedim kızıma daha kiyafet hiçbirsey almamism eşim de diyor ki bende sana onu diyorum hiç birsy almadk kiyafet diye ama benim yavrumun ablası var dedim onun kıyafetleri hepsi duruyor 2 3 kere geldi takimlar var onlari bi bakayım sonra alayım diyorm bakalım ama muslin battaniye pelus battaniye aldım kızımda muslin yoktu çok penye battaniyesi almstk baya battaniyesi olduBir kez gittik alışveriş yaptık 2000₺ ödedik geçen yine bir şeyler almamız lazım dedim eee geçen her şeyi al demiştim sana diyo
Canım bana bi kaç yıl öncede damardan verilmişti o zaman hamile değildim ama sorun olmamıştı. Devlet hastanesinde dahiliye doktoru söylemişti. İlaçları eczaneden al gel takalım diye. O şekilde çok pahalı olmamıştı. Ben paya faydasını görmüştüm. Kadın doğum doktorum özelde tabi, dün akşam bi arkadaşımla konuştum. Oda söyledi özelde baya pahalıymış. Doktorumu arayıp sorucam. Devlette dahiliye bölümüne gidip yaptırsam olur mu diye. Ama aynı zamanda tabi ilaçları içmeye de devam et demişti. Bana sabah akşam içmen lazım diyor. Geceyi bu şekilde sabahı da bi arkadaşın dediği gibi kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi deniycem. Çok teşekkür ederimCanım bendede kan ilacı hafif baş dönmesi yapmıştı doktorum gece yatarken iç dedi öyle içiyorum bide öyle dene istersen önce doktoruna sor birde bu damardan verilen demir ilaç kiminde alerji yapabiliyor brazda pahalı diye bliyorum eltime damardan verdiler 1 gün sonra boyunları kızardı leke gibi oldu snra gitti ilaç kullandı birde boğazları dili şişmişti ama hanile değildi oyüzden iyice sor doktoruna
Çok geçmiş olsun canım şükür daha iyi olmana sevindim. Bebişinde iyiymiş çok şükürKızlar bu aralar başım dönüyor kusuyorum karnım ağrıyor demiştim az ishale bağlı sıvı kaybı yaşamışım dün serum verdiler ellerime kan geldiğini hissettim resmen serumu yiyince doktor bi yatarak birde kaldırınca tansiyonuma baktı vücudum susuz kalmış içmeme rağmen yeterli gelmemiş birde ishal olunca 3 litreye çıkardı suyu midemde çok yanma ekşime olunca mide bağırsak enfeksiyonu yaşıyor olabilceğimi syledi kusmada olunca gaita testi istedi ama yapamadım maalesef mide koruyucu verdi ve günde 4 kez rennie şurup içmemi haşlama pirinç patates muz yemem gerektiğini ve dinlenmem gerektiğini syledi şükür baş dönmem iyi gibi yatakta bile dönüyordu vertigo gibi sanki Allah korusun bebişimiz çok iyiydi şeker yüklemesinin üzerinde 4 gün geçti ama daha fazla kilo almış maşallah gülüyordu kuzumhayırlısıyla bi kavuşsak artık 3 ay geçmk bilmiyor
Evet canım 1 ay sonra bi daha ki kontrole geldiğinde aç gel şeker yüklemesini yapalım dedi. 25 haftalık olmuş olucaz o zaman. Bide benim sezeryan olacağı için doğum tarihini konuştuk. Bebiş erken gelmeye karar vermezse şimdilik doğum tarihimiz 28 şubat. Hatta benim kizimla aynı gün dedi Mustafa beyKubraa_07 canım şeker yüklemesi hakkında birşey dedi mi
Neden aç, ben tok içiyorum. Öncekilerden aç içiyordum bu doktorum tok yazmış. Farketmiyor demekki aç alamıyorsan bence tok al canım, tok dediğimde kızların dediği gibi yemekten 2 saat sonra çünkü muhakkak peynir yoğurt bişey yemiş oluyoruz.Kızlar ben kan ilacını pek içemiyorum aç karnına içildiği için. Sabahları aç olduğum için zaten midem bulanıyor. Bide üstüne aç karnına ilacı içemiyorum. Bugün kan tahlili istedi doktorum. Sonuçları akşam attım. Kan değerim düşmüş. Yarın gel damardan ilaç verelim dedi
Aa iyi o zaman sağlık ocağında yaptırın diye yönlendirmiyor ben hiç istemiyodum sağlik ocağında yaptırmayi kanı beklettikleri için. Ben p.tesi gideceğim 23haftalık olcaz 2 hafta sonra bana da gel diyecek demekkiEvet canım 1 ay sonra bi daha ki kontrole geldiğinde aç gel şeker yüklemesini yapalım dedi. 25 haftalık olmuş olucaz o zaman. Bide benim sezeryan olacağı için doğum tarihini konuştuk. Bebiş erken gelmeye karar vermezse şimdilik doğum tarihimiz 28 şubat. Hatta benim kizimla aynı gün dedi Mustafa bey
Teşekkür ederim hayırlısıyla bir doğursak rahatlasakÇok geçmiş olsun canım şükür daha iyi olmana sevindim. Bebişinde iyiymiş çok şükür
Ya tabi herkeste alerji yapıcak diye birşey yok banada takıcaklardı gebe kalmadan önce eltim öylr olunca vazgeçtim pekmezle yola devam ettimCanım bana bi kaç yıl öncede damardan verilmişti o zaman hamile değildim ama sorun olmamıştı. Devlet hastanesinde dahiliye doktoru söylemişti. İlaçları eczaneden al gel takalım diye. O şekilde çok pahalı olmamıştı. Ben paya faydasını görmüştüm. Kadın doğum doktorum özelde tabi, dün akşam bi arkadaşımla konuştum. Oda söyledi özelde baya pahalıymış. Doktorumu arayıp sorucam. Devlette dahiliye bölümüne gidip yaptırsam olur mu diye. Ama aynı zamanda tabi ilaçları içmeye de devam et demişti. Bana sabah akşam içmen lazım diyor. Geceyi bu şekilde sabahı da bi arkadaşın dediği gibi kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi deniycem. Çok teşekkür ederim
Canım sen kaç haftalık oldun?Neden aç, ben tok içiyorum. Öncekilerden aç içiyordum bu doktorum tok yazmış. Farketmiyor demekki aç alamıyorsan bence tok al canım, tok dediğimde kızların dediği gibi yemekten 2 saat sonra çünkü muhakkak peynir yoğurt bişey yemiş oluyoruz.
Sana da canım. Benim fikrimi sorarsan yaptırma derim. Zararı olduğunu da söyleyenler var. Hatta aşı olup grip geçirenler de pek az değil. Ama sen yine de doktoruna danış tabi.Kızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Sanada iyi hafta sonları canımKızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Benim doktorum öneriyor gebeler riskli grupta çünkü.Ben yaptırdım birkaç hafta önceKızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Kronik hastalığınız varmı? Benim yok ama çıkmamış bişetKızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Aaa şimdi baktım canım çıkmış banada sağlık ocağı hamilelere çıkması lazım diyordu demekki ondan risk grubundayız doktorum bana vurulabilirsin demişti ama ben kararsızımKızlar hepinize iyi haftasonları bana grip aşısı çıkmış sizlerde durum ne? Doktoruma danışacağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum
Sanırım herkese çıkıyor tanimlamislar eşime çocuğuma da çıkmış çünküAaa şimdi baktım canım çıkmış banada sağlık ocağı hamilelere çıkması lazım diyordu demekki ondan risk grubundayız doktorum bana vurulabilirsin demişti ama ben kararsızım
Grip belirtileri varken yaptırılması önerilmiyor. Ama en doğru bilgiyi doktor verirSanada iyi hafta sonları canımBana da grip aşısı çıkmış yaptırmasamda olur diyordum ama grip oldum burnum tıkandı nefes alırken çok zorlanıyorum o yüzden yaptırmayı düşünüyorum doktoruma da soracağım yaptır derse yaptırmayı düşünüyorum. Grip aşısı ölü virüs olduğu için aşıya bağlı grip gelişmez gebeliğin ilk 3 ayı dışında gebelikte güvenli bir aşı. Bende hekime danışacağım muhtemelen yaptır diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?